jagade på halloween

Kategori: Fanny

Är hemma hos becka nu. Vi har gått bus eller godis och blivit jagade. Trevligt fast ne.. Vi va skit rädda! Vi typ dog.. Vi typ gick helt normalt och sen kommer typ 8 killar från ingen stans. Tecia blir skit rädd och gömmer sig bakom en bil medans Becka börjar gå lite långsamt och sedan lägger världens rush och jag ba WTF?!? Och springer.. Och Tecia ligger kvar på marken..  Hahah nej jag skoja bara men vi alla springer som fuan och från ingenstans kommer killarna och jagar oss. Bokstavligt jagade. Inte typ joggade lite bakom oss utan dom sprang typ allt vad dom kunde. Jävla mys..
Nej nu ska jag ge datorn till Tecia så hon kan blogga :)

(tack Emma för att vi fick sminka oss hos dig! :D)


fiiina bilder från Beckas dator :)

tecia tuggar tuggummi med stängd mun

Kategori: Fanny

Snart ska jag och Tecia åka in till stan och kolla i lite affärer. Sen ska vi gå till hötorget och se om dom säljer ringar. Sen kanske vi fikar eller något. F**** (hon vill inte nämnas i min blogg just nu) ska inte följa med för hennes halv kusin från Grekland kommer till Sverige för att hälsa på. Trevligt trevligt.

 

fina brudar!

film

Kategori: Fanny

Tecia och Frida sitter och kollar på tv. Själv sitter jag i min säng med datan och chillar lite.
Dom kom hit vid sex tiden. Då lagade vi middag och käkade, mysigt. Sen stte vi oss vid tv:n oh kollade på Eva & Adam. Då vart Tecia super sugen på godis så vi gick upp till centrum och köpte godis. Jag och Frida lev ocks sugna nä vi väl va i butiken. När vi hade köpt godis tog vi bussen mot mig men vi ville vara ute lite eftersom vi varit inn hela kvällen nästan. Så då gick vi till lekplatsen och gungade lite och snacka. Men det blev kallt efter ett tag så då drg vi hem hit gen och nu kollar dom på Get Smart.



Tror att jag ska gå och kolla på film jag med nu.

shoppat lite med madre

Kategori: Fanny

Kom hem från centrum för typ en timme sen. Mamma köpte två tröjor och två strumpbyxor till mig :) Ska visa upp dom snart.

Snart kommer Tecia och Frida hoppas jag. Har inte så mycket mer att säga.. än att jag måste gå ner och låsa dörren! Och att jag käkar granatäpple :D


nice med granatäpple, fast det e lite surt..


strumpbyxor H&M 149:-


tröja H&M 100:- (rea)

tröja H&M 99:-

spruta!

Kategori: Fanny

God morogn snyggingar! Jag blev väckt för 40 minuter sen av mamma. Ble skit sur för att hon väckte mig men hon gjorde det bara för att jag ska vaccinera mig mot gulsot om 20 minuter, så jag har lite bråttom.

Åhh går inte ta en bra bild med webcamen på min outfit, eftersom man inte kan ha självutlösare på den. Men jag har iallafall en svart/vit radig tröja och svarta taights från H&M på mig nu.


den bästa bilden..

sleep time

Kategori: Fanny

Är trött och det är inga roliga inne på faceook så jag tänkte nog sova nu. Eller kanske kolla på ett avsnitt av South Park, vi får se. Oops nu skriver Tecia så jag kanske stannar uppe en stund till :) God natt till er som ska sova!


old pic

00:09

Kategori: Fanny

Blev ingen bio.. Eftersom dom var ''jätte stränga'' med 15års gränsen -.- Segt!
Vi drog iaf he till mig. Här chillade vi vid datorn och snackade lite på skype. Teia och Frida gick för cirka 20 minuter sen och nu ligger jag i min säng och chillar.
Imorgon ska jag och mamma gå upp tll centrum där jag ska ta spruta mot gulsot typ.. Sen på kvällen ska mamma träffa sina kompisar så då sover b-rudarna här. Vi ska väl typ laga mat, chilla lite och sen drar vi kanske ut eller så är vi hemma och kollar på film. Det blir nog mysigt.


orkar inte ta en bättre bld så den får duga

Nu ska jag ladda ner spotify på denhär datorn och lyssna på musik. Är så himla jobbigt med youtube..

Puss

bio

Kategori: Fanny

Nu drar jag och kollar på bio. Skriver när jag kommer hem! :D

saw

Kategori: Fanny

Snart blir det bio med bästa b-rudarna. Vi ska se saw 3D. Tecia är typ skräckslagen redan, Frida också säkert och jag är skit taggad asså! Har velat se en skräckfilm på bio jätte länge nu asså. kommer inte håg när jag gjorde det sist. Men det kommer bli galet. För Tecia har sagt att jag inte får lämna biosalongen elle hålla för ögonen under hela filmen. Shit tror ni jag kommer klara det..? Hoppas det. Jag vill se varenda detalj i hela filmen :D


me now, ska snart fixa mig för movie time :)



kolla va gullig hon är! <333

you are my reason to live

Kategori: Fanny



Du förstår nog inte hur otroligt mycket du betyder för mig. Du ställer upp för mig när jag behöver dig. Jag hoppas du vet att gör detsamma för dig. Jag ställer upp för dig i alla lägen gumman. Ring mig när du behöver mig. Jag finns för dig alla tider på dygnet. 
Jag vill aldrig att du ska känna dig osäker på om du kan lita på mig. Du är den personen jag litar på mest här i världen. Jag hoppas över allt annat på jorden att jag aldrig kommer förlora dig. Skulle aldrig kunna förlåta mig själv om jag sårade dig så mycket att du aldrig mer skulle vilja prata med mig eller träffa mig.
 Det värsta som skulle kunna hända är att vi skulle tappa kontakten och att du skulle glömma bort mig. Jag kommer aldrig glömma bort dig. Hoppas att du aldrig kommer glömma bort mig. Du har din egna plats i mitt hjärta. Du finns i mitt hjärta för alltid, de vet du. Fastän vi kanske inte alltid kommer helt överrens så ska du veta att jag älskar dig Frida Emelie Ottosson.

Fanny Matilda Öhrn ♥ Frida Emelie Ottosson

jag e för långsam

Kategori: Fanny

FAN, FAN, FAN glömde skriva att jag fyller år om exakt en månad! Men det är faktist mindre än en månad nu eftersom klockan är över tolv. Åhh! :( Men nu vet ni att jag fyller år om mindre än en månad :)


dagens köp

Kategori: Fanny


dagens fynd: H&H för endast 49,50:- galet billigt!


H&M för 99:-


ICA för hmm.. 97 delat på 2.. ehh.. 48,50:-


kolla vilka gulliga marabou och toblerone det fans på ica!
(om ni undrar varför dom ligger på sidan av ett nagellack är det bara för ni ska kunna se hur små dom e, de flesta vet ju hur stort ett sånt nagellack är)

Nu ska jag sova för jag börjar 8:10 imorgon. Sen efter skolan så drar jag till mamma så det blir bloggning därifrån nu :)

Now i'm home.

Kategori: Fanny

 Cha cha bloggen! Hahah nje jag skoja bara. Kom hem för drygt 30 minuter sen. Har duschat och fixat en macka och oboy. Gott!

Efter skolan drog jag till solna och träffade Erica den schnyggingen. Vi gick runt i solna. Där köpte jag ett par taights och en kjol. Sen drog vi till kista för Erica skulle köpa en pälskrage, den va inte uppackad i solna och hon som jobbade där sa att den fanns i kista, när vi kommer till kista finns den inte. Eller den fanns bara på lagret.. Så vi drog tillbaka till solna och där träffade vi Simon. Han skulle käka så vi gick till donken. Sen hade han träning så då drog vi till ica och köpte godis.. Vi skulle köpa lite godis.. Men det blev ganska mycket.. Anyway sen drog jag hem och nu sitter jag här.

fuan kameran dog -.- bilder kommer snart!

camera

Kategori: Fanny

Ska gå och sätte mig i sängen och göra klart matteläxan. Sen ska ja läsa lite i svenska boken. När jag har gjort det ska jag sova. Fan va skönt. Kanske skippar att läsa och gör bara matteläxan sen sover. Vi får se.
Imorgon börjar jag tjugo i tio med spanska. Men jag kanske har håltimme på spanskan så då börjar jag kvart övet elva. Najs!

Tumblr_laku99yjyo1qddlojo1_500_large

Känner mig helt galet elak som inte lägger upp några bilder. Men grejen är den att jag nästan aldrig tar bilder med min kamera. Men om jag får en systemkamera i julklapp så lovar jag er att ni ska få helt galet mycket bilder :)

see you on tv

Kategori: Fanny

Hemma från tränigen. Har hunnit käka också. Ska snart dra ner till TV:n och kolla på sista avsnittet av Kungarna av Tylösand!

Men åhh! Jävla Axel har lagt till mig i has cp grupp på facebook och det går inte att gå ur den -.-

träning

Kategori: Fanny

Är på träning nu. Kommer hem typ åtta-halv nio. Då ska jag käka, duscha och sen kollla på Kungarna av Tylösand! Galet :)


glada cheyor!

ps. Du som skrev, fan va drygt av dig. Jag vet vem du är. Och jag vet att du gjorde det bara för att jävlas med mig.. snälla inte igen, det är inte så jävla roligt.

i'm tired

Kategori: Fanny

Idag i skolan hade jag bara en vanlig lektion, det var fett skönt. Dagen började med idrott, sen skulle vi haft svenska men då var det rockkonsert i aulan iställer. Sedan var det lunch. Efter lunchen SO och då kollade vi bara på film. Efter SOn skulle vi egentligen hafe NO. Men den var inställd så då slutade jag vid typ ett. Men vi fick hemuppgift från NOn så den satt jag kvar och gjorde sen chillade jag lite i skolan med folk och sen när dom andra hade slutat va jag med Johanna lite granna. Sen drog jag hem vid tre tiden. Nu ska jag byta om och sedan dra på träning!


crazy girl

yesterday

Kategori: Fanny


gårdagens outfit:
strupmbyxor: H&M
Linne (under): Gina Tricot
Randig tröja: H&M

halvbaxat inlägg

Kategori: Fanny

Efter skolan var jag med Tecia och Josefin. Vi skulle hem till Jossan men sen skulle vi till mig och sen skulle vi till Jossan igen och sen när vi nästan var på tåget ( vi la världens rush ) så drar/släpar Josefin ut Tecia och ba jag vill inte till mig! Haha vafan? Så vi åkte till Tecia efter att ha missat 2 tåg och 4 bussar :)
På bussen hände det roligaste jag nånsin varit med om, en killes ringsiglan var verklgien på högsta volymen x 554 typ, och var typ ett kissljud/vattenfall, fast asstarkt och högt? Vi fick iallafall hjärtattack och dog, han ba: Ni blev skrämd? Vadå, ovaligt ringsignalen?
Bra sverige! Hos Tecia chillade vi bara, sen skulle vi hem :(
taget från tac, hahaa.



Nu på kvällen har jag kollat på Desperat Housewives och Bartenderskolan, fet nice. Nu borstar jag tänderna för att snart lägga mig i sängen och sova. Börjar 9 imorgon så det e chill!

bilder från i lördags

Kategori: Fanny

ny kategori

Kategori: Fanny

Har skaffat en ny kategori! Den får heta tidsinsälllt inlägg. Nu vet ni det :)

 

pics

Kategori: Fanny

Tumblr_la4ujnnfeq1qe86bno1_500_largeTumblr_la3iwvmqlf1qbokzbo1_500_large
Tumblr_larnw7x4l91qc94tvo1_500_largeTumblr_l9amxxvwyt1qdvd50o1_500_largeTumblr_l9m2o0zsnl1qd65n3o1_500_large25462_10150156904800368_560435367_11602902_2762357_n_large5111158608_a4dd0cc89e_z_largeTumblr_l8zoq8qgtb1qchrsao1_500_largeTumblr_lacpfsbyfe1qbzs43o1_500_large
Tumblr_l9us72bq5z1qc6libo1_500_largeTumblr_lait5gh9091qajjdco1_400_largeSmoking_is_not_cute_by_mellyphotography_largeTumblr_lau0tfox2t1qctazvo1_400_large

at the moment

Kategori: Fanny




vi just nu :)

@teciA

Kategori: Fanny



Är hemma hos Tecia nu. Vi skulle typ dragit hem till Josefin men Josefin ville inte hoppa på tåget så hon köpte winerbröd till oss och så drig vi hit.
Tecia och Josefin sitter och läser FRIDA och diskuterar det. Mycket trevligt. Tror jag ska joina dom hihih :)

13:37 och soeta blder

Kategori: Fanny



hahah visst e jag gullig ? ;)


Pitbull feat T-Pain - Hey Baby

Nej nu måste jag gå till bussen, har ju spanska om ett tag..

Stimorol senses

Kategori: Fanny

Kolla vad min snälla bror kom hem med till mig! :)



mjölk hallon socker

Kategori: Fanny

Tjabba. Kollar egentligen på tv men jag ville vara lite snäll och uppdatera för er. Om ni undrar varför jag är hemma så är det för min hemkunskap var inställd och min spanska börjar om typ en timme. Men jag tror inte jag orkar gå på den.. Nej nu börjar  top model igen. Ciao!

åhh va irriterande, tog massa bilder på den andra datorn med webcam men såfunka inte internet påden -.-

monkey

Kategori: Fanny

Har typ nackspärr.. eller nej jag har bara helt galet jätteont lite snett högen under nacken, lite ont i knät och så har jag tandvärk. Kan det bli värre? Ja det e klart. Men det e as jobbigt. Kan typ inte röra mig.

Sitter och borstar håret till musik. Ska snart gå och sova. Ska bara chatta lite med Manfred. För att tilllägga lite onödig information, så har jag världens största tova i håret. As jobbigt fan.


min fina profilbild på facebook :)

Sista inlägget för idag. God natt på er!

Underbar låt!

Kategori: Fanny



Been up all night staring at you
Wondering what's on your mind
I've been this way with so many before but this feels like the first time

You want the sunrise to go back to bed
I want to make you laugh

Mess up my bed with me
Kick off the covers
I'm waiting
Every word you say I think I should write down
Don't want to forget come daylight

Happy to lay here
Just happy to be here
I'm happy to know you
Play me a song
Your newest one
Please leave your taste on my tongue

Paperweight on my back
Cover me like a blanket

Mess up my bed with me
Kick off the covers
I'm waiting
Every word you say I think I should write down
Don't want to forget come daylight

And no need to worry
That's wasting time
And no need to wonder what's been on my mind
It's you
It's you
It's you

Every word you say I think I should write down
Don't want to forget come daylight

And I give up
I let you win
You win 'cause I'm not counting

You made it back to sleep again
Wonder what you're dreaming


gratis sms

Kategori: Fanny

Vill ni kunna skicka gratis sms från datorn? Jättebra när man inte har pengar på mobilen eller inte kan hitta sin telefon och måste skicka ett viktigt sms.
Gör då som jag. Gå med på Gratis sms. Det är helt gratis och super bra!

 

försenat inlägg egentlgen

Kategori: Fanny

Tjenare allihopa! Kom hem för drygt två timmar sen. Har käkat lite och bara chillat vid datorn. Försov mig i morse, som jag sa igår att jag skulle göra, blir inte förvånad.. Men jag kom iaf inte sent till skolan. I skolan hade vi SO-prov. Det ick typ okej tror jag, hoppas jag. Nej nu ska jag kolla bloggar sedan plugga lite.


Tumblr_lag9x5nlmn1qbf0ixo1_400_large

school

Kategori: Fanny

God morgon mina kära läsare! Antingen så har jag försovit mig så jag är jätte stressad eller så sitter jag kasnke vid frukost bordet nu. Eftersom detta inlägget är tidsinställt (jag skrev det igår) så kan jag ju inte veta. Idag har jag iallafall SO-prov. Hoppas verkligen att Lasse är sjuk, så vi får göra provet på Tisdag. Nej nu har jag kanske jätte bråttom till bussen.



Vi ses ute i vimlet!

plugga som fan

Kategori: Fanny

Fan fan fan. Inlägget försvan! Hade inte skrivit så mycket men ändå. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och plugga galet på SOn. Har SO-prov imorgon och har inte pluggat ett piss. Fick IG på förra SO-provet så nu måste jag få G iaf. Fan va pinsamt.

Tumblr_lar3eqseja1qet416o1_500_large
Godnatt!

fuan va coolt

Kategori: Fanny

Nu är jag i köket och hämtar en mandarin. Asså inlägget är tidsinställt! Fan va coolt! :)

tidsfördriv

Kategori: Fanny

Senaste impulsköp: Jucie, kaka och en toast.
Bästa fikat: Mocha latte och cooki på Espresso House.
Färg du hatar: Typ ingen..
Nåt som gör dej förbannad: Personer som ljuger och sviker.
Så får du motion:  Innebandy och gå till bussen :)
Om du var en blomma: Vettefan.. Kanske en ros, hehe.
Det dyraste du äger: Som jag har köpt eller fått så är det nog min dator..? Annars min familj och mina vänner.
Tidigaste barndomsminnet: Vet faktist inte.
Första frågan du ställer till ny bekantskap: Tja, vad heter du då? :)
Samlar på : Gamla skvallertidningar eller andra chey tidningar.
En bil är en: En? Det är ett fordon som är jävligt nice när man inte orkar gå.
Pryl du inte kan vara utan: Mobilen fan. Fastän den e sämst..
Ditt livs aha-upplevelse: Fattar inte.. Vaddå aha- upplevelse? Typ när man kommer på en sak man har funderat på länge.
Lyx är: En fet plånbok, nice place att bo på, snygg outfit..? Eller att vara med vännerna. Lyx kan ses på olika sett.
Tidningar du prenumererar på: SOLO.
Du gör med 100 upphittade kronor: Handlar något riktigt onödigt för dom!
Nån du saknar:  Amanda
När grät du senast:  Förrigår tror jag.
När är du gammal: Inte nu iaf. Typ vid 40-45 kanske.
Svart eller vitt? Helst båda.
Mjukt eller hårt? Vad snackar vi om nu..?
Homo eller hetero? Hetro.
Höger eller vänster? Är högerhänt men tycker är coolt att vara vänsterhänt. Vet inte varför.
Stor eller liten? Beror på vad man menar?
Loket eller Oldsberg? Snackar vi om dom där från Bingolotto..?
Göteborg eller Stockholm? Stockholm. Har bara varit i Göteborg en gång. Men vill åka dit igen.
Landet eller storstan? Storstan.
Kram eller puss?  Går inte välja, båda är så härliga. 
Vagn eller buss? Vagn? Menar dom tunnelbana och pendeltå? Isf vagn.
Hyrfilm eller bio? Beror på vilket humör man e på och vilken film man ska se.
Gräs eller grus? Gräs, haha.
Piggt eller opiggt? Piggt.
Pasta eller potatis? Pasta.
Is eller mjukglass? Isglass på en varm sommardag sitter ju inte helt fel. Men båda e gott.
Natt eller dag?  Beror helt på. Kväll?
Felix eller Heinz? Felix.
Marsvin eller hamster?  Marsvin.
Biffig eller slank? Han får gärna vara lite biffig :)
Blåögd eller brunögd? Jag är blåögd.
Popsnöre eller sportfåne? Verkligen inte sportfåne. Men what? Popsnöre.. Ehh.. asså jag gillar att sjunga men det låter inte alltid så bra.
Naken eller pyjamas? Pyjamas.
Peter Stormare eller Peter Jihde? Vet inte vem Peter Stormare är. Så jag tar Peter Jihde.
Kaffe eller te? Latte och vaniljte, tack.
Champagne eller ramlösa? Ramlösa tror jag nog.
Se filmen Festival eller stirra in i en vägg 90 min? Har redan sett filmen festival men det var längesen så jag skulle valt att se den igen.
Bakispizza eller bakischirre?  Fan va gott med pizza.. Hmm.. jag vet inte vad jag skulle valt om jag va bakis.
Förfest eller efterfest?  Jadu. Förfest tror jag.
Plastbestick eller plastbröst? Plastbestick.
7-eleven eller Pressbyrån?  Det är samma butik med olika namn, haha.
Plugga eller jobba?  Plugga, har inte testat på att jobba än.
Yngre eller äldre?  Äldre eller i min ålder.
Lång eller kort?  Jag är kort, men min partner får gärna vara längre.
Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt? Det beror på vem som gjort vad.
Tycker du om ord? Jaa! Annars skulle man ju inte kunna prata. Eller jo man skulle kunna lära sig det där jävla klickspråket Tecia snacka om.
Nämn namnet på en tennisspelare? Björn Borg.
Finns det någon du ogillar starkt? Inte som jag kommer på nu. Eller jo kanske..
Är du bra på att lösa konflikter eller är du konflikträdd? Vet inte, men jag är inte konflickträdd iaf.
Om någon trycker ner dig, vad gör du då? Försöer skita i det den personen sagt/gjort och kör vidare i livet. Man lever bara en gång varför låta någon annan förstöra mitt liv genom att trycka ner mig.
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv?  Jag vill oftast köra på sjävl, men visst jag frågar om hjälp när jag behöver det.
Är du svartsjuk? Aa, ibland faktist.
Vad gjorde du igår kväll? Chillade galet hos Josefin.
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan?  Ja. varför inte?
Använder du bokmärke eller gör du hundöron?  Bokmärke.
Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av? Tillsammans, fast dom kanske finns på film..?
Har du fortfarande kontakt med någon från din klass? Aa, jag år ju i den..?
Tycker du det var bra att den 6 juni blev röd dag?Yes. Röddag = ledig. Att vara ledig är alltid nice.
Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta?  Lastbilschufför, Taxichufför eller hora. Finns massa fler.
Hur tror du att du skulle reagera om en mycket närstående "Kom ut ur garderoben"? Jag skulle väl bara blivit glad för den personens skull.
Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den? Ja, varför inte?
Tror du att vi är styrda av ödet eller har vi en fri vilja? Både och, vet inte riktigt.
Vad är ditt favoritpålägg? Nutella.
Vad är det första du tänker på när du vaknar? Att jag vill fortsätta sova.
Är du troende? Nope.
Tycker du om stearinljus? Alltid! Det blir så himla mysigt med ljus.
Använder du hårbalsam? Aa, alltid när jag tvättar håret.
När blir man vuxen? När man är tillräckligt mogen. Finns väl ingen direkt ålder. Eller jo de flesta säger att man blir vuxen när man är 18, men man kan ju vara jätte mogen eller jätte omogen när man är 18. Beror helt på personen.
Vilken färg har din tandborste? 1 vit/orange, 1 gul, 2 vit/rosa, 2 vit/gröna. Tror inte jag har glömt någon nu.
Har du lök i köttbullarna? Gör inte egna köttbullar.
Hav eller sjö? Havet lätt.
Har du någon skrivare?  Aa, på vinden.
Har du någon scanner? Nej det tror jag inte.
Vad har du för väckarklocka? Mobilen, 2 utan batteri och en med.
Hur ofta klipper du tånaglarna? När det behövs kanske?
Har du betalat månadens räkningar?  Bor hemma.
Använder du hudlotion?  Ja, alltid efter jag har duschat.
Har du åkt ambulans någon gång? Nej.
Sötlakrits eller saltlakrits/salmiak? Saltlaktis.
Chips/ostbågar/jordnötsringar? Chips och jordnötsringar!
Tycker du om Dr Pepper? Har aldrig smakat, värkar vidrigt.
Äpple eller Päron? Äpple eller kanske päron.. jag vet inte.
Äter du fiskbullar? Helvette heller!
Svettas du mycket? När jag tränar svettas jag..
När klippte du dig senast? För typ 2 eller 3 veckor sen.
Vad kollade du senast hos doktorn? Mitt födelsemärke i huvudet.
Har du fått riktig massage någon gång? Ja i Thailand. Fan va skönt!
Tycker du om rökt kött? Gör jag väl.
Vilken är din favorit på Mc Donalds? McChicken, McFeast eller ChickenMcNuggets.
Mc Donalds/ Max / Burger King eller annat? Donken, lätt!
Platt eller vanlig dataskärm?  Platt, finns inte ens tjocka kvar väl?
Vad har du för mobiltelefon? Världens sämsta. Nokia.
Dammsög du bakom soffan sist du dammsög?  Nej, bara framför.
Är det ordning eller oreda i dina byrålådor?  Typ lite blandat. Fast nu är det rätt i ordning.
Hur stor hårddisk har du?  Har faktist inen aning.
Har du överkast på sängen? Japp.
Har du brutit något någon gång? Nej, men jag har varit nära att bryta knät. Hahah eller asså då slita av mitt korsband.
Vad är den värsta sjukdom du haft? Vet inte. Typ vattkoppor. Höhö
Har du blivit sövd någon gång? Nepp.
Lever din mormor? Aa :)
Har du varit med på TV? Aa.
Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? Plugga till helvetes jävla SO-prov som jag har imorgon.
Använder du tofflor? Aa, har mina svarta fett snygga på mig.
Använder du morgonrock? Nej.
Är du en Besserwisser? Säkert.
Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dagar sen? Om jag inte visste om det skullle jag kunna, men annars nej tack.

orange fruktig sak

Kategori: Fanny

Kom nyligen hem från Josefin Vi hade super trevligt igår, härligt folk och så. Men när dom där jävlarna vägrade gå hem och snodde våra sovplatser blev vi lagom irriterade.. Men det gick bra ändå. Fast imorse va jag värsta bitchen mot dom, PMS, förlåt killar. Det va inte meningen att ta ut det över er..
Aja nu ska jag käka en mandarin/clementin/satsumas vad det nu heter. Men asså vad fan e skillnaden på dom? :D


satana

Kategori: Fanny

hassana hassana hassan avad han e söt!!!! puss på er! <33

touch!

Kategori: Fanny

tja tja sitter hemma hos Josefin. Jag och Tecia åkte hit idag runt tre. Vi köpte mer presenter till henne och köpte varsin fet god korv :D

Nu ska jag gå ut och vara lite social med Tecia och Josefin innan ''gästerna'' kommer.


inte okej, men jag va bara tvungen att lägga upp den :)

Juste vet ni Josefin har touch på sin dataskärm!! :O

BYE!!

Frågor

Kategori: Fanny

1.Vad/vem fick dig att skratta idag? Tecias svar på nummer 17, haha :)
2. Vad gjorde du 8.00 imorse? Satt på bussen
3. Vad gjorde du för 30 min sen? Hämtade glass i frysen
4. Vad hände dig 1993? Fanns inte då
6. Tre ord varför du sist spydde? Det kallas mens
7. Vilken färg är din hårborste? blå och svart
8. Vad köpte du sist? present till Josefin, så kan ej säga
9. Vad fick du senast i present? Kommer inte ihåg..
10. Vilken färg är din dörr? Vit
11. Var förvarar du dina pengar? Plånboken eller på banken
12. Hur var vädret igår? Kallt men fint
13. Vart kramades du sist? Frajdej
14. Vad ser du fram emot? Imorgon
15. Vad är 15? Ett tal
16. Vilken skostorlek har du? 39
17. Vill du klippa dig? Kanske..
18. Är du över 25? Varje dag klockan halv 88, fast ne..
19. Pratar du mycket? Hehehe aa 
20. Kollar du på Day´s Of Our Lives?
Eh nej, vad e de?
21. Har ditt namn ett "x" i det? Nope
22. Känner du någon som heter Steve? Nej men Steven, typ samma..?
23. Hittar du på egna ord? Nej, jag tar Tecias hihih :$
25. Är du en typiskt svartsjuk person? Ibland.. 
26. Vad har du för mobil?
Helvetes jävla Nokia.. -.-
27. Vem ringde dig sist? Padre
28. Biter du på naglarna? Aa..
29. Har du lockigt hår?
30. Vilken konsert ska du på härnäst? Forhoppningsvis Oskar Linnros
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? Någon lärare i skolan.. vi säger väl Lisbeth 
32. Hur många gånger har du svurit idag?
många
33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta? fast ne
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'? nepp
35. Ska du jobba imorgon? nae
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? Frida
37. Vad borde du göra nu? Gå ner och fixa rautern eftersom internet inte funkar..
38. Har du något smeknamn? Ne
39. Sover du mycket? Bara på helgen :D
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? Sex and the City 2, kommer inte på någon annan film jag sett
41. Vad ska du göra på lördag? Vara hos Josefin 
42. När var du ute sist? 
På vägen hem 
43. Har du gråtit idag? 
Nej
44. Är du en glad person? Arå
45. Har du roligt nu? Lite..
46. Vad äter du helst? Nått gott :)
47. Vem var du med sist? Frida
48. Vad heter din mamma? Marie
49. Vad är hela ditt namn? Fanny Matilda Öhrn
50. Tycker du om någon just nu? Jag tycker om dom flesta :D

Taken from : Rebecka

sorry

Kategori: Fanny

FÖRLÅT, FÖRLÅT FÖRLÅT för den extremet dåliga uppdateringen! Men jag har inte haft något internet för det är något fel på våran rauter eller vad det heter..?
Men idag efter skolan åkte jag och Frida till Solna centrum för att köpa födelsedagspresenter till Josefin och Fridas pappas fru Ewa. Frida köpte ett halsband till henne. Mycket, mycket fint. Skulle gärna tagit det till mig själv :)

Nu är iallafall Frida påväg hem till mig, på vägen ska hon dra med Tecia. Vi kanske kollar på någon film eller gör något annat mysigt. Nej nu måste jag städa mitt rum innan cheyorna kommer! Hare bäst savannflodhäst!

frys mys

Kategori: Fanny

Kom nyss in. Har glömt min nycklar hos mamma så när jag kom hit (till pappa) fick jag sitta ute i en halvtimme och vänta på han. Inte mys! Jag har ingen känsel i mina tår för dom e så kalla!
Nu ska jag bada, see you guys later!

just as long as you stand, stand by me

Kategori: Fanny

God eftermiddag och hejdå. Eller ni kan inte få ett hejdå direkt så jag måste skirva lite.. Skolan var som vanligt och snart ska jag dra till träningen. Det blir väl kul hoppas jag. Nu hejdå!

Tumblr_l71uipptji1qaqu84o1_400_large

köp kantreller, du får halva priset på min mina kantreller!!!!!!!!!!!

Kategori: Fanny

Om dig:
Namn (För & Efter): Fanny Öhrn
Smeknamn: Hassan.. fast ne.. men nej jag har inget.. eller kanske cp..? höhö
Ögon: grön/blå/grå och jätte lite brun, haha typ alla färger
Längd: 162 och en halv! *den halva centimetern är viktig*
Syskon: 1 bror
Tycker du om att sjunga i duschen? Yeah!!
Tycker du om att sjunga på toaletten? Ska jag vara ärlig..? I love it! Hahah men jo det e nice!
Födelsedag: 28 november
Stjärntecken: skytt
Bor: Bromsten och Vällingby
Kön: Kvinna
Höger eller vänsterhänt: Höger, fast jag kan skriva med båda, men finast med vänster.. Fast jag är typ båda..
Vad söker du i ett förhållande?: Fin personlighet, han får vara snyggt *utseéndet är ganska viktigt*, trogen amen ni vet vad jag menar..
Har du någonsin varit otrogen?:
Civilstånd: singel
Har du en bil:
Vilken bil har du haft/önskar du dig?: Alltid en Hummer!

Favorit frågor:
Film: Ingen aning just nu..
Favoritlåt: just nu, Teenage Crime
Band/Sångare: Finns många bra, men right now Oscar Linnros typ
TV: Desperata Hemmafruar, Grey's Anatomy (fastän jag nästan aldrig kollar på det så e det bra)
Skådespelare: No idea
Skådespelerska: Skit svårt att svara på.. det finns så många
Mat: Föredrar att fika haha :)
Favoritnummer:  typ 9
Tecknat: heller otecknat
Disneyfigur: ehh.. vet ej
Färg: vart, grå, vit, gul,rosa det finns massor

Kärleksliv

Planerar du att skaffa barn? När jag blir äldre, ja
Vill du gifta dig? Aa helst
Vid vilken ålder vill du skaffa barn? 25
Hur gammal vill du vara när du gifter dig? När jag hittat den rätta
Kommer du att ha barn när du gifter dig? Hur fan ska jag veta..?
Har du en pojkvän? ne
Är du förälskad? inte nu
Skulle du kunna vara otrogen mot någon? nej

Välj det du tycker bäst om
Musik/TV: båda
Pojkar/Flickor: Pojkar
Rosa/Orange: Rosa
Festar/Sitta hemma: fest
Sommar/Vinter: Sommar, den va lätt!
Dag/Natt: båda
Hänger/Tar det lugnt: Vad är skillnaden..?
Tråkigt/Roligt: roligt såklart!

Om dig som person
Konstiga ord:
Vaddå som Hassan..?
Vilken skola går du i? Spånga gymnasium/grundskola
Har du tagit droger? Ne
Vad tänder du på? Cp fråga
Hur långt är du beredd att gå på första daten? haha vettefan
Hur skum är du? galet skum.. som en skumbanan ungefär
Vilka 6 personer gillar du mest och litar till 100% på? Frida, Tecia, Josefin, Hassan
Vad tycker du om själsfränder? Fett coolt!
Är det rätt att flirta när man har pojkvän? inte överdrivet..
När grät du sist? ehh.. typ vet inte
Vad är det som du inte förstår dig på när det gäller killar?  whats up with them and boobies..? gäller även Jacqueline!
Är du glad ? Helt okej
Varför? För jag vill kolla på Desperat Housewives
Vilken sak kan du inte leva utan?: Mat, kompisar, kramar, kärlek, mobil, sova, kläder, pengar.. Aa you name it
Kärlek eller Lust?: kärlek
Silver eller guld?: Silver
Diamanter eller pärlor: Diamanter
Soluppgång eller solnedgång?: Solnedgång
Har du någonsin badat naken?: Ja
Sover du med gose djur? Har min nalle i sängen hos padre :)
Har du några piercings?: öronen
Vilken färg har dina underkläder just nu? beige, blå och vit
Vilken låt lyssnar du på just nu?: Little Lion Man
Vad är dom 4 sista siffrorna i ditt telefon nummer? 9888
Vart vill du åka på din smekmånad? Något härligt blir väl bra, vad sägs om något som liknar Thailand..?
Vad är det mest romantiska du vet?: mys me pojkvännen (när man har nån)

Resten får sväva i ovisshet
Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet?:
stil, kropp, utseénde och RUMPAN!
Favorit sport ? dans eller konståkning
Vad gör dig glad?: när jag är med dom jag tycker om
Vilken är den nästa CD-Skiva du kommer att köpa: lyssnar på spotify och ägen en ipod.. bye bye skivor
Bär du kontaktlinser eller glasögon?: glasögon när jag läser
Vilket är det bästa råd du någonsin fått? vet inte nu..
Har du vunnit något speciellt pris? mina vänner är ett pris i sig!
Vilken är den värsta sjukdom du har haft? Shit.. ingen aning faktist
Vad gillar du mest? Komedi eller skräck? båda :)
Över telefon eller personer emellan? det beror på vad som ska sägas
Kramar eller pussar? I love them both
Säger du något speciellt när du är arg på någon: vaddå något speciellt..? Vad fan menas med det..?
Vilken låt reflekterar du dig med? olika
Har du några fiender?  Kanske, kanske inte.. nej jag vet inte
Vad är du mest rädd för? att någon jag tycker om försvinner från mitt liv
Skulle du hellre vara rik eller berömd? rik
Vad är klockan i Albanien just nu? fråga någon som vet
Om du hade 24 timmar kvar att leva. Vem skulle du tillbringa mest tid med? min famlij eller festa galet emd vänner!
Har du mött Jul-Tomten? när jag va liten, men när jag blev stor fanns han plötsligt inte längre
Om E.T kom och knackade på din dörr. Vad skulle du göra? Ehh.. är det de där alienet i någon film va..?
När var det senast du pratade med personen du tycker mest om? Josefin, Tecia, Frida mfl idag
När känner du dig som vackrast? När jag vaknat på morgonen med rufsigt hår.. fast ne.. Nej men när jag har fixat mig och e fräch!
Har du några husdjur? Inte nu, har haft 3 fiskar
Vad har du för E-Mail adress?: fråga mig om du vill ha den
När var det sist du var ledsen?: typ lördags
Är du en alkolist?: alltid du vet
Väldigt onödig info: det ligger ett grönt sudd till vänster om mig
Har du haft tråkigt när du gjorde detta testet?: nejdå, eller jag vet inte eftersom jag börja nerifrån.. men nu ska jag göra uppifrån

Efter skolan idag drog jag Josefin Tecia Rebecka och Frida till stan. Josefin köpte en skit fin bustier på H&M *googlar hur det stavas* och en finfin spets tröja från monki. Själv fick man inte med sig något hem.. Hade gärna köpt något på angelicabutiken eller kanske en lite kantreller  *bara Tecia fattar* men det får väl bli en annan dag :)

Ska snart kolla på Desperat Housewives och fiska.. Nej men kanske äta lite chips, vad säger ni nu va? Vet att ni blir avundsjuka. Amen vafan håller jag på med, skriver om att fiska och käka chips. Vi hörs, kyssen! :-*

ERICA!

Kategori: Fanny

Precis käkat. Ska dra upp till tv:n snart. Ska bara skriva lite först.

Efter skolan drog jag till Solna för att träffa Erica den gullungen. Vi gick runt i Solna i typ 3 timmar. Kollade i affärer , köpte latte och hittade världens godaste parfym! Vi dog bokstavligen. Säger om Erica, om du vill bli min pojkvän köp den! Om ni inte har luktat på den har ni missat en fantastisk upplevelse. Parfym orgasm!
Sitter och luktar på min handled som är helt dränkt av parfym!

Luktar så galet gott!

från tecias blogg

Kategori: Fanny

Namn 7 - Andre Gaar
Är han/hon kul? - Ibland
Har du kramat personen? - Aa
Minnen med personen? - Det finns väl något..
Var träffades ni första gången? -  Första dagen i 7an
Har du kännt personen länge? - mer än ett år nu
Namn 14 - Britt - Inger
Flicka eller Pojke? Flicka
Är ni nära vänner? - Nej
Har du pratat med personen i telefon? - Ja
Namn 15 - Bromsten hem
Hur länge har ni känt varandra? - Hahah, har bott där sen jag va liten
Kan du berätta hemligheter för personen? - Alltid för mitt hem :P
Namn 35 - farmor & farfar
Är hon/han vacker? - jadå
Känner du honom/henne bra? - Aa det gör jag
Är han/hon upptagen? - Hahah aa med varandra
Namn 50 - Isa Rydelius
Har du sänt personen ett sms? - Aa
Är det en tjej? - Yes
Går personen i samma skola? - Nej
Namn 56 -  Jfin
Hur är han/hon till sättet? -  Underbar
Känner du honom/henne bra? - Aa, ganska
Namn 2 - Alexandra Eklöf
Hur gammal? - 16
Bor? - Granne med mig, så i Bromsten
Hatar du personen? - Absolut inte!
Namn 34 - Farmor hem
När fyller han/hon år?  typ tredje mars
Är han/hon söt? - Jarå!
Sista namnet - Åsa Lindell
Gillar du han/hon? ja visst :)
Har ni några minnen? - Hehe vet inte :P

Fick två hem nummer och farmor, kult!

little lion man

Kategori: Fanny

Har precis ätit lasange. Ska snart äta äppelpaj, gottgott! :)

Idag va jag med mamma och hennes särbo på bauhaus. Vi kollade på kakel och sånt till köket, vi ska göra om, vi hittade ett som va snyggt. Men det va fel  gjort så det finns inte att köpa. Men vi hittade ett annat som va helt okej. Sen åkte vi till Vällingby och där köpte mamma födelsedagspresenter till mig, yey! :D

Nej nu är det dags för efterrätt, vi ses!

nattmat

Kategori: Fanny

Det är kvällar som denna man hatar att man har en bror som är ägaren till den ända datorn i huset som fungerar. Eftersom den andra datorn har gått sönder. Och en mamma som är sämt på att ljuga när man vill ha hennes särbos ena laptop att sitta vid, genom att säga att han sover när man hör genom väggen att dom pratar med varandra. Man ska väl inte klaga antar jag för vårt land är ju tryggt. Aldrig krig, knappt nån svält - men fan inget anställningsskydd.



Ikväll träffade jag Johanna, vil lullade runt ett tag. Sen åkte vi till jakan och träffade några. Sen drog vi hem till spånga. Jag följde henne hem sen gick jag till Mellangården för att ta 116 hem. Där träffade jag Oliver och Patrik igen. Jag och Johanna träffade dom i Vällingby tidigare under kvällen.
Nu sitter jag här vid min brors dator och dricker vaniljte och äter nutella mackor. Gott!



i miss you Mr Funtime

Kategori: Fanny

Självmordsdag asså! Sitter fortfarande i köket. Har inte gjort ett skit idag. Har bara suttit och väntat på Frida. Hon hde spelat match förut och åkte till Stinsen för ett tag sen tror jag. Hon skulle smsa mig när hon kom hem. Vilket vi aldrig vet när det är. Jag och Johanna har suttit och skrivit om våran förstörda dag. Hon skulle haft myskväll med Olivia. Och när hon hade väntat på olivia i evigheter då kunde inte Olivia och Johanna får inte gå ut eftersom hon e lite sjuk. Så hon har smsat Sabina men Sabina avarar itne, och jag har suttit och väntat på Frida hela dagen..Så  min och Johannas lördag är rätt så förstörd..


i miss you

så intressant

Kategori: Fanny

Gå in på googla detta:

1. Ditt Namn

2. Ditt Mellannamn


3. Ditt Efternamn

4. Namn på gatan där du bor

5. Namn på den du gillar

6. Din ålder

7. Det sista du åt idag

8. Färg på tröja du har på dig just nu



från
Tecia

hoppas att du mår bra

Kategori: Fanny

 Kommentar  
frida den bästa om tecia dödar djur på sängen:
va fan har du på dig?

Svar: Hahahaha, jag hittade en pyjamas skjorta i Tecias garderob när jag höll på att packa till henne. Visst är den snygg...eller inte..? Men den är jätte skön :)


Tjenare alla gulliga läsare. Jag vaknade för typ två timmar sen. Eller jag blev väckt.. Hade gärna sovit längre men men.. Nu sitter jag i köket och lyssnar på musik och försöker få tag i Frida. Smsade henne för drygt en timme sen men hon har inte svarat än.. Hon kanske spelar match fast den borde vara klart nu. Nu ska jag gå till kylskåpet och ta ett glas läsk.


Hahah Tecia, Josefin och jag förra veckan.
   

tecia dödar djur på sängen

Kategori: Fanny

Är hemma hos Tecia nu. Har typ packat all hennes packningin hon ska ha med sig till McDonalds cupen. Kommer sakna henne! Fast hon kommer ju hem på söndag så då blir jag glad igen! :)




söt chey!

griskoppen

Kategori: Fanny

Sitter hemma hos ming med Ewe och äter frukost. Vi hade håltimme på första lektionen, yeah! :)


Ewe pluggar till sitt SO-prov


Och jag käkar frukost

god natt

Kategori: Fanny

jag har ont i huvudet och är så trött att jag hållerpå att svimma. Då nu ska jag sova, klockan är kvart i åtta! Hahah har inte gått och lagt mig såhär tidigt på flera år.

air

Kategori: Fanny

Frida gick nyligen hem. Jag har ont i magen. Behöver egentligen plugga. Men jag orkar inte så jag sitter kvar här och lyssnar på musik och facebookar :D


Nice låt

håltimme

Kategori: Fanny

Sitter hemma hos mig med Evelina nu. Vi kom till skolan imorse eller vid halv tio och så står det att vi harhåltimme. Så vi drog hem till mig. Nu lyssnar vi på musik och jag ska dricka mitt te. Haré! :D

Tumblr_la2qks001m1qzgqhio1_500_large
insperation

flumbulle

Kategori: Fanny

Nu har jag kollat på Kungarna av Tylösand och är trött som fuan.
Godnatt till dig som är
söt som nöten i gröten!



gullefjun

new header

Kategori: Fanny

Jag har tänkt på att skaffa ny header, så om ni är bra på att fixa header eller vet någon kom är det. Släng in en kommentar! :)


nuvarande

nu ska jag träna

Kategori: Fanny



Hahahah fan va rolig kille! :D Hahaha typ Simon som visade den. Asså killen är ju fett snygg, eller inte fett snygg, men han ser bra ut. Men vafalls håller han på med? :)

sol vind och vatten lalalal

Kategori: Fanny

Nu sitter jag i Grottan. Ska snart gå upp till matsalen och vara jour med Frida. Jour = torka alla borden i matsalen. Aja fuck you pallar inte skriva mer :)

Dreaming

Kategori: Fanny

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Var så galet trött imorse så jag tänkte att jag skulle gå och lägga mig tidigt idag.
Tumblr_l8g8cfwqgi1qbs0xxo1_500_large
Juste, är med och tävlar om en härlig goodibag på Angelica Blicks blogg. Kolla in den vettja! :)

te, nymålade naglar och tv

Kategori: Fanny

Yes, då var det dags att kolla på Desperate Huosewives :)


Lite mun-pose över Bree! :O

Vi ses senare bitches!

Vad är grejen? (mun pose)

Kategori: Fanny

Tjabba, kom hem för typ 30 minuter sen. Efter skolan åkte jag, Josefin, Tecia och Frida till Gamla Stan och fikadeEspresso house. Vi satt där och snackade i nästan tre timmar. Så galet chill. Älskar brudarna över hela mitt hjärta! Hahah en tjej som gick i Olivias skolan gör en skit fin "pose" med sin mun på typ tusen foton i olika ställningar, hahah så vi satt och gjorde den hela tiden. Hon e söt!

music drug

Kategori: Fanny


Adrian Lux - Teenage Crime

Så galet bra låt. Min musik drog för tillfället! Tack Oliva som visade den för mig <3

thats my name

Kategori: Fanny

Skriv in ditt namn som vanligt: fanny

Skriv in ditt namn med ett finger:fanny

Skriv in ditt namn och blunda: fanny

Skriv in ditt namn med armbågen:rfqnhhnyt

Skriv in ditt namn med hakan: fza n nhj

Jag föredrar nog att skriva som vanligt. Nu ska jag kolla på flightplan och sedan sova :)

crush

Kategori: Fanny

1007-ashley-greene-4_large1007-ashley-greene-12_large1007-ashley-greene-1_0_largeTumblr_l4soqsi6lp1qamifho1_r1_500_large1007-ashley-greene-3_large1007-ashley-greene-5_largeTumblr_l832ppvnad1qca7hqo1_500_large1007-ashley-greene-20_large

Asså shit va fina bilder! Jag blev lite kär nu :)

nordea

Kategori: Fanny



fick hem brev från nordea över hur mycket jag har handlat med på mitt kort, jag har ju handlat med kontanter också så det där är inte allt jag har handlat för hahah :)

fack el tåget

Kategori: Fanny

Kom nyss hem. Vi fick sluta 45 minuter tidigare för att niorna skulle ha vårat klassrum, yeah! Jag är så galet jävla trött. Sov 4 timmar inatt.. Inte så jättebra, men jag kunde inte somna eftersom jag sov så länge igår..
Har inget med intressant att berätta förutom att jag har fett mycket plugg som måste göras. Bara att sätta igång.

söta bilder från i lördags :)

Haré!

nu å då

Kategori: Fanny

FÖR TVÅ ÅR SEN
Hur gammal var du: 11
Vilken klass gick du i: 6a
Vart gick du i skolan: bromstensskolan
Vart bodde du: bromsten och vällingby
Vilken frisyr hade du: utsläppt eller uppsatt
Hade du tandställning:
Hade du glasögon:
Vem var ditt kändis-crush: David Beckham
Vem var du kär i: olika
Hur många piercingar hade du:  bara två i öronen
Vilket var ditt favoritband: ingen aning, lyssnade inte på band.. eller jo kanske snook
Vad var din största rädsla: vet inte, kommer inte håg nu
Hade du rökt:  nej
Hade du tagit droger/alkohol: nej

NU
Hur gammal är du: 14
Vilken klass går du i: 8c
Vart går du i skolan: spånga gymnasium och grundskola
Vart bor du: bromsten och vällingby fortfarande
Vilken frisyr har du: utsläppt
Har du tandställning: nepp
Har du glasögon: aa, men inte alltid
Vem är ditt kändis-crush: finns många kända snyggingar, men ingen som jag har en "crush" på
Vem är du kär i: inte direkt kär
Hur många piercingar har du: fortfarande bara två i öronen
Vilket är ditt favoritband: har inget
Vad är din största rädsla: att bli sårad och sviken. Eller att bli lämnad kvar ensam
Har du rökt: ja
Har du tagit droger/alkohol: alkohol är ju en drog så aa

www.tecia.blogg.se

cookies and milk

Kategori: Fanny

Äter kakor och dricker mjölk. F1 gott :)

FlippareKörBara

Kategori: Fanny

Tumblr_la2sgdgzh71qcjmndo1_400_largeTumblr_la3265arpg1qze54lo1_500_largeTumblr_la3babihwf1qblu25o1_500_largeTumblr_la2mqm1rce1qbmymco1_500_largeBricks_alice3268_large_large6e2b6bf1af52_largeTumblr_la2u9d3wrl1qcsxkvo1_500_large64125_largeTumblr_l9itpae0en1qdu1x4o1_500_largeTumblr_la32gy9fqa1qbju4oo1_500_largeTumblr_la095qub5t1qbmqg2o1_500_largeTumblr_la34dynrta1qb6jeto1_400_largeTumblr_l9ij06pw0h1qavfawo1_500_largeTumblr_la2cyu9i5i1qdwq1xo1_500_large65118933_1286720054_tumblr_l8t94otcv91qb5mmjo1_500_largeTumblr_l9za8ftoc51qd6h34o1_400_largeTumblr_kploh7vyaq1qzjj2yo1_500_largeTumblr_la2qoa4pfo1qbev30o1_500_large2860503883_35515bbe13_z_largeTumblr_la1yzymgr51qc7ytuo1_500_largeTumblr_l2n05x5imc1qc1xedo1_500_largeTumblr_l9f71nxtqw1qe08bso1_500_largeTumblr_la1oq4n8be1qbc9oso1_500_largeTumblr_l9rflnl90e1qasbxno1_500_largeTumblr_la3c8dlhpp1qdimy4o1_500_large

inte tea, t, the eller tee. det heter TE!

Kategori: Fanny





sitter och dricker te, och eftersom jag e så snäll så tog jag lite bilder hihi :)

frukost med fanny & tecia

Kategori: Fanny







filmerna jag och tecia gjorde :)

white blank page

Kategori: Fanny

Vaknade för typ 40 minuter sen. Mådde inte så jävla bra på morgonen, hade typ feber och jag et inte vad. Skit jobbigt. Så har inte hunnit göra något mer än att käka frukost idag. Ska sätta på en film nu och bara chilla i sängen. Galet skön dag :)


Dåligt ljud, men så galet bra låt!

teenage crime

Kategori: Fanny

Började kvällen men att träffa Frida och Tecia. Vi åkte till Bershamra för vi skulle på fest. Men det va skit lamt. Typ 30 pers, det var utomhus och helt kolsvart, man såg inte hur folket man hälsade på såg ut. Så vi drog efter typ en kvart. Det tog typ en timme dit och en timme hem, kul att slösa bort kvällen på de.. Amen när vi sedan kom till spånga skulle Frida dra hem. Medans jag och Tecia åkte och träffade Josefin och Olivia. Vi drog hem till mig och drack te och kollade på bilder, haha fin chey från Olivias skola, och bara chillade. Sedan vid ett skulle dom hem.
Så nu sitter jag här framför datorn och ska troligtvis gå och sova. Om jag inte sätter på en film, aja vi får se :)

Asså whattafuck, min mellanslagstangent är helt retard!

min finfina ballong jag köpte i somras!

I never promised you a happy ending

Kategori: Fanny

Ska snart käka. B-I's söner är här. Men jag orkar inte gå ut och umgås med dom. Typ stelstämning.se/hejhej haha.
 Ska kanske träffa Johanna sen. Får se hur det blir med det.

Sommar 2010, kolla neger jag va!
Puss

Bravooooooo

Kategori: Fanny

Tecia har precis gått hem. Ni kan läsa på hennes blogg vad vi gjorde igår. För det orkar jag inte skriva :)
Imorse vaknade vi typ halv 10, galet tidigt.
 
Amen vafan nu ska jag gå och duscha, lägger ut fina filmer från våran frukost senare :)


Ni får en liten ledtråd om filmerna :)

åtta flickor i en korridor

Kategori: Fanny

Sha sha sitter i korridoren med Veronicas dator. Hon har lektion men jag har slutat. Idag var jag i stan med åtta andra killa. Skit kult vedrkligen. Nej men det va chill faktist. Vi gick fårn Sergelstorg til Waldemarsudde. Ni får söka på google om ni inte vet vart det ligger. Asså WTF?! dom har inte Pressbyrån på Djurgården? Jag skulle köpa lunch och så finns det bara en liten turk- affär :S Aja jag köpte cola och singoalla där, så det va väl trevligt. Nej nu ska jag sluta skriva om min trevliga dag.

Tumblr_l9yy0pwofy1qb6jeto1_500_large

Kisses

1990 something

Kategori: Fanny

done

Kategori: Fanny


(Vet att jag inte är bäst på att rita)

Har suttit och ritat till den där jävla slöjdläxan som ska vara inne imorgon -.-

Nu ska jag läsa lite bloggar sedan sova, god natt.

tråd i huvudet

Kategori: Fanny

Kom nyss till skolan. Har varit hos läkaren och sytt i mitt huvud. Så nu har jag 3 stygn i mitt huvud, hahah :)
Jag sydde i mitt huvud för att jag tog bort ett typ födelsemärke eller liknande. Vettefan va det va.



Oops läraren kommer. See you guys later ;)

Tusen gånger om

Kategori: Fanny



Bara för den här låten är helt underbar. Så får den ett eget inlägg. Fastän jag la upp den på eftermiddagen! :)

Otaggad

Kategori: Fanny

Är så galet otagggad till att träna. Är otaggad ens gå ut, att ens flytta min kropp från min stol. Att ens röra mig. Jag orkar inte. Vill bara lägga mig i sängen och kolla på en film och sedan sova. FUCK att man inte alltid får som man önskar.



15:46

Kategori: Fanny

Ska snart dra på träning. Idag i skolan satt vi typ bara framför datorer. Skulle leta efter fakta till olika grejer vi ska snacka om på fredag när vi ska in till Stockholm och gå runt där. Imorgon ska vi baka scones och dricka te på eftermiddagen och på förmiddagen ska jag till läkaren så det blir chill dag för mig :)


snart är det vinter och iskallt igen -.-

medis pedis

Kategori: Fanny

Nu på kvällen var jag, Tecia och Josefin på ett typ möte om framtiden på Medborgarplatsen. Becka skulle varit med men hon fick inte för att vi kände varandra lala, skit sepe :S Det va as nice där, vi fick baguettmackor och läsk och så bara satt vi där och snackade med sex andra tjejer i vår ålder. Och sen när vi gick fick vi femhundra kronor :)
Det va ganska roligat att jag hade gemensamma kompisar med alla dom som var där.

Nu har jag kollat på Desperat Housewives och lite av Cougar town. ska gå upp och kolla på Bartenderskolan nu, ni får ha det så nice så hörs vi imorgon :)


random

Hahahaha juste påvägen hem när vi satt på tunnelbanan sitter Josefin och snackar om choklad, som hon hade köpt på någon random godisbutik, som typ smakade plast. Och från ingenstans börjar killen brevid honom skratta. duktiga som jag och Tecia är kunde vi hålla oss för skratt men när han hade gått av fick vi världens skrattattack!

risifrutti

Kategori: Fanny

Är hemma från skolan nu. Vi hade nutidsorigentering, frågesport, när jag va klar med den åkte jag hemt ill pappa för att hämta mina löparskor eftersom vi har vanlig orignterning på eftermiddagen. Fan va lamt med origentering. Men eftersom det är den viktigaste delen i idrott så måste jag vara med och iaf försöka.. Jag är fett dålig på origentera lalala vem bryr sig??

Nu ska jag käka upp min risifrutti och sedan kolla på tv, fast nej det e bara dåligt på tv den här tiden på dagen.. Vi får se vad jag gör :)


den där äter jag nu, men vanlig hallon e godast ;)

Jag har bara en fråga, hur äter ni risifrutti?

dinosar

Kategori: Fanny

Har precis satt mig vid datan. Hahah nej jag skoja bara.. har suttit här typ en timme. Så jag ska gå upp och kolla på tv snart. Sen sova för jag e gal1 trött. Nej det e jag inte alls emn jag vill sova.

Idag i skolan kollade vi på en ap tråkig film i aulan. Jag somnade, men ingen lärare märkte det, och sen satt vi och snackade om filmen i typ två timmar. Rolig dag va??

men åhh min kamera e där uppe och jag orkar inte gå och hämta den. för det finns ändå inga nytagna bilder i den -.-

Tumblr_l9q0m0yopw1qcxje2o1_400_large
shit va gott.se

Hejdå.

@josefin

Kategori: Fanny

tja tjaa. e hemma hos Josefin nu. Vi har precis atit och kollat pa lite bloggar. Snart ska jag aka och klippa mig i Vallingby sa de sa. Amen fuck det finns inte aao hahaha hoppas ni fattar :PpPppPPpPP


ni far en bild pa josefin ocksa

bye!

dubidubido

Kategori: Fanny

Har varit hemma i några timmar nu. Var borta i totalt sju timmar idag. Jag var i solna hallen i fem timmar :O (det tar en timme dit/hem) Det va inte så jättekul i Solnahallen idag. Det ända roliga va att träffa Emelie, Räkan och Annika.



Nu ska jag gå och kolla på tv. Sen sova. Yes det är spånga vecka nästa vecka. Så inga vanliga lektioner i skolan :D

pokerface

Kategori: Fanny

God morgon allihopa! Sitter här framför datorn nästan helt klar för att gå. Ska åka till solnahallen för att hjälpa innebandylaget att tjäna pengar. Vi ska sälja korv, läsk, godis och sådär. Och sen ska vi ta betalt för inträde till damernas match. förra helgen tjänade vi typ 3000 kronor ;)


Rihanna - Only Girl

Nej nu måste jag gå och klä på mig skor och jacka och sedan gå till bussen, har ingen lust att springa till bussen idag :)

Good Night

Kategori: Fanny

Tumblr_l9od1oqeta1qbwxizo1_r1_500_largeTumblr_l9f00rvlz11qe0hneo1_500_large4632998974_4df03179cc_largeThe_first_of_autumn_by_nelleke-d2yk1m8_largeTumblr_l9olizfzsc1qbkae6o1_500_large34pm2xe_largeTumblr_l74bkwnvtu1qcwmogo1_500_largeTumblr_l9epwsygqh1qc0759o1_500_largeTumblr_l9omy5pb4v1qe05gqo1_500_largeTumblr_l9mhmh787t1qzj7xro1_500_large3890228458_5d0850886f_z_largeTumblr_l9o1etvcff1qdaaaso1_500_largeSmyqgy_largeTumblr_l9mquyfpms1qcr4v4o1_400_largeTumblr_l9bt299h2i1qavbv3o1_500_large

A Story To Tell

Kategori: Fanny

Kom nyss hem. träffade först Tecia i spånga, sen skulle vi åka hem til henne för att hämta lite grejor. Men vi ringde Becka som var med Meja ist och åkte till vällingby och träffade dom. Sedan drog vi till spånga och träffade Frida, Andreas, Lukaz, Krause och några fler som jag inte vet vad dom heter.. Det var as lamt.. Sen drog killarna och vi satt kvar och snackade lite. Sedan gick vi och värmde oss inne på solarie stället. Och sen hem. Typ tråkigkväll.se/ja




Nu ska jag lyssna på lite musik, sedan gå och lägga mig vid tv:n :D

fin kissie

Kategori: Fanny

Hahahaha min mamma kom in till mig när jag satt vid datan och kollar på bloggar. Vår konversation

Mamma: Men gud hur ser hon ut?!?

Jag: Hahahhaa, mamma det är Kissie.

Mamma: Men herregud, och kolla brösten, mycket silikon?

Jag: Hahah, ja och så ser hon ut som en anka.

Mamma: Haha, jaa det gör hon verkligen.

Jag: Men vaddå, vet du inte vem Kisse är? Har du aldrig sett en bild på henne?

Mamma: Jo, jag har sett bild på henne och den där tjejen som ser ut som en finare version av Kissie.

Jag: Menar du Jackie Farm?

Mamma: Aa, men jag har ara sett dåliga bilder på Kissie. Som tur är, det där va inte en vacker syn.

Jag: Hahahahahhaha!!

Sedan gick hon upp och kolla på Tv. Hahhahaha :D



bilderna min mamma såg på kissie.

i väntan på sms

Kategori: Fanny

DIG:
1. Hur lång är du? 162,5
2. Vad vill du bli när du bli stor? något inom media typ
3. sko storlek: 39
4. Har du långt hår? nä, inte direkt
5. Vilken hårfärg har du? typ mörkblont/brunt 
6. Sminkar du dig? aa
7. Har du haft sex senaste månaden? ne
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? vita
10. Har du kysst någon idag? nej

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop? nä
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? pappa
3. Hur många syskon har du? en bror
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? nejdå
5. Vilken mat lagade din pappa senast? tacos
6. Hur många ställen har du bott på? bor på två
7. Vem i din familj stör du dig mest på? mamma
8. Vilken familjemedlem är snällast? pappa
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? vet ej


KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? idag
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Frida
3. Har du kysst nån kompis? pussat aa
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? nej
5. Vem har du varit kompis med längst? Evelina
6. Vem känner dig bäst? Frida
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? Eh typ Evelina, i typ två månader
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? ibland

KLÄDER:
1. Vad har du på dig nu? svarta jeans, svart linne, rosa linne, kortärmad kofta och underkläder
2. Har du bytt om idag? aa två gånger
3. Favorittröja? don't know
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? typ chinos
5. Har du gett bort kläder nån gång? aa
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? aa
7. Har du handlat kläder via internet? nej, tror inte det
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? haha aa säkert
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? kjol haha (som skottarna)
10. Vad använder du för skor? ballerina och gula converse

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? ja i alla fall åt mamma
2. Klä dig annorlunda? ja, eller inte för annorlunda..
3. Vara dig själv? aa
4. Visa dig i bikini/badbyxor? ja
5. Fisa inför din pojk/flickvän? haha nej 
6. Pierca dig? ja
8. Ha sex på offentlig plats? kanske, men vill jag?
9. Vara omogen? aa
10. Äta småkryp? men usch, nej!

tagen från meja :)

Nobody said it was easy

Kategori: Fanny



black white pink

Kategori: Fanny


Jackan jag fick förra helgen.

Och duktig som jag är köpte jag ett rosa band/bandet för att stödja min farmor och alla dom andra som har bröst cancer.

diggar dig

Kategori: Fanny

Kom hem från Frida för ett tag sen. Hon skulle spela handbollsmatch nu så jag hoppas det går bra för hennes lag. 

Själv ska jag kanske gå och klippa mig snart, för mitt hår är jätte slitet har inte klippt mig på mer än ett år. Klippte mig dagen innan jag skulle börja sjuan, sen dess har jag inte klippt mig. Men  mitt hår växer så dåligt nu så det kanske växer bättre om jag klipper det lite, hoppas på det :)


jag vill färga blont, men man kanske ska ha brunt nu på vintern och blont sen i sommar. Vad tycker ni..?