it's the way i'm feeling

Kategori: Fanny

Kan fortfarande inte ett skit av spanskan. Orkar inte asså! Prov imorgon och det kommer gå piss dåligt...

Nu väntar sängen, vi hörs imorgon. Puss

(Hahah Johanna, du har blåa ögon är hel svensk och det ser inte ut som du är blond...)


hahah igår i skolan. Hur fan kan David få plats i våra skåp... Han kom in helt och dom stängde dörren också, fick dock ingen bild..

go fika

Kategori: Fanny

Nu har jag och Emma pluggat ett tag och nu belönar vi oss med fika. Ska fika lite och sedan plugga igen :)

nu drar vi från emsor

Kategori: Fanny

Sitter hos Emma nu. Vi har pluggat spanska hela eftermiddagen och fikat här hos henne, nu ska vi snart åka hem till mig oh typ äta lite och sedan ska hon sova hos mig.
Ska först tugga lite i byn hahah, nej det ska vi inte alls det är alldeles för kallt!
sweetie!

Chines dator

Kategori: Fanny



Efter skolan åkte jag, som jag skrev förut, till Felicia som mådde dåligt. Vi chillade i hennes säng, hon sov ett tag och jag satt vid datorn. Sedan när hon vaknade satt jag och tog massa egobilder och garvade som fan åt namnet på hennes dator... haha!

baddags

Kategori: Fanny

Sitter och borstar tänderna samtidigt som jag rensar min logg från alla grattisinlägg. Tack alla ni som grattade mig! :)
När jag åkte från Felicia träffad jag Alexandra i vällingby och vi satt och snackade vid hennes port i typ en och en halv timme, jätte trevligt! Till slut blev det kallt som fan och vi drog oss hemmåt. Ska träffa henne imorgon en stund också.

Ska snart gå ner och bada och sedan gå och sova, sköönt!

open door

Kategori: musik

Sitter i Felicias säng, hon ligger och halvsover brevid mig. Sötis! Hon har varit hemma från skolan under eftermiddagen för hon inte mådde bra så jag åkte hit och gjorde henne sällskap när jag hade slutat. Vi har kollat på balklänningar och lyssnat på musik.
Ni får bilder osv när jag kommer hem för jag har ingen sladd till min telefon här.

morning dudes

Kategori: Fanny

Amen tjaa för fan! Jag är svin trött, men jag ska dricka kaffe så jag blir pigg. Jag har också sjukt ont i min mun för jag har en tand som håller på att växa... Kan inte tygga med vänstra delen av munnen..

Oh fuck vad brottåm det blev nu! Vi hörs från någons Iphone i skolan hahaHejdå!


mina bakelser igår, fan vad det ser vidrigt ut men det varr gott :D

i just want you close

Kategori: Fanny



Lite bilder ifrån dagen. Visst har jag blivit duktig på att uppdatera och ta bilder?¨
Nu ska jag nog börja plugga lite och sedan sova, trött chey här!

Skolish

Kategori: Fanny

Sitter i skolan med evelina nu. Vi ska plugga lite spanska men det går as dåligt haha... Ska kanske ta och öppna boken nu :))) hörs sen pussss!

nu åker jag till skolan

Kategori: Fanny

Nu drar jag mig hemifrån för en promenad till bussen. Eller promenad vet jag inte, det tar typ 14 sekunder att gå till bussen... Nej det gör det faktiskt inte, för jag ska gå ner för trapporna och sedan ta den 32 sekundiga vägen till bussen. Så vi räknar väl med 46 sekunder eller hur lång tid tror ni det tar. Jag får räkna när jag går så kan jag informera er efter skolan haha :)

straffmyndig nu också

Kategori: Fanny

Godmorgon!
Blev väckt vid sju tiden av mamma och broder, dom kom in med frukost på sängen och sjöng födelsedagslåten ni vet haha. Fick kaffe, toast och choklad, gott!
Fick lite presenter också som jag ska ta bild på senare idag. Nu ska jag börja fixa mig och sedan lägga mig framför tv:n och kolla på vakna med the voice. Börjar inte förän kvart över 9 så kan ta det lungt.
Idag blir jag straffmyndig också, Johanan vad hände med att vi skulle rånat en bank...?


Tack Facebook, jag visste inte om det...
(jag vet att man ser vem jag har förhållande med högst upp, men orkar inte fixa det bitches!)

coconut tips

Kategori: Fanny


Den här body lotion luktar så fruktansvärt gott! Får typ psykos haha, nej men hela lägenheten luktar kokos av mig och den håller lukten i evigheter. Till och med dagen efter har folk i skolan frågat vem det är som luktar kokos och då brukar jag få svara att det är jag haha.
Den är iallfall från Lindex och kostar bara 79:-, mycket billigare än The Body Shops och jag tycker den här luktar godare än deras!

två saftiga...

Kategori: Fanny




(bilderna är från Emma)
Tre bilder från igår. Vi åt lite hos mig och chillade. Mycket trevligt!
Sedan åkte vi till Hässelby och var där en stund. Påvägen hem fick donken ett besök av oss, och vi såg två saftiga spyor. MUMS!

mina finisar

Kategori: Fanny

Måste bara säga att jag älskar er! Ni gör mig så jävla glad! (alltså ni läsare) Ni är dom bästa som finns och jag har alltid så jäva kul med er (inte niläsare nu alltså)

Tack Johanna och Emma för ni är så jävla flippiga och bäst. Älskar er med hela mitt hjärta <3

små lätta moln

Kategori: Fanny

Ska börja fixa mig inför kvällen nu, men har inget att ha på mig så ska sminka mig och fixa håret medans jag väntar på annat haha.

HAHA Kajsa Frida sa också att den är as god så jag får ta och smaka den! :)

Hahah jag har satt på knappljudet på min mobil så det är sjukt störigt att skicka sms... Men orkar inte stänga av det så jag får står ut.


fan vad söt...

ost katten

Kategori: Fanny

Hahah när jag var och handlade med mamma skulle jag gå och hämta ost så såg jag den här osten. Och Fridas katt kallas Saganaki, den heter Saga, var tvungen att ta bild!

26 november

Kategori: Fanny

Godmorgon på er! Det är många som har klickat in på min blogg idag ser jag, endast roligt för mig och för er som läser såklart!

Ska snart gå och handla med min mamma, as tråkigt... Men ska träffa brudzen sen så det blir kult! Har städat hela morgonen så mitt rum är jättefint och resten av lägenheten också.

Nej nu måste jag föna håre och sedan sminka mig lite.

Så jävla sööt, orkar inte!

låt mig sova....

Kategori: Fanny

Blir jätteglad när ni kommenterar! Fortsätt så :)

Kom hem för typ 30 minuter sedan, var med Emam och Felicia ikväll. Vi chillade hemma hos Tobias med några kompisar. Har inte gjort så mycket annars... Ska skriva klart min idrottsuppgift och sedan kolla på Twilight hihi.


Haha jag och Johanna idag :)

gymnasiemässan

Kategori: Fanny

Gymnasiemässan var svin jobbig, mycket folk, mycket skolor och jag har fetaste beslutsångesten nu... Men det blir antingen Östra Real, Bromma eller Thoren. Måste jobba på betygen bara!
Har massa olika papper om olika skolor osv. Är fett taggad på gymnasiet nu! Tjejen jag pratade med på Östra Real var så jävla snäll så vill börja där typ därför haha...

jul hos mange också...

Kategori: Fanny

Sitter just nu och skriver på mitt idrotts arbete som ska vara inne imorgon. Ska skriva klart det nu eller imorgon och sedan skriva ut det i skolan :)
Imorgon ska vi på gymnasiemässan, nu måste jag fortsätta med mitt arbete sen sova!

Åhh vilken hårfärg passar jag bäst i? Blondt, ljusbrunt eller mörkbrunt...? HJÄLP!

awsome song

Kategori: musik

vässa armbågarna

Kategori: Fanny

Chillade med Kajsa igår, vi hade as roligt! Snackade massa och garvade som fan. Ska snart till skolan å sitter och äter frukost. Toast och kaffe, gott!
Tjarrå!
Tumblr_luxd75931f1qdqb4do1_500_large
kan också...

så sant - så sant

Kategori: Fanny


Skon på bilden tillhör Moa, men det står likadant på min sko från och med idag.

(Bild tagen av Moa)

jag kan inte gå någon annan väg

Kategori: Fanny

Nu mår jag bra igen. Fy vad det var obehagligt eller vad fan jag ska kalla det. Trodde verkligen inte jag hade dom känslorna i mig, och inte dom tårarna heller. Det var ingen stor grej egentligen, men den blev så jävla mycket större beroende på tajmingen och personen det var med...

Ska inte hålla på längre, ska faktiskt ta och krypa ner i sängen och sova. Tränade ju ikväll så är jättetrött. Skola imorgon också, orkar inte... Aja ledig efter skolan iallfall :D

fuck life

Kategori: Fanny

Om du är seriös, kunde du inte bara sagt det? Om det är på skämt, hur jävla dålig humor har du då...?

på riktigt jag orkar inte med livet längre....

iväg nu, ledig ni vet

Kategori: Fanny

Vaknade vid 11 tiden, satte på One Tree Hill och låg i sängen och åt frukost. Standard nuförtiden!
Har precis duschat nu och ska snart dra mig till Vällingby och möta upp Felicia. Vi ska bara chilla galet, sedan ikväll blir det träning. Otagg! Eller det ska bli kul för jag har inte tränat på typ 3 veckor.... Har varit sjuk och haft lov osv..


älskar dig bästavän!

Tänk dig själv, knivhugga en person i din egen ålder, se smärtan i ansiktet och blodet som rinner. Mår illa jag bara tänker på det. Och all ånger som kommer att jaga efter dig hela livet.

Kategori: Fanny

Fick sluta rn timme tidigare från skolan, vi var bara sex stycken på hemkunskapen så vi fick baka kladdkaka och sen dra. Då åkte jag till Waynes och träffade min älsklingar och Filippa och Ezgi. Sjukt snälla girls!
Vi satt där någon timme sedan drog vi hem, kom hem för typ en timme sedan och käkade. Nu ska jag plugga och sedan kolla på One Tree Hill.
(Inlägg 1100 jag skrive,r satan i gatan!)


fan vad bra dom är

Kategori: musik

Repeat knappen är väl använd på denna låt! Sjukt duktiga!

allt var lättare då

Kategori: Fanny


Orkar inte, allt var så jävla mycket lättare när man var liten.

(Ta reda på vad du vill, välj det rätta och hör av dig när du gjort det.)

they go up again

Kategori: Fanny

Ligger i sängen med Emma nu. Vi har preis ätit amerikanska pannkakor som hennes lillasyster hade gjort åt oss :)
Vi ska snart gå ut på en prommenix, sedan på eftermiddageen ska jag till min farmor och äta middag med familjen. Trevligt!
Sånna här fin bilder kan man hitti i emmas dator, älskar dig! Tack för du ställer upp för mig närsomhelst, du är finast <3

we where in love

Kategori: Fanny

Sitter och målar naglarna med ett ljusroda lack just nu. Ska snart börja laga middag till mig själv, oxfilé med pasta och någon sås tror jag det får bli. Lätt lagat och gott!
Sedan ska jag ut och träffa Emma och Felicia, lördag idag så hoppas vi hittar på något kul!


Mitt nagellack hehe...

bloglovin

Kategori: Fanny

Vi tjejer ...

Kategori: Fanny


Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.

Allt stämmer in så jävla bra, det är fan läskigt!

cookie

Kategori: Fanny

Har lite nytt i garderoben som ni ska få se någon dag fram över, spänande va? ;)

Kan förövrigt säga att jag åt jättegoda kakor från subway idag om ni ville veta det...
Tumblr_llkp203wox1qg6j9eo1_500_large

när det är fest

Kategori: Fanny



Hahaha Patrik la upp den i klassloggen, faan vad härlig! <3333

gårdagens kväll

Kategori: Fanny

Frida sov här inatt, vi kom hem vid 12 tiden igår. Skulle varit hemma vid halv ett typ, men åkte tidigare för jag mådde inte så bra, hade feber osv... Men vi hade iallfall överrasknings ''fest'' för Fabian (Emmas kompis) som bor i Thailand halva året. Han blev överraskad så det var kul, massa folk där.
När vi kom hem kirrade vi toast och sedan sov vi i soffan några timmar innan vi gick in och sov i min säng. När vi vaknade imorse käkade vi frukost sen skulle hon hem och plugga och jag har kollat på tv hela dagen.
Mamma och bror min ska på bio snart så då är jag ensam hemma skönt! :)

@fellan bajs

Kategori: Fanny

Sitter hos Felicia nu och äter nudlar och chattar med Johamster. Mina nudlar är fett goda om ni undrar.... fast det gör ni ju inte :)
Nu ska jag vara social med Fellikorv, adios!
sööötiiie <33

scones

Kategori: Fanny

Godmorgon på er!
Mamma hade bakat scones vid halv 12 tiden så hon tvingade upp mig då, vi satt och åt frukost och pratade lite. Och nu ligger jag och kollar på idol i soffan, är super trött eftersom jag håller på att bli sjuk typ... Ska sova lite så jag blir pigg tills senare idag :)

Tumblr_lsdxttrlee1qzzi03o1_500_large

det måste funka

Kategori: Fanny

Fan vad skönt! Äntligen klar med teknik uppgiften, skickade in den 23.59 kuung jag är haha :)

Vid sju tiden ikväll drog jag och kollade på match i Hässelby, vi förlorade med 1 - 3 dock... Men det var en ganska dåligt spelad match... Vi hade lätt kunnat vinna mot dom annars. Sedan satt jag och Emma och snackade lite sedan drog jag hem och pluggade. Jättemånga som hade chill/mys kväll ikväll så imorgon drar man nog ut :)

Nu ska jag kolla på tv sedan sova. Ska köpa jeans med mamma imorgon och sedan träffa Emma!

are you leaving med now?

Kategori: Fanny

Jävla handleder, har svin ont i dom nu! Orkar verkligen inte med det! Så sjukt jävla jobbigt, innan jag började få ont i dom (några månader sedan) fattade jag aldrig att det skulle vara såhär jobbigt men nu när man har det är det ett helvette...

Orkade inte skriva klart mitt arbete, gör det imorgon istället hade jag tänkt. Ska kolla på Robinson nu sedan sova, hörs imorgon!


bildfrån förra helgen, fan vad skönt helg imorgon!

hemma från träning, nu plugg! -.-

Kategori: Fanny

Kom precis hem från träningen, eller jag har ju duschat så klart. Ska forstätta med fitt skolarbetet och sedan sova, kommer typ gå och lägga mig klockan fyra imorgon bitti, men det är nice.
Måste verkligen bli klar tills imorgn så skriver kanske ett inlägg när jag är klar, men annars godnatt på er!



Din lilla jävel som gjorde att jag blev ''utslängd'' från svenskan haha :)

It’s a good thing tears never show in the pouring rain

Kategori: Fanny

like a marackakakakaka

Kategori: Fanny

Jag ör helt jävla cp trött och har varit det sedan klockan fem typ... Höll på att somna efter middagen vid typ sex tiden. Så jag började städa mitt rum istället ås jag inte skulle somna och inte kunna sova nu. Blev fin fint här inne iallfall :)
Har kollat på typ 10 avsnitt av One Tree Hill hela kvällen. Efter skolan (slutade ju vid 11) tjillade jag med Josefin och Frida, mötte sedan Emma och cozade lite, tevligt!
Nu ska jag sova, fan vad skönt!


orkar inte vända på den

sitter i skolan

Kategori: Fanny

Vaknade för en typ timme sedan. Stressade hemma, mamma kirra frukost åt mig sedan gick jag till centrum och tog 118. Chillade på bussen och nu är jag i skolan och chillar på so:n. Ska till syv om 15 minuter och snacka om gymnasiet. Idag slutar jag 10 i 11 så det blir fett chill, ska bara chilla efter skolan och plugga lite.
Har inget mer att skriva nu :)


G klasskompisar på klassresa!

thank god for mom and dad

Kategori: Fanny

Precis ny duschad och fixat mig för att sova. Skönt! Duschade varmt som fan för jag hade ingen känsel i kroppen för jag varit ute i typ 2 timmar.
Idag efter skolan åkte jag till Nya, där mötte jag Felicia. Vi chillade med hennes kompis och väntade på Emma och Johanna. När dom slutat åkte jag och Emma hem till henne och åt mackor och drack o'boy.
Sen drog vi till hässelby och tittade på när vårt lag hade match. Emmas kompisTobelurus kom till matchen, efter första perioden gick vi ut och snackade sen blev det bara att vi blev kvar där i typ 1,5 timme och bara snackade och hade as skön stämning.
Sen drog jag och Emster till vällingby för att ta bussen hem, träffade Felicia fick ''våra'' haha kläder och drog hem.

Tumblr_lud4rfhhbx1qj99zko1_400_large

nöjd nu fellikorv ?

Kategori: Fanny

Kollade precis på sista avsnittet av One Tree Hill säsong 4. Ska börja på säsong 5 imorgon, men nu ska jag sova för jag börjar 8.20 och tänker inte vara svin trött imorgon i skolan. Ska möta Evelina hemma hos henne innan också, det betyder att jag måste gå typ halv 8 hemifrån.

Tumblr_ljtu3qbp9g1qj4gogo1_1280_large

you name

Kategori: Fanny

Kom hem för typ 20 minuter sedan, slutade för en timme sedan. Sjukt sent jag vet! Påvägen hem fick jag handla lite hihi. Nu ska jag plugga lite sedan kolla på One Tree Hill :)


Så jäävla söta mina älsklingar är!

edu?

Kategori: Fanny

Sitter och lyssnar på Denbo och ska snart hoppa in i duschen. Sedan lägga mig i sängen och kolla på One Tree Hill och äta godis, fan vad gott!
Är på cozy humör så ska coza i sängen :)

Ha det bäst!

gratis pajer

Kategori: Fanny

Goddagens! Sov hos Emma i natt, ni kan kolla på hennes blogg vad vi gjorde igår för jag orkar inte skriva.
Just nu pratar hon med Felicia, fast dom la nu på heheheheh. Hejdå!

här kommer det bajs, nej det var en solnedgång :D

Kategori: Fanny

Ligger i Emmas säng och cozar. Vad vi gjorde ikväll orkar jag inte ens skriva, men vi va iallafall med Felicia och hade kuligt. Sen mosade jag Emmas finger i en dörr och vi fick gratis pajer på donken och allt var lagom kaas... Tjaffsade med några blatte snubbar också.... Sjukt jävla jobbiga...
enda bilden på Emmas dator.......................... men fin är den! hahah fatta stolt den som tagit bilden måste vara, typ kändaste bilden på en solnedgång ju :oooo

back in track

Kategori: Fanny

Igår sovde Johanna hos mig. SKOJA hon sov hos mig, så jävla störigt när folk säger sovde man ba asså det heter sov! Men iallfall, vi va hemma hos en kompis till oss och chillade. Sedan åkte vi buss och sen tog vi tunnelbanan hem, sjukt interessant i know :)

Ska kanske träffa Emma sen, får se.... Nu ska jag iallfall dricka upp min lallte. Adios bandidos!


shit vad längesen...!

hemma nu då

Kategori: Fanny

Idag på dagen var jag och Frida i stan och fikade, mysigt! Vi kollade i lite affärer och så också, sedan åkte vi och träffade Johanna i vällingby sedan hem till Frida. Där käkade vi middag och chillade, sedan åkte vi och kollade på bio. Vi såg Parnormal Activity 3, den var läskig vissa delar och lame andra... Slutet sög åsnesnopp dock....
Sedan åkte jag med Frida till spånga och tjillade lite och sen drog vi hem.
Typ min dag haha...

saknar sommaren :(((

chilla med fika hos emma ikväll

Kategori: Fanny

Kom hem för ungefär 1,5 timme sedan. Chillade med Johanna, Emma, Jennifer, Madde och Elin ikväll. Vi var hemma hos Emma och fikade och hade kuligt med hennes bror. Sedan vid 11/halv 12 tiden drog jag och Johanna hem och jag har legat i soffan och kollat på tv sen dess. Ska snart gå och sova för imrong ska jag träffa Frida på dagen, kuliiigt :)))


finis!