idol

Kategori: Fanny

Nu ska jag iväg på Idol med laget. Ska bli super kuligt! Vi ska få sitta längst fram och sedan få gå backstage, nice mannen! Pappa ska skjutsa mig ner till spånga så ska jag ta tåget, så måste dra. Men ha det gött ikväll folks!
Min och Fridas lunch igår, gott va? ;)

Spanska

Kategori: Fanny

Sitter och pluggar med ewe nu. Spanska som ni ser på bilden. Typ bara skrivit ner alla glosor i boken. Jobbigt.

Btw, evelina är typ bäst. Gillar henne fett mycket

Sluta blogga?

Kategori: Fanny

Ni håller med mig om att jag suger på att uppdatera eller hur? Så jag funderar på att stänga ner bloggen, alltså sluta blogga...
Kommentera gärna om vad ni tycker, om det är fler kommentarer som vill att jag ska ha kvar den än ta bort den behåller jag den nog :)

maggan på grönan

Kategori: Fanny

Kom nyss hem från grönan. Var där med Josefin, Isabella, Tecia, Jakob, Johanna och några av Johannas kompisar. Vi tittade på Veronica Maggio och åkte insane 2 gånger. Maggio var faktiskt rätt bra, men blev lite besviken ändå.
Nu ska jag kolla på One Tree Hill och sedan sova.

kort inlägg

Kategori: Fanny

Idag efter skolan drog jag hem och duschade och sedan sov i typ två timmar. Sjukt skönt!
Nu ska jag snart plugga lite och sedan sova, börjar 11 imorgon så har fet sovmorgon :)
Ville inget mer än det faktiskt... Hejsan då!



15 minuters skoldag

Kategori: Fanny

Idag hade jag nog årets onödigaste skoldag. Började kvart över nio med mentortid, som bara höll på i 15 minuter sedan släppte läraren oss. Och då skulle vi haft slöjd i två timmar, men den var inställd så då drog jag och Frida in till gamla stan och satte oss på chokladkoppen,  där vi fikade och plugade lite granna. Sedan gick vi förbi NK där  vi mötte upp Salle och jag fixade även prao till mig, Frida tackade nej när dom erbjöd henne, så nu har jag fixat det. Är sjukt taggad iallafall,eftersom jag hade det nice när jag praoade sist :)

Nu ska jag lägga mig i soffan med en kopp kaffe och kolla på lite tv. Mysigt!


Tumblr_lrrrsl9a6e1qep56go1_500_largeTumblr_lrroicyab11r3w1fdo1_500_largeTumblr_lqgysr3lid1qjipdto1_500_large
Hahaha sista bilden, wtf? hahahaha

halv dag imorgon

Kategori: Fanny

Yees! Fan vad skönt, har halv studiedag imorgon bara 2 lektioner, så jag slutar 11.40!
Ska nog dra in till stan och kolla prao plats då, yey awesome! :)


Rebecca och Fiona - Hard

hemma och tjillar

Kategori: Fanny

Åkte aldrig och kollade på match idag, för jag vaknade mycket senare än jag tänkt. Hade stängt av mitt larm i sömnen, standard om man heter Fanny...
Har bara legat i soffan och kollat på Spy Kids med mamma idag, hahah sjukt bäst!
Ska snart gå och duscha och sedan sätta igång och plugga lite granna.

Tumblr_lp5lfreud51qzcq0co1_500_large
Snygg eller vad? :O

gårdagens nrj var fett

Kategori: Fanny

Måste börja med att skriva att gårdagen var grym! Jag och frida åkte till Älvjö och gick på nrj experience, jag hade sjukt jävla kul och det tror jag Frida också hade. Vi dansade och bara körde galet. Tyvärr så spelade Rebecca och Friona klockan 1 och vi var tvugna och dra hem innan dess. Sjukt ofett!

Men idag var iallfall Moa hemma hos mig, började med att vi gick i centrum hela dagen och fikade med våra mammor och hade mysigt. Sedan drog vi hem och åt och chillade lite. Sedan vid 9 tiden åkte vi till Spåga och mötte Emma och Åsa. Som vi sedan mötte upp några fler med. Kvällen blev inte som tänkt men vi hade roligt ändå, det är ju huvudsaken.

Nu ska jag gå och lägga mig för ska på match imorgon klockan 11 och titta när mitt lag spelar, good luck girls :)))



Hade varit rätt fett att se detta! :)

tonight's gonna be a good night

Kategori: Fanny

Shaa! Sitter i Fridas säng och chillar lite. Vi ska snart käka och sedan åka hem till mig så jag kan byta om. För sedan ska vi på Nrj och kolla på Rebecca och Fiona, grymt taggade! Åh så jävla roligt!
Nu ska vi lyssna på lite musik och sedan tagga galet!

you better shape up

Kategori: Fanny

Nu ska jag gå och ta bort sminket sedan sova, börjar 8 imorgon och slutar 3. Sjukt osoft dag... Ska dra till Nya efter skolan och träffa Johamster och sedan vid 6 tiden ska vi till åkersberga på match, mitt lag spelar men inte jag eftersom jag varit sjuk och inte tränat osv...

Godnatt!


Helt ok faktiskt...

pappa brudsen

Kategori: Fanny

 Ska snart till vällingbyhallen och peppa mina bruds som tränar idag, och som ska spela matcher i helgen. Vinna står på schemat haha! Men jo hoppas vi vinner, själv kommer jag inte spela då jag varit sjuk länge och fortfarande hostar osv. Fick precis reda på att Ida ska sluta i mitt lag, sjukt tråkigt :(((

hola chicos y chicas

Kategori: Fanny

Hej flickor och pojkar! Idag mår jag bra! Eller varför skriver jag det när jag inte ens gör det? Jag hostar fortfarande mycket och är allmänt trött. Jag vill gå och köpa en ny t-shirt så tror jag ska göra det idag, ta en sväng upp till centrum och sedan åka hem till pappa, (är hos mamma nu.)
Var typ bara det jag ville skriva, kan även skriva att det är sjukt snyggt med t-shirts med tryck, helst lite rockigt. Låter som Dessie nu, men det är ju sant! Haha, slänger in en grym låt jag såg på Tacimanacis nya blogg. HÄÄR KOMMER NI TILL DEN!


hos evelini

Kategori: Fanny

Sitter hemma hos Evelina, gick hit med henne efter skolan. Skulle ha gått till Frida, men orkade verkligen inte gå hela den där långa vägen haha. Men ska hem och lämna min väska senare och sedan åka och kolla på träningen, ska ej träna då jag fortfarande är lite sjuk men ska vara där iallfall. Träffa Emmabus och Johamster, miss them very muchos!

gjorde 40 tal i matteboken

Kategori: Fanny

Min bloggning är precis som min statistik, rätt oregelbunden.... Nej men ni är aktikst riktigt duktiga på att kika in här ser jag.
Jag ska bli bättre på att blogga, men det är så sjukt mycket just nu. Skolan framförallt, var ju sjuk hela förra veckan så kom efter ganska mycket, gjorde 40 tal i matteboken idag. Sjukt stolt! Men kan inte träna eftersom jag inte är 100% frisk så det suger.... Förövrigt är jag fortfarande sjuk, så det är också kanska hästballigt.. Nu ska jag kolla på One Tree Hill och dricka honungsvatten. Adios!
Var på sminkkurs i lördags, så här blev resultatet :)
Blev super nöjd, och sakerna jag fick med mig/ köpte efter var, lösögonfransar, rouge, franslim och ett läppstift :)

10 år sedan

Kategori: Fanny


Vila i frid ♥

frittination

Kategori: Fanny

Hej, jag bajsar på mig nu. Nej jag ligger i Frittans säng och bajsar, nej chillar galet i väntan på hennes pappa. Snart kommer han hit och hämtar oss så ska vi bort från fastlandet ut på Ekerö, kuligt! Hejdåååå!

plugg imorgon

Kategori: Fanny

Känner mig tillräckligt frisk för att orka gå till skolan imorng, så imrogn blir det skola för mig. Yey! Hahah fan vad gay med att bli glad för skolan, men man får typ ångest över inte ha gått upp på 3 dagar, eller träffat någon annan än mamma och brorsan.
Kommer dock inte träna, men istället ska jag plugga typ 8 sidor matte. Awesome... NOT! Hatar att räkan matte över hela min kropp.. Men pappa e bra på matte så han får hjälpa mig :)

Foto-0081_large

Ligger i soffan och försöker bli frisk ida...

Kategori: Fanny

dsc00864 (MMS)

Ligger i soffan och försöker bli frisk idag igen, hoppas verkligen att jag är helt frisk imorgon. Har typ ingen feber men ont i öronen och halsen. Hoppas bara inte jag får öroninflammation...

laila bakar

Kategori: Fanny

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på matlagnings program, bästa programmen! Sedan hoppas jag på att jag är frisk imorgon så jag kan gå till skolan fredag iallfall :)))

jag är fortfarande hemma och är sjuk, that sucks!

Kategori: Fanny

Är hemma och är sjuk idag igen, mår bättre än igår men fortfarande inte bra.
Om jag har tur får jag gå till skolan imorgon, hoppas hoppas! Orkar inte vara hemma och vara sjuk och komma efter i skolan.

sick

Kategori: Fanny

Alltså aids att jag är sjuk... Orkar inte med det.. Ligger hemma med feber, ont i halsen och ont i huvudet. Lite skönt att vara hemma men inte att vara sjuk, ska nu lägga mig framför tv:n och sedan plugga lite.
Har även fått typ 6 sidor att göra i matteboken, som ligger i skåpet, så det suger!

kära 16 åriga jag

Kategori: Fanny

men hej bajs, jag är ett päron eller något...

Kategori: Fanny

Sitter i biblioteket med frida nu, har precis fixat lite med praoen. Någon som undrade vart vi ska praoa, kommer inte säga det  än. Vill veta hur det blir först, men den blir awesome om det funkar :)

Igår var vi på grönan och kolladepå Oskar, rätt bra. Stog långt ifrån och orkade inte kolla så länge, så vi åkte massa saker istället :)

I eftermiddag åker jag på träingsläger så kommer ej blogga i helgen. Kansske slänger inett inlägg om typ en timme. Men nu ska jag på elevrådsmöta, adios!

FYNDADE ÄVEN TVÅ BLUSAR PÅ MYRORNA OCKSÅ :)))) oj damp

So lektion just nu, jobbar om ekonomi. den...

Kategori: Fanny

dsc00839 (MMS)

So lektion just nu, jobbar om ekonomi. den har hållit på i 3 0 min och det är en timme kvar. Döda mig!

dagens

Kategori: Fanny

DAGENS VILL HA:Ett par as feta kängor, ett par snygga wedges och feta kläder..
DAGENS KLÄDSEL: Shorts, brorsans tröja, och converse.
DAGENS SMINK: Samma som vanligt - puder, rouge, vit kajal och mascara typ.
DAGENS FRISYR: en liter hårspray och helt kaos.......
DAGENS HÄNDELSE: Snodde min brors tröja hihi
DAGENS LÅT: Rebecca och Fiona - Luminary ones (Nause remix)
DAGENS PLANER: Skola, lämna läxor, shoppa och sedan fet konsert :)
DAGENS SAKNAD: Längtan - Sminkkurs nästa helg och konsert idag :)
DAGENS DUMMASTE: Har lite ont i halsen, oc hatt mamma ringde och väckte mig fastän jag hade sovmorgon...
DAGENS DROG: kaffe
DAGENS ROLIGASTE: Måste väl vara
DAGENS FAVORIT: Kaffe
DAGENS KÖP: Inget än

DAGENS GODIS: Tuggummi
DAGENS HUMÖR: Trött med as taggad på allt
DAGENS ORD: Ingen aning, har inte ens snackat idag.

Lägger upp samma senare och ser om den har förändrats under dagen haha :))