sick again

Kategori: Fanny

Jag är hemma och är sjuk, började i fredags kväll.. Var hos doktorn igår och jag ska ligga hemma några dagar och ta det lugnt. När febern är borta får jag gå till skolan men jag kommer inte få träna på flera veckor, det suger häst balle! Men what to do?
Nu ska jag lägga mig i sängen igen, puss!

rommish

Kategori: Fanny

Fan vad glad jag är då...
Dagen i Romme var skit bra! Rolig resa dit och hem, bra skidåkning och roligt sällskap! Nu ska jag käka middag, duscha och sedan kolla på One Tree Hill och sedan slagga. Fett trött!
Fler bilder kommer nog sen, jag hade ingen kamera med mig men andra tog bilder :)

Synd att jag ska behöva x:a dig, men det är det anda rätta för mig.

Kategori: Fanny

Körde bara halva träningen idag för jag fick ansträngnings hosta efter ungefär halva träningen så vilade då. Eftersom jag varit sjuk måste jag börja lite lugnt innan jag kan köra på som vanligt. Efter träningen åkte jag hem till mamma, duschade och fixade en skit god sallad till middag sedan packade jag mina saker och åkte hit till pappa. Här gick jag och la mig i sängen direkt och nu ska jag sova. Är sjukt taggad för imorgon så ska försöka få lite sömn. Uppdateringen imorgon bli nog ganska dålig, alltså som vanligt. Hoppas det är bra väder! Blir nog lite bilder imorgon kväll. Puss.
Tumblr_lxx5xykq7b1qb9k3go1_500_large
Läskigt hur bra den stämmer...

So true

Kategori: Fanny

Jag var så kär i dig, skulle göra allt för dig, skulle kunna dö för dig.
Men du är inte värd mig, yeah.
Du fick mig att bli sårad, men helt seriös, du är inte värd mina tårar.

skagen bakpotatis

Kategori: Fanny



Hade lång lunch idag så åkte till Vällingby med Kajsa och Tove, Linnea kom också förbi. Käkade bakpotatis, svin gott!

Nu måste jag gå och möta Jennifer, vi ska åka tillsammans till träningen. Coofie!

lite bilder från igår

Kategori: Fanny



Här är lite bilder från igår som vi tog på bilden. Fick i uppgift att ta lite bilder på varandra så ska vi redigera dom i photoshop sen typ, kuligt! Kunde dock inte ladda upp dom igår för min dator dog och jag orkade inte starta om den för jag var svin trött.

Nu sitter jag och äter falukorv och makaroner och ska snart dra iväg till träningen, första träningen det här året för mig. Har inte tränat pga sjukdom.
Nu ska jag plugga, adios!

är inte det ditt x ?

Kategori: Fanny

Sitter i skolan på SO:n, vi jobbar om USA. Men min grupp vill inte ha min hjälp så jag sitter typ inne på facebook och lyssnar på musik. Känner mig fett välkommen i min grupp haha.

Efter skolan ska jag handla lite tills på Onsdag då vi ska till Romme, energidricka och lite saker. Smarr! Även träffa Jennifer en liten stund också. Sedan plugga, så vi hör väl ikväll. Pööööösss!

du och jag under täcket baby

Kategori: Fanny



Lite ego bilder på mig från helgen. Imorgon blir det skola igen, och på onsdag drar vi till Romme. Fan vad taggad jag är! Godnatt på er nu!

fjorton suger - fina kläder.....

Kategori: Fanny

Tjoo! Tog som sagt en fika med emma på café 60, behövde inte betala för min fika utan fick pengar istället haha. Jag betalade med en 500 lapp och fick 508 kr tillbaka, soooft bror!
När vi hade fikat drog jag hem till Kajsa där även Fehim var, men han låg bara och sov. Jag och Kajsa åt chips, drack cola och kollade på Fjorton suger. Helt okej film, eller typ rätt dålig... Har sett den förut men HAHAHAH hennes jeanskjol. Asså jag började nästan gråta... Kajsa fick cola upp i näsan och jag satte chips i halsen. Kan inte förklara hur roligt det var ens! Ni får kolla på den så ni fattar.
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv en stund, sedan sova. Är trött efter skol veckan!
Godnatt på er.

boxelibox!

Kategori: Fanny

Har sjukt ont i mina öron! Orkar inte... har haft lock i dom i snart 3 veckor.. Fick det när jag var sjuk så känner mig helt efterbliven som typ mumlar hela tiden när jag pratar eftersom jag inte hör mig själv. Och säger va? hela tiden eftersom jag inte hör vad andra säger heller haha.
Ikväll ska jag ta en fika med Emma, minns knappt när jag träffade henne sist. Saknar henne min poofie! Fast först ska jag nog ta ett bad, skönt.
Idag på idrotten körde vi boxning, det var Andi och Dani som höll i lektionen. Och det var sjukt roligt! På slutet körde vi lite fys med armhävningar, sit ups och plankan. Jag klarade hålla plankan hela tiden så det kändes skit bra! Hoppas några fler har boxning på sin lektion. (Vi har elevledda lektioner i början av den här terminen.)
384618_240912295979744_134663306604644_502840_1809391774_n_large
Funderar fan på att börja på boxning, man får så jävla snygg kropp av det! :)

det var ju det

Kategori: Fanny

Kan ni gissa vad jag precis har ätit, haha inte så svårt! Jag har ätit pancakes! Gjorde med hallon i idag, smarr! :) Min bror kom nyss hem och han har klippt sig, intressant va? Nej men alla ni som känner mig vet nog att jag har bett han klippa sig i ungefär ett halvårs tid. Så det hjälpte nog med att inte ge upp och bara fortsätta tjata.
Ikväll ska jag antingen träna eller gå på öppet hus i John Bauer, jag vet inte... Har inte tränat på ungefär en månad men samtidigt är gumnasievalet mitt viktigaste val för framtiden.. Tror det blir öppet hus och kanske träning efter om jag hinner.

one more time

Kategori: Fanny

Sitter och lyssnar på musik och chattar med William, hah Gud vet vad vi snackar om asså... Åt russin och drack oboy förut så kan inte sova.. Är knappt trött, och jag ska upp om 4 timmar.. kul!
Ska snart gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen! Ska på öppet hus i Bromma imorgon också, får inte glömma de.
Tumblr_lbbbtntv2i1qc3bx2o1_500_large

fuck this, inte värt att läsas.

Kategori: Fanny

Mämärämärärää orkar inte med livet just nu... Allting är bara skit och bajs! Eller inte riktigt allt, men det som suger tar över lyckligheten.. Varför är det så? Sitter och skriver med Albin, vi har så jävla torr humor. Typ om hur kända vi är och hur många aoutografer vi skrivit och jag vet inte vad.. Tror jag ska ta och kolla på lite RmM så kanske jag blir gladare. Inte för jag tror det.. Så kollar nog på One Tree Hill och gråter istället, känns lite mer depp! Men jag vill inte vara depp, jag vill vara glada Fanny. Hon som får alla att skratta och vara glad, så som förut..
Varför var livet så jävla lätt när man var liten. När mina föräldrar bodde tillsammans, hade för många kompisar för att ha tid med alla men man hann med ändå och ingen bråkade.. Idag är mina föräldrar skilda, jag hinner inte med mina kompisar, skolan eller träningar. Jag har ingen aning om vad jag gör när jag ska ha tid för allt det där. Jag sitter och googlar deppblogg för att hitta något som är mer depp att läsa än det jag skriver, hur patetiskt är inte de...?
Jag har förstört mina två bästa vänskaper under den senaste månaden. Visst jag har fått en sjukt bra ny vänskap, henne umås jag med ungefär varje dag och sen 2 till som jag umgås med typ varannan. Men dom där 2 jag förlorat känns förjävligt. Hur kan jag vara så dum som gör som jag gör..? Varför gör man så dumma saker i livet för? Jag ränker inte låta det dåliga ta över det bra i mitt liv så därför står jag upp och låtsas som ingenting men ibland är det  som ett överfullt glas, där vattnet står och rinner och allt bara rinner över. Även om allt det gamla vattnet byts ut mot det nya, finns det alltid kvar lite av det gamla längst botten. Och det är de som är det sämsta, att allt inte bara kan försvinna! Om jag kunde skulle jag vilja prova dö, se vilka som skulle sakna en och vilka som inte skulle bry sig. vilka som är äkta och vilka som är fejk. Och sedan komma tillbaka och kasta dom som inte brytt sig ett piss och bara ha kvar dom finaste. Men om jag hade kunnat göra det hade jag aldrig orkat se min mamma eller pappa, hur ledsna dom troligtvis skulle vara...
Nej fyfan vad har jag för tankar... Måste komma på positivare saker att tänka på, men det är svårt när man väl börjat med det dåliga.
Jag älskar mina vänner och min familj men ibland vill man bara försvinna från allt. Fuck this!

Olollollalal

Kategori: Fanny

Vad fan är ett allvarligt skämt? Melissa Horn sjunger det i Jag saknar dig mindre och mindre, får inte det ur tankarna.. Försöker komma på ett allvarligt skämt men kommer inte på något... Sjukt störigt!
Efter skolan drog jag och Kajsa hem till henne, vi gjorde american pancakes med blåbär. Sjukt goda, vi blev så mätta att vi tog en powernap på 2 timmar.. Sedan ringde Felicia mig och jag åkte och träffade henne. Knas allt är alltså! Jag orkar inte ens skriva vad vi gjorde, eller vi åt lite donken, drack kaffe, och åt donken. Och snackade massa blaja haha!
Nu har jag precis duschat, snackat med min pappas tjej (woopsie... inte bra!) och nu ska jag kolla på One Tree Hill sedan sova. Skönt!
Min nya favorit låt, drogar den haha! :)))

plugg nurå

Kategori: Fanny

Sitter och lyssnar på Melissa Horn och pluggar. Är på plugg humör så det känns bra! Har även precis ätit middag, köttfärssås och spagetthi. Gott gott!
Nu ska jag fortsätta plugga, adios!

knaaas

Kategori: Fanny

Tja tja godmorgon! Gick upp för mer än en timme sedan och lagade pannkakor. Dom blev faktikst bra, göttigt! Ska snart dra mig till skolan, inte lika nice men det ska bli kult att träffa buddys igen! Mähäh!
Sitter och lyssnar på Stockholm boogie - Knas, så jäävla sköön låt! Hahah älska texten <33
Puss vi hörs.

if you leave you got to leave now

Kategori: Fanny

Har precis duschat och målat naglarna. Känner mig fräsh nu! Ska föna håret, platta det lite om jag orkar sedan lägga mig och kolla på One Tree Hill. Eller nej jag ska kolla på film istället, tror jag ska kolla på Limitless. Får se!
Imorgon ska jag gå upp vid halv åtta och göra amerikanska pannkakor till frukost. Måste starta veckan på att bra sätt för att orka!
Godnatt på er nu, puss!
Pancakes2final-819x1024_large
Fatta vad gott!

lyckad gårdagskväll

Kategori: Fanny

Fyfan vad min uppdatering har varit dålig, minns inte ens när jag skrev sist. Igår var iallfall jag, kajsa och Tove i Hässelby hemma hos Tim. Där var Felicia, Asja, Frida, Josefine, Frida R, Albin och massa fler. Vi hade verkligen super roligt! Senare kom Josefin, Olivia och johanna också, men då var det inte alls lika roligt längre. Hade iallfall en sjukt lyckad kväll igår! Tack folket!
Ikväll ska jag nog bara vara hemma och kolla på film, vet inte om jag ska vara hos mamma eller pappa bara... Tror jag åker till pappa lite senare och chillar. Är sjukt trött så orkar inte dra ut ikväll.
Sk%25c3%25a4rmavbild-2011-12-23-kl.-23.11.30_large
Såhär ska jag mysa ikväll!

Morgon inlägg. Skulle lika gärna kunnat vara natt

Kategori: Fanny

Varför är ingen vaken nu? Jag har varit vaken sedan kl 3 i natt och ingen jävel är ju vaken! Nu är det typ ljust ute, solen började gå upp för mer än en timme sedan... Helt ointressant jag vet. Jag har legat och kollat på tv i snart 5 timmar, och innan jag vaknade hade jag sovit i typ 4.. Jag har alltså varit vaken längre än jag sovit, varför får kroppen damp när man är sjuk? Sover hela dagarna och sen vaken hela nätterna.. Vanligtvis kan jag max sova en timme på dagen sedan sova på natten, eller vara vaken hela natten och sedan sova hela dagen. Fast asså det där var ju exakt samma sak... Men jag menade 2 olika saker! Om ni undrar så har det faktiskt bara varit bra program på tv så jag tycker synd om er som sover nu! Nu ska jag fortsätta kolla på Boog & Elliot eller vad filmen på tv heter... Nej den var slut nu, kul! Vad fan ska jag göra nu då? Kanske sova en stund... Vi får se. Jag tror jag är hög på alvedon och hostmedicin..

Orkar inte vara sjuk!

Kategori: Fanny

Ligger i soffan och hostar och har feber. Roligt lov! Fast min feber börjar bli bättre så hoppas den är borta snart. Idag vaknade jag kl 6 på kvällen och jag är typ trött nu igen, är det ett skämt eller? Jag brukar kunna sova i typ 8 timmar och sedan vara vaken i typ ett dygn, orka gå ut och vara med kompisar och allt. Men inte när man är sjuk... Jag orkar knappt äta, gå på toa eller resa mig från soffan över huvudtaget, sjukt! Nu ska jag fortsatta kolla på filmen som går på 3an. Puss

fetaste sugmärkena på halsen....

Kategori: Fanny

God kväll god kväll! Sitter hemma hos mamma nu och äter lite rostat bröd. Gott! Sov hos Fehim inatt med Kajsa, somnade kl 7 imorse och vaknade kl 4 i eftermiddags. Har över 38 gradig feber och mår fett kasst... Jennifer min älskling kom och höll mig sällskap men just nu är hon ute och träffar André.
Nu ska jag gå upp och lägga mig framförv tv:n och dricka oboy. Adios!
Just det, om jag är frisk imorgon ska jag ta en fika med Taciman, skoj! Har inte träffat henne på evigheter.
HAHAH

gott nytt år broes!

Kategori: Fanny

4 bilder från senaste dagarna. Har varit på cup, ätit skaldjursplatå med Kajsa och hennes familj, och sista bilden är från nyårsafton.
Jag hoppas att 2012 kommer bli ett galet bra år, med massa roliga saker haha!
Nu ska jag klä på mig och fixa mig lite sedan åka hem till Fehim och vara med han och Kajsa. För er som undrar kan jag även säga att jag har feber så är inte alls så pigg på att åka dit, men jag måste haha :)

oj damp

Kategori: Fanny

Är hemma hos Fppar  nu. Adios!ehim nu med Kajsa. Han har bitit sönder mina armar och han och Kajsa fli