platinalänk

Kategori: Fanny



Slänger in en liten bild från igår. Idag är det ju Valborg hörrni! Vad ska ni hitta på? Jag tror jag ska vara med några i mitt lag, men jag får se hur det blir med det för just nu ligger jag i soffan och kollar på tv med täppt näsa... Så jag ska gå ner och ta en allergi tablett och hoppas att det försvinner. Ska göra en smoothie också, ot!

åtta

Kategori: Fanny

Kom hem från en mysig och rätt läskig kväll. Började med att vi grillade hamburgare och käkade och så. Sedan satte vi på lite musik, infravärme, hämtade te och myste och snackade. Sen fick vi en crazy idea att köra Anden i glaset och då började det läskiga. Säger inte mer än så haha.
Ska snart gå och lägga mig och läsa lite i min bok. För imorgon ska jag hjälpa mamma att tömma vår klädkammare, inte så jävla roligt. Men efter det ska jag sola om det är nice väder!


Hahah.....

citrus/fläder

Kategori: Fanny

Har åkt runt i stan med pappa efter skolan. Han gjorde lite jobb ärenden (?) och sedan åkte vi till Assist som ligger i Västertorp. Köpte strumpor, en väska och en linda till mig. Jag har snällaste pappan ever! Så jag är jätte glad nu.
Efter de släppte han av min i Sumpan så tog jag pendeln till Spånga och därifrån åkte jag till Vällingby. Där köpte jag glass, mensringar och en Defence. Gött! Men tyvärr får jag inte äta upp mensisarna nu för dom är till ikväll, mysigt!

Nu ska jag ta med alldeles för hemska bok och min dricka och sätta mig på balkongen och lyssna på Veronica Maggio och steka! Hahah fyra och i en mening hihi!


Glaaad!

ni är så underbara vänner!

Kategori: Fanny

Godnatt på er mina fina läsare!
Eftersom jag känner de flesta av er heheh. Men mina närmaste, ni är bäst! Och Frida finaste bästis vad kulle jag göra utan dig? - Jag har ingen aning säger jag bara!
Godnatt på er, hoppas ni alla sover gott som fan och drömmer så jävla härliga drömmar. För imorgon är det helg och jag ska på grillfest/mys med mina absolut finaste vänner och det ska bli så skojigt!
Åh nu är jag alldeles upprymd i hela kroppen och kramsjuk som fan. Synd bara att man inte har någon att mysa med... men who the fuck cares liksom, jag har mina fina vänner som jag kan chillaxa med och det är jag jävlans glad över.
Puss på er!

Här har ni en av mina favorit låtar för stunden!

Veronica Maggio - Välkommen in

- men du kommer ju hem varje dag...

Kategori: Fanny

Träningen gick bra, eller nej förresten den gick skit dåligt eftersom jag inte var ute och sprang och var med på två övningar och dom gick typ fett dåligt. Och sedan fick jag sitta för jag måste vila min fot...

Har iallafall käkat ganska nyss och sitter och kollar på assist hemsida just nu. Ska troligtvis dit på lördag med pappo, yey fett nice!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova! Natti natti!


Hahaha Tecia!

jag vet hur du ser ut i inga kläder

Kategori: Fanny

Sitter och käkar på en macka. Tomat och skinka är bästa pålägget förfan! Haha. Dricker mjölk till det så man blir lite krallig.
Ska plugga lite spanska snart och sedan dra på träning. Tagg tagg!
¡Adios cariños!

at the moment

Veronica Maggio du är allt för duktig!

Kategori: Fanny

Asså shit vad bruden är grym! Hennes låtar är as sköna, hennes röst är underbar och texterna är grymma!
Kommer ihåg när hon släppte sitt album Och vinnaren är... kunde typ alla låtar utantill och tror att det kommer bli så med hennes nya album Satan i Gatan.
Mina favorit låtar hittills är Välkommen in och Mitt hjärta blöder!
In på spotify snabbt och lyssna hörrni!

Grymma du!

i like it

Kategori: Fanny




Tecia kom förbi en stund efter skolan för hon ska låna min biologi bok. Ska snart åka hem till mamma och lämna hennes dator till henne, för hon vil typ ha den... Jätte onödigt eftersom jag ska till henne imorgon...

i'm number 2

Kategori: Fanny

Haha statistiken har höjts lite granna nu när alla fotbollsflickor kom tillbaka från Spanien. Hoppasn i hade det fintfint där nere!

Träningsmatchen gick bra, vi vann med 6-3. Jag var jätte nervös eftersom det var min första match, men det gick bra ändå haha. Fick mina match kläder idag, så nu är jag nummer 2. Känns bra!

Nu måste jag gå och lägga mg eftersom imorgon börjar skolan igen, oh kill me! Men jag ska till doktorn och kolla min fot så jag missar någon timme av skolan hihi.
Godnatt.


Hehehehehe... fett hönig.....?

powerwalk

Kategori: Fanny

Var ute och powerwalkade/gick i 1,5 timme. Eller jag gick förbi Frida och snackade med henne i typ 30 minuter, så jag gick i en timme. Känner min så jävla duktig. Köpte en Ramlösa påvägen också, för dom hade inte vitamn well.
Just nu käkar jag lite kyckling oc sallad, menär jag käkat upp måste jag gå ut och sola magen. Är jätte brun på ryggen och blek på mage haha. Fast solen har typ gått i moln ser det ut som... :(


Hahah powerwalk!

sommar eller något?

Kategori: Fanny

Ligger fortfarande ute och solar. Så jävla skönt! Har snackat med Marcus i tp en timme. en han skulle ut och joga nu å nu pratar jag inte med någon.
Ska nog gå ner till konsum och köpa en Vitamin Well haha. Lite onödigt kanske ni tycker men jag tycker det är värt de hihi :)


älskar solen!

hälsning från mig hihi

Kategori: Fanny


Ligger på baksidan och solar nu. As skönt!

studiedag

Kategori: Fanny

Larmet ringde klockan elva och jag somnade inte om. Är stolt som tuppen, hahah, att jag inte somnade om eftersom jag somnade runt fyra tiden i morse...
Idag har jag samling klockan sju vid Hässelby hallen för att sedan ha träningsmatch. Åker på cup om 10 dagar så det är träning som gäller. Och imorgon ska jag till doktorn och kolla min fot som jag har haft ont i i typ tre veckor. Och om det inte är något farligt med den ska jag ut och joga typ varannan dag fram till Mora. Kondisen måste bli bättre!
Nu ska jag gå ut i köket och fixa något att äta. Sedan ut i solen och steka!
Ska försöka dra med bästavän på fika så jag får träffa henne idag också :)

i wanna be with you

Kategori: Fanny

Tja alla tuffa där ute. Nu tänkte jag såhär att jag ska försöka sova igen, och den här gånge resten av natten. Tänkte gå upp vid kanske elva tiden imoron och sola typ hela dagen. Visst låter det skönt? Aa som fan. Och om jag inte solar hela dagen kanske jag träffar någon söt filur. Jag får se hur jag gör!


Ojojoj porr! haha nä inte riktigt. Hahah älskar pandan på mitt täcke! :)

kidoh

Kategori: Fanny

Jag sov i typ en och en halv timme så nu är min huvudvärk typ helt borta. Ligger och smsar lite med bästavän, poor kid.
Ska typ kolla på big brother nu.
Hasta luego!

huvudvärk

Kategori: Fanny

Har fetaste huvudvärken så ska kolla klart på mean girls och sedan sova. Har studie dag imorgon så det är ju super könt!
Ni får ha det så bra så hörs vi!


Sliiten!

flash

Kategori: Fanny

Gick upp vid halv fyra idag så har inte gjort så mycket.. Har duschat, solat och spelat Quadrapop på mobilen. Ska käka om typ en halv timme och innan dess tror jag att jag ska duscha. Eftersom jag har legat i solen känner jag mig lite ofräch..
Thing.18097673.l_large
Hahah fan vad skön bild! (från weheartit)

piinigt värre eller hahhaha, nej jag skrattar bara

Kategori: Fanny

Ligger i min säng och kollar på film på laptopen, raderade flera filmer från den förut så är as irriterad nu hehe. Men nu ska jag kolla på mean girls, fett länge sedan jag kollade på den.
Är lite irriterad för internet funkar inte på laptopen så jag måste sitta vid den stationära haha, lame!
Hahaha måste bara berätta en sak! Att förut när jag skulle dra till vällingby så hade jag fixat mig och allt så ja gick till bussen, (hade bråttom som vanligt.) Och när jag hade gått förbi skogen hos min pappa får jag en känsla av att jag får min mens så jag ba shit! Så jag fortsätter gå, och när jag kommit ner för backen här så upptäcker jag en mensfläck på mina byxor hahaha. Så jävla pinsamt men samtidigt så jävla roligt hahah! Som tur var fick jag ingen stor fläck på röven utan bara en liten som inte syntes för någon annan en mig själv. Och det var inge folk ute då som kunde se mig haha. Så jag åkte hem till mamma snabbt och fixade det! Hahaha var bara tvungen att dela med mig om de!
God natt och puss på er! ;)
Dagens outfit:
Linne - Topshop
Shorts - H&M
+ skinjacka och converse!

yey yo hey

Kategori: Fanny

Har legat i sängen hela dagen, as soft. Men man blir så sjukt seg bara... Har kollat på Ana Gina show och Så ska det låta på svtPlay haha.
Har funtat på att sola ett flertal gånger, men jag orkar inte vara med min pappa och hans tjej där ute så jag stannar hellre på mitt rum. Tror jag ska dra till Vällingby nu och hämta en sladd hos madre. Lite ovärt sådär, men vad gör man inte för en sladd liksom? ;)
Tar nog med mig laptopen hit också.
Gangstaah!

fan vad coolt

Kategori: Fanny

Alltså, HAHAH jag dör! Fyfan vad roligt! Tecia skickade den till mig nyss. Hahahah!

varning för reload!

Kategori: Fanny

Innan jag åkte hem från Vällingby sprang jag in på JM för att köpa en Vitamin Well. Och dom hade inte min favorit smak så jag ba men jag tar en Reload då. Asså skämtar någon med mig? Det var de vidrigaste jag någonsin druckit säger jag bara! Själva smaken funkade men sen kom en eftersmak av bajs (som bajs luktar). Och den luktade bajs. Jag ba men den måste vara gammal, så jag kollade på flaskan om den hade gått ut, men det stod augusti 2011. Så den var inte gammal eller något. Så ett tips till er, köp aldrig Reload! Köp Defence, så jävla mycket godare!
Vill bara varna er, så ni inte köper vidrig dricka för 25 kronor för det är så jävla ovärt!
Dags att ladda om? Vitamin Well lanserar Reload – fylld med D-vitamin Vitamin Well Defence
Men just nu så sitter jag och lyssnar på lite skön musik och typ smsar lite granna. Funtar på att sova snart, men jag vaknade vid fyra idag så jag vet inte hur snabbt jag kommer somna bara hehe.
Men hare bra tills vi hörs nästa gång :)

sleep in heavenly peace

Kategori: Fanny

Hade en super trevlig kväll med Maria igår. Vi träffade lite folk och chillade med dom rätt länge. Drog hem till mig rätt sent... Vaknade rätt tidigt idag för Maria skulle jobba, men jag somande om och sov fram till eftermiddagen. Gick sedan till Vällingby och kollade på lite kläder och sedan hem.
Får inte gå ut ikväll för min pappa vill att jag ska vara hemma. Man ba fuck you! Det är lördag, as fint väder, lov och jag hade planer. Men icke sa nicke. Man får ta sina konsekvenser och göra något bra av dom. Jag tänker sitta på mitt rum och vara sur, men det är bara jag :)


Nina Kinert - I shot my man.

strawberrys

Kategori: Fanny



Låg ute på baksidan och solade idag. Med jordgubbar, Ramlösa, lunch och musik. Härligt!

Ska snart gå till bussen för att sedan åka och träffa Maria. Vi ska nog busa lite, hihi nu blir ni avis va?

dagens middag

Kategori: Fanny


Kyckling, pommes och ketchup! Gott!

lykke li

Kategori: Fanny



Så jävla bra låt! Jag har spelat den om och om igen hela dagen. Fy tusan så bra den är :)

lunchis med flickisar

Kategori: Fanny

Tja på er!
Jag ska snart dra ut i det underbara vädret för att käka lunch/fika med Frida och förhoppningsvis Tecia. Mysigt mysigt blir det! Det är ju 20 grader i skuggan så jag får dåligt samvete av att sitta här vid datorn.

Nej nu måste jag göra mig i ordning. Hoppas ni får en härlig dag.


ego bomb

Kategori: Fanny


Ego ego ego! I love it!

grill grill

Kategori: Fanny

Ska snart hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig lite. Ska grilla med några flickor från laget ikväll, så jag hoppas det blir mysigt.
Ska svänga förbi mami först och vattna hennes blommor åt henne bara, så dom inte dör. Så jag måste faktiskt skynda mig lite granna :)
Vi hörs senare ikväll kanske!
Tumblr_ljxg1rpnbv1qzf324o1_500_large
Mysigt värre!

och låt det vara typ

Kategori: Fanny

Me and my friendo har umgåtts hela kvällen. Jag lagade mat, hon satt vid datorn. Hon kollade på film, jag sov. Hon satt vid datorn, jag kollade på. That's how we do it!
Träningen gick piss dåligt, alla var typ jätte otränade. Min hjärna ville inte sammarbeta med kroppen. Och min fot gav upp när vi skulle ut och springa, lagom kult.
Sedan är jag alergisk mot något typ så jag får kli attacker på ryggen, inte najs. Jag får panik för det gör så jävla ont...
Men nu skall vi i alla fall gå och sova. Skönt!

lonley but still loved

Kategori: Fanny

God morgon! Jag har varit vaken i typ en timme och nu ska jag gå ut och sola. Så fuck you bitches! :) Hihi

4697074081_4065909d91_large
Iiii va söt! haha :)

yey bear

Kategori: Fanny

Skämtar livet med mig? Jag kom precis på att jag har träning imorng, kill me! Funtar fan på att skippa den, det är förfan lov! Aja får se hur det blir eftersom jag trampade snett på min skadade fot idag också, roligt...

Började kvällen med att käka på världens godaste tapas restaurang med Josefin och praofolket. Sjukt god mat alltså! Sedan drog vi hem till henne för jag skulle sova där så vi gick och köpte chips och så. Men sedan uppstod komplikationer i schemat så jag åkte och träffade Frida, Anton och Martin. Vet att jag är jätte taskig men det var lite komplicerat, jag var typ dubbel bokad kan man säga.. Eller jag planerar för mycket på en och samma gång. Måste bättra mig.
Kollade iallafall på film och drog sedan hem, och nu är jag hemma och ska gå och kolla på Big Brother nu.

Tumblr_ljqkbqvlhz1qibli3o1_500_large
Gosh va gott! Ska hämta glass dirr!

sunny

Kategori: Fanny

Jag och Frida ligger i solen och steker. Fy satan vad skönt det är!
Senare ska jag möta upp Josefin för att gå ut och käka med praofolket.
Nope, nu ska jag gå ut igen. Vill inte missa en sekund av vädret!

snart så

Kategori: Fanny

Har legat ute och solat i  tp 30 minuter nu. Otroligt skönt väder idag! Men det blir lite kyligt när det blåser, eftersom jag bara har bikini och shorts. Men ska inte klaga.

Ska gå ut snart igen. Ville bara slänga in ett litet inlägg så ni vet att jag lever haha. Sedan ska jag gå och handla lite granna.
Tumblr_ljqzyxqixq1qfw5q3o1_500_large

Så fin

Kategori: Fanny


Chris Medina - What are words.

hes hox

Kategori: Fanny

Nu ska jag gå till Spånga station eftersom bussarna bara går en gång i halvtimmen och då hinner jag inte emd tåget. Fett med kult!
Ska iallafall in till stan med Frida för vi ska kolla på bio, men skjut mig. Vill inte ens se den där filmen... Funtar lite på att skippa... Men hon kommer inte bli glad då, så jag får se hur jag gör..


Outfiten:
Jeans - JC
Kofta - H&M
Tröja - BikBok

love is great

Kategori: Fanny

Igår sov jag, Maria, Jennifer och Molly hemma hos Jennifer. Först åkte vi till Gubbängen, träffade Jesustanten på vägen. Hon började skälla på oss för vi ville se Scream 4 eftersom det kan komma demoner och massa skit om man kollar på den. Vettefan vad hon snackade om. Sedan åkte vi till Fridhemsplan och där käkade jag. Sedan blev det Duvbo. Standard! Chillade där i nån timme. Sedan drog vi hem till Jennifer och kollade på film och myste.

Idag har vi bara chillat hela dagen. Vaknade vid nio tiden typ. Käkade frukost, gick och la oss igen. Låg i sängen typ 3 timmar sedan skulle jag och Maria hem, så då tog vi bussen hem haha.
Ikväll ska jag typ på bio med Frida, Anton och hans kompis. Vi får se hur det blir med det.


Tack la familia för påsk presenterna :)

-jag fick glidmedel i hårsprays form....

Kategori: Fanny

Haha oj Tac, fixade det nu.. Men Venela var ju fan ballt! :O

Idag var iallafall sista dagen på praoen, trist tycket jag! Hade gärnat praoat där mycket längre. Trivdes jättebra där med Josefin, alla var jätte snälla. Eller oftast iallafall haha, Josefin vet vad jag menar :)
Blev med bjudna på middag på måndag av våran handledare Charlie för han tyckte vi hade gjort ett så grymt jobb så det är ju as nice.  Ska äta på en av hans typ 20 resturanger, haha. Så fick vi ett choklad påskägg av honom också.

Ska snart gå upp till Vällingby och möta Maria och Molly. Vi ska typ äta lite och åka tåg tror jag haha. Får se hur det blir.
Och idag började ju lovet, skönt värre! Och fotbolls jävlarna drar till Spanien på Onsdag, hej jag är avundsjuk! Hahah, men jag sa till Ibiza i sommar så jag hoppas bara att dom får jättebra väder och super roligt där nere! 



Haahha jag dör! hur ser jag ut... 


Ägget, bild från Josefin.


tiden går för fort

Kategori: Fanny

FRAMTIDEN
Namn på barn:
Amanda, Vendela, Lola, Hugo, Texas... finns flera..
Vad vill du bli när du blir gammal: Lycklig
Drömjobbet: Stylist eller make up artist  typ...

FAVORIT
Mat:
sushi
Sport: innebandy så klart
Djur: hund
Glass: Älskar typ all glas :)
Godis: Brandbilar haha 
Låt: Oj ingen aning
Nummer:  typ 7
Tuggummi: Det som finns funkar
Helgdag: Lördag
Årstid: Sommar
Tandkrämsmak: Aquafresh - mint

HAR DU NÅNSIN
Varit kär:
Inte på riktigt
Blivit dissad: Ne
Rymt hemifrån: Inte länge, men aa 
Skolkat: Ja
Sovit utomhus: Aa
Gråtit i skolan: Ja
Spytt i skolan: Tror jag inte?
Velat bli modell: Haha, ja.. 
Gjort något dumt som du skrattar åt i dag: Haha ja
Sett en död människa: Nope
Druckit alkohol: Kanske.. 
Använt droger: Nej.
Ätit sushi: Ja!
Retats: Hahah vem har inte?

THIS OR THAT
Cider eller öl:
Cider
Pepsi/cola: Cola
Mc donalds/burger king: Mc donalds
Kärlek eller sex: Kärlek.
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar 
Kött/veg: Kött
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/nike: Adidas
Kinesiskt/mexikanskt: Mexikanskt
Kakor/paj: Kakor
Mtv/vh1: Mtv

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade:
Mamma
Du pratade med: Mamma
Du msnade med: Kommer inte ihåg..
Du kramade: Josefin eller mamma
Du skällde på: Min bror typ 
Du kysste: Mamma pussade mig på pannan, haha.

SENAST DU
Skrattade:
Idag
Grät: Inte så länge sedan, typ en vecka sedan.
Filmen du såg: Twiligt
Tuggade tuggummi: No idea
Drog ett skämt: Hahah varje dag, eller måste någon ha skrattat åt de? Isåfall typ aldrig.. hahah
Sjöng en sång: På tunnelbanan idag.

HAR DU NÅGONSIN
Blivit kallad hora:
Ja
Ljugit om din ålder: Ja
Bråkat utan anledning: Aa

ÖVRIGT JAG HAR
Sytt:
 Ja 
Opererat mig: Asså typ..
Hoppat bungyjump: Nej, fan va läskigt!
Fobi för något: Typ inte.
Sett någon dö: Nej.
Varit på begravning: Nej. 
Sagt att jag hatar någon: Ja.

LIVET
Svart eller vitt:
Svart
Rött eller blått: Rött
Skriva eller tala: Tala
Vatten eller coca cola: Beror på
Nagelbitare: Föröker sluta, men ibland..
Mobil eller mp3: Mobil
Snygg eller charmig: Både och
Lösgodis eller choklad: Lösgodis
Frukt eller grönsak: Frukt
Film eller serie: Film
Sommar eller vinter: Sommar
Fredag eller lördag: Lördag
Ljus eller lampa: Ljus
Övervikt eller undernärd: Undernärd
Kärlek eller vänskap: Båda.

Tagen från Moa the Toa :)
Helvette nu måste jag sova!

Varje dag anmäls 5 våldtäckter mot barn i sverige ! :O

Kategori: Fanny

Sa dom recis på tv:n. Fem om dagen anmäls och det är typ mindreän  hälften av alla våldtäckter som anmäls. Asså det är hemskt! Fyfan för fölk...

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med sista dagen på praoen imorgon, godnatt! :)

mina 37 grader

Kategori: Fanny

Är sjukt trött och har ont i huvudet. Så det blir nog inget Ljusrus för mig, tyvärr. Var fett taggad, men inte nu längre för mitt huvud dödar mig...

Praoen kunde bara ta sig i röven idag, för Ida var inte där och Mirolla var på bitch humör typ hela morgonen, det var lite folk och vi hade inget att göra typ.. Var fett sugen på attgöra somater men dom behövde inga... Det enda bra var att det var god lunch och vi satt med Lotta (Josefins mamma) på lunchen. Imorgon är det sista dagen på praoen, skit tråkigt men lite skönt med lov nästa vecka så.

Nu ska jag kolla på Leila bakar!


Har äntligen fått tillbaka laptopen :D

white lips

Kategori: Fanny

Kom på att jag inte har skrivit någt om min prao typ. Men första veckan var rätt trist. Vi var typ ''påfyllare' hela veckan. Fyllde på bröd, bestick, glas, koppar osv. Skit tråkigt. Hackade 50 kilo tomater och citroner...Hemskt! Sedan var det två andra tjejor som praoade där, dom fick typ jobba nere på Franska cafét hela veckan, så dom hade ju tur.
Men den här veckan har hitills varit skit kul, för jag har fått jobba på Cafe Lilly hela tiden med Ida. Som är världens snällaste att jobba med!
Så  jag kan skriva på fredag hur veckan har varit, men ag tror den kommer bli rolig :)

Ska gå och lägga mig nu tänke jag. Godnatt!


Så jävla snyggt med vita läppar! Bara det inte blir fjortis varning!

folk kanske ligger och skriker

Kategori: Fanny

Ligger i soffan hemma hos mamma nu. Hon kollar på något program om Thailand, blir fett sugen på att åka dt igen!
Ska gå och lägga mig efter Big Brother för jag börjar bli trött redan, haha. Somnade halv ett igår, då det kan ju vara därför..
Tumblr_ljle4bxwwx1qb7aepo1_500_large
Hahah

bestis

Kategori: Fanny

1. Vad heter han/hon? Frida Ottosson
2. Hur gammal är han/hon? 14
3. När träffades ni sist? Idag
4. Är han/hon snygg? Så klart!
5. Brukar han/hon färga håret? Hon har gjort det, men brukar är väl att ta i..
6. Vilken färg har han/hon haft? Brunt och blondt
7. Vad har han/hon för parfym? Léau Díssey typ..
8. Är han/hon galen? Alla tider på dygnet, helt crazy asså!
9. Vad är erat första minne? Vettefan..
10. Har ni många minnen ihop? Aa, det får man väl säga
11. Vart bor han/hon? Spånga och Ekerö
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Nope, inte än..
13. Är du avundsjuk på honom/henne? Eh ja, typ varje dag för hon är bäst? Daah :O
14. Vad heter hans/hons syskon? Hanna, Vilmer och Clara. (Fast Clara är en fake syster..)
15. När träffades ni första gången? 2002 typ..?
16. Hur träffades ni? Skolan
17. Vad går han/hon på för sporter? Handboll
18. Vad kan han/hon göra på helgerna? Chilla med kompisar och spela matcher typ..
19. Vad brukar han/hon göra efter skolan? Plugga, vara med kompisar och kolla på tv.
20. Har ni pussats? Yes, puss puss!
21. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Ibland så
22. Har han/hon fräknar? Dom flesta får väl några på sommaren, men inte överdrivet ha hon inte..
23. Har ni kollat på film någon gång? Nej det tror jag nog inte.. Skoja, det är klart vi har!
24. Har ni bråkat någon gång? Ja
25. Har ni skrattat tills ni gråtit? Hahah aa någongång
26. Har du sett han/hon gråta? Aa
27. Vad gjorde du då? Kankse trösta henne..?
28. Har du sett han/hon vara riktigt arg? Nej, hon kan inte bli det :s
29. Har han/hon sett dig gråta? Säkert
30. Vad ska ni göra i sommar? Konfirmera oss..
31. Har han/hon svikit dig någon gång? Nej, tror ej det.
32. Har ni pratat i telefon någon gång? Aa faktiskt.
33. Vad skulle du göra om han/hon dog? Vill inte ens tänka den tanken!
34. Kommer ni vara tillsammans om 10 år? Min sexuella läggning är vänd åt andra hållet..
35. Vad är det bästa med honom/henne? Allt!
36. Vad skulle du vilja att han/hon ändrade på? Typ göra henne lite mindre tuff..
37. Skulle du ge honom/henne pengar om du vann 1 miljon? Asså hon är ju typ rik så.. Men visst om hon ville ha lite pengar så ;)
38. Hur ser hans/hons klädstil ut? As ball och skit snygg!
39. Ska han/hon kopiera det här om dig? Hon har inte någon blogg. Så svaret är nej.

Hahah är jag mainstream eller vaddå?
Godnatt på er!

check

Kategori: Fanny

Nu blir det kolla på Desperat Housewifes! :D

hej hej my friends

Kategori: Fanny

Sitter hemma hos pappi med Frida nu. Vi har typ inte gjort så mycket, Frida har suttit och spelat The Sims... tönt... Hahah skojar bara, jag spelade också hihi.

Praoen var chill, inte så jättemycket folk. Så det var chill, men rätt trist...

Dsc_0036_large
Snygg

men åh sluta kissa

Kategori: Fanny

Yes äntligen funkar statistiken igen! :)

Idag sprang jag till spånga station från min pappi som bor i Bromsten. Lökade sönder på tåget... Allt för att inte komma sent asså, haha.
Praoen var ganska så lame idag, skit lite folk så det var inte så mycket att göra tyvärr. Men det brukar vara så på måndagar sa dom, så hoppas på mer folk imorgon.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag inte missar bussen imorgon igen. Godnatt!

Och för er som undrar måste jag ha världens minsta kissblåsa, för jag har kissat 7 gånger på 2 timmar...Och jag har bara druckit ett glas vatten och en liten pucko..


Hahaha tack Tecia för du typ alltid får mig att garva läppen av mig :D

lite tråkigt sådär

Kategori: Fanny

Min statistik har laggat, så jag kan inte kolla hur många ni är som läser. Sjukt störigt...

Igår hade vi mycket trevligt jag, Molly och Maria. Eller jag hade iallafall kult, hihi. Vi gjorde inte så mycket, åkte runt. Träffa skumt folk och sedan dog vi i Mollys säng.

Idag har jag spelat The Sims hela dagen, inget liv jag vet, Men man fastnar lätt framför datorn... Ska kolla på Big Brother när det börjar och sedan sova. Är sjukt trött alltså! Ska nog duscha innan BB om jag orkar, annars gör jag det imorgon bitti :)


Gårdagens enda bild..

Du äger!

Kategori: Fanny

Nemen tja! Jag har varit vaken i typ fem timmar för er som undrar. Idag har jag och Frida spelat lite The Sims och inte gjort så mycket. Men hon gick precis, för hon skulle bli hämtad i spånga så hon slipper ta bussen till Ekerö.

Ikväll sover jag hos Molly troligtvis med Maria och Jennifer. Kult kult! Nu måste jag klä på mig, sminka mig och fixa mig lite.
Vi hörs!



made with pass!on

Kategori: Fanny

Efter promenaden satte vi oss framför tv:n och kollade på Big Brother och Twiligt. Shit va bra den filmen är alltså!
Nu ska Frida bara logga in på sin facebook så tror jag vi ska sova. Men vi får se :)

Tumblr_liwgwkod6l1qhf2m0o1_400_large

prommis

Kategori: Fanny

Nu ska jag och Frida gå ut på en liten promenix, vi hörs senare :)

haha gulligt värre

Kategori: Fanny



Fyfan va söt, jag dör! :)

hahahahaha asså va...

Kategori: Fanny

Sitter hemma hos Tecia med Frida nu. Vi skulel egentligen bara hämta några filmer men vi blev kvar en liten stund.
Idag jobbade jag över en timme på praoen, för det var roligt. Sedan åkte jag till Vällingby och åkte vi hit till Tac. Men vi ska snart gå hem till mig för vi ska äta om 20 minuter typ. Sedan ikväll får vi se vad vi gör, kanske är hemma eller går ut om det är bra väder.


HAHAHAHA VAA?!

blindtarmen...?

Kategori: Fanny

När jag kom hem från praoen var min mamma och bror hemma. Jätte skumt eftersom dom brukar komma hem efter fem typ.. Men det var bara för att min bror fått problem med blindtarmen så han ligger på sjukhuset nu och ska opereras i natt. Lite läskigt sådär..

Imorgon är der fredag, härligt härligt. Ska vara med Frida efter praoen, får se vad vi hittar på. Kankse bara chillar hemma, vilket jag hoppas på. För jag är jätte sliten efter veckan. Och ska vara med Molly, Maria och Jennifer på lördag och ha det lite kult.

Träningen gick piss för den delen. Var ute och joggade så min fot inte kunde vara med på resten av träningen, inte kul -.-

Nicest-beach-in-the-wrold-shipwreck-beach-smugglers-cove-navagia-beach-zakynthos-greece_large
satan vad härligt!

prao

Kategori: Fanny

Praoen går jättebra, är helt slut i fötterna men det får man tåla.

Nu ska jag gå och käka middag och sedan träffa Frida och Anton typ...


innebandygolv i hallen

Kategori: Fanny

Kommer slå min bror för han har förstört ljudet på datorn, det ekar och är as skumt...

Idag har jag varit i Hässelbyhallen igen, tränade ingenting för min fot var inte på min sida idag. Men det var trevligt där iallafall, satt med Johanna på bänken så var inte helt mobbad.

Imorgon börjar praoen, så jävla nice det ska bli. Ska praoa på cafét högst upp i NK huset med Josefin. Kult kult! Börjar halv elva och slutar tre, kan det bli mer chill? Typ nej :)

Nej nu måste jag gå och lägga mig för jag har sovit jätte lite i helgen känns det som.. Så ska försöka sova typ 9 timmar i natt. Och imorgon kommer snickare och fixar med vårat kök så det är ju lite halv roligt sådär...

säkerhetsbälte - Check!

Kategori: Fanny

Idag har jag varit på träningsläger hela dagen typ. Från 10 till 16. Det var as roligt men jag fuckade upp min fot igen så jag kunde inte träna på eftermiddagen, men annars var det jätteroligt.
Fick lära oss en hel del om knäskador och sen övade vi på lite powerplay och boxplay övningnar.

Nu har jag precis duschat och ska kankse snart ut och träffa Taci, Frida, Elin och Tranis. Men inte så länge för jag har träningsläger imorgon med så jag måste hem och sova.

Och juste igår var jag, Maria, Molly och Ida på bio. Vi såg Hur många lingon finns det i världen? Så jävla rolig haha. Ni måste se den!