are you leaving

Kategori: Fanny

Sitter och äter köttbullar med makaroner nu. Ska snart åka hem till Kajsa och lämna mina saker och sedan ska vi till kista. Och ikväll tror jag att vi ska äta skajdjur på någon restaurang. Trevligt trevligt!
Fixade lösnaglar igår så det är cp svårt att göra saker nu hahah.
Nej nu måste jag fixa mig! Pussen.
Fina Zita och jag på cupen!

tvåa i finalen, bra jobbat!

Kategori: Fanny

Är hemma från cupen nu. Ska dra mig mot Vällingby och träffa jennifer, hon ska äta sen ska vi bara chilla ikväll. Myyyyys!
Vi kom tvåa i A finalen i 95 serien så det är ju bra! Silver medalj också hihi. Hade hoppats på att vinna men så blev det inte tyvärr. Jag kan skriva mer sen om det ens är någon som bryr sig hehe. Men annars drar jag nu. Puss!

signar ut

Kategori: shopping

Med denna låt säger jag godnatt till underbara läsare!

shoppat idag

Kategori: shopping

Innebandy skor, underkläder och en väska fick jag med mig hem.
Hela dagen har jag shoppat med Jennifer, först var vi i stan i typ fem timmar. Sedan åkte vi till Kista och shoppade. Vi gick på spontan bio men den var så dålig att vi traskade den, hahah.
Nu ska jag packa det sista och sedan sova. Imorgon ska jag till Uppsala på cup med laget, KÖTTA Hawks! :)

in mot city BOOM

Kategori: Fanny

Nu ska jag och Jennifer åka in till stan och möta min pappa. Han ska ge mig mina julklappar som jag ska lämna tillbaka/byta. Sedan tar vi nog en fika eller något annat mysigt.
Tumblr_lwt6avkylf1qcma2co1_500_large

toppen snoppen

Kategori: Fanny

Jennifer ligger och sover. Jag sitter och borstar tänderna. Vi hade en lyckad kväll, jag Ida och Jennifer. Träffade två bröder. Det är galen storm ute. Jag ska gå och kolla på film när jag borstat klart.
Ja vilken toppen kväll jag har haft med min älsklings Jempa och Ida ikväll!
Snygga brudar!

sockerkick bror

Kategori: Fanny

Nu ska jag och Jennifer hem till henne och fixa oss lite. Sedan ska vi träffa ida och några kompisar. Hoppas det blir kul!
UNTZ UNTZ UNTZ, hahah nejdå tare lungt jag är inte galen :) Fast det är jag ju.... Sockerkick <3
251e5962e6459bbfe09658f1188624cb_large
LOVE!

shrek på tv med jempa, myyyys!

Kategori: Fanny

Sitter hemma med Jennifer och kollar på Shrek 2 på tv. As roligt! Träffade henne i Vällingby förut. Hon stod och snackade med André och Quim lite. Dom skulle typ hem så vi drog hit, misigt.
Jag ska kanske sova hos henne ikväll, får se.
Ewe den jäveln är i Thailand och har redan blivit brun efter 1 dag, avis!
Mihih åhh Emma vad underbart! Våra mammor tänker precis likadant, saknar dig alldeles för mycket. Kom hem! <3

bara en liten video

Kategori: videoblogg

höj ljudet!

Emma lukt <3

Kategori: Fanny

Saknar min älsklings Emma massor, men som tur är fick jag den här parfymen i julklapp så jag känner lukten av henne mihihi!

fin väska....

Kategori: Fanny

Väskan jag fick av min pappa.. Sjukt pinsamt när jag öppna julklappen jag ba ehh... tack... HAHA! Men som tur var så fick jag lämna tillbaka den utan tårar från någon! :)

mina julklappar

Kategori: Fanny

Hörlurar, 2 hollister t-shirtat, en hollister tjocktröja, en locktång, 2 böcker, 3 parfymer, body butter, choklas, en hårddisk, en hårborste, leggings, balsamspray, body scrub, bad grejer, ljuslyckta, doftljus, nagellack, trosor, kit från the body shop, snyggaste innebandyskorna en skitful väska som jag ska lämna tillbaka, en skit ful kofta jag också ska lämna tillbaka, en ännu fulare tavla som jag fick helt random.... tror det var allt :) ♥
Saknas lite grejer på bilderna, men men :)

lite jul bilder

Kategori: Fanny

Lite julbilder från igår! Fina mamma, mat och julklappar. Mina julklappar + en hollister tjocktröja & en locktång :)
Och en bild från just nu, god jul!

God jul

Kategori: Fanny

Igår firade jag jul med mamma och Hampus. Jag fick massor av julklappar. Kan skriva ut senare vad jag fick, men nu måste jag fixa mig lite för pappa kommer snart och hämtar oss så ska vi fira jul hos han.
Men god jul på er mina fina! :)


Mobilbild från igår, tog lite bilder med min kamera också som jag lägger upp senare.

jul #1

Kategori: Fanny

Idag firar jag julafton med mamma och min bror. Eftersom jag har skilda föräldrar firar jag jul två dagar i rad, sooft!
Nu ska jag gå och hjälpa till lite i köket, sedan ska vi sätta oss framför tv:n och köra bingolotto haha standard!
Tumblr_ldw49lf0ao1qdbbywo1_500_large

hey ya

Kategori: Fanny

Ligger i Jennifers säng och Felicia och Jennifer håller på att fixa sig lite. Vi ska träffa några kompisar till Jennifer, sedan ska vi sova här. Coozy!
Hade julavslutning ikväll och det var jättetrevligt, duktiga sångar vi har i skolan! As stolt över Simon och Niklas som sjöng super bra!
Nu ska jag gå och fixa något att äta, super hungrig bros! Puss


Random bild från Jennifers dator.

Lite så innan jag sover

Kategori: Fanny

Tja! Har precis slagit in typ alla julklappar och ligger just nu i sängen. Imorgon är det julavslutning sedan 3 veckors lov, fy satan så skönt! Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. Godnatt!

and i told you to be kind

Kategori: Fanny

Tjo tja tjena din ponny som sitter där framför skärmen och blir bländad av det vackra som visas framför dina ögon. Kan ju inte säga något annat eftersom det är min fina lilla bloggis du läser. Jadu, jani eller javi.. Undra hur man säger det i plurar form... Asså om man inte ska säga jadu, utan om man säger det till två personer liksom... Ja det kan man ju undra... Snart är det ju julafton, vad ska man hitta på då? Jag funderar på att äta en bit sill och lite julskinka och öppna julklappar. Ja det låter väl som en bra idé? Tycker ni det? Jo men tackar, jag har faktiskt kommit på den helt själv så duktig är jag.
 Men eftersom jag ska fira julafton två gånger ska jag fråga min mamma om vi kan fira en mexikansk jul, vore inte det mycket trevligare? Att äta tacos istället för julmat och typ dricka corona istället för julöl, glögg och julmust och allt vad man dricker (Jag vet att corona passar till mexikansk mat för jag har sett det på reklam och hos min pappa!) Och sen kanske vi kan ha en palm istället för en julgran, och kanske åka till mexiko istället för fjällen? Fast asså jag ska inte ens följa med till fjällen för jag ska sova hos Kajsa. Men asså om vi skulle åkt till Mexiko hade jag inte tackat nej, eller jo kanske det är mycket våld osv där borta i den där gangster delen av världen. Evelina åker till Thailand om typ en vecka eller något och asså i Thailand är ala personer så himla små eftersom dom bara äter nudlar. Men i mexiko är dom ju typ as feta, det är ju ändå USA vi snackar om... Och asså dom kan man inte direkt slå ner, som man kan med dom i Thailand om man känner för det. Fast jag tror thailändare är rätt smidiga och alla kanske går på thaiboxning... Hmm... Inte så smart att slåss med dom heller...
Men det är ju super billigt i Thailand så det är lätt värt att åka dit om man vill shoppa/äta/roa sig billigt! Asså jag var på donken där och skulle föpa en dricka och asså jag köpte en skit god iskaffe med glass för typ mindre än 10 svenska kronor! Asså fattar ni? I Sverige hade den kostat typ 25 på donken.... Och asså jag åt glass varje dag, en skiiiit god chokladstrut och den kostade fyra svenska kronor!? Asså helt galet, den dyraste glassen på 7eleven var magnum och dom kostade åtta svenska kronor. I Sverige kostar den typ 20.. Jag ba ehh va?
Aja sjukt billigt iallfall... Jag tror jag ska gå och lägga mig snart.. Men nej fan jag har NO läxa till imorgon.. Asså helt jävla idiotisk, betygen sattes igår och dom kan inte ändras.. Så varför har vi en jävla fittläxa för? Sjukt onödigt... Så funderar på att inte göra den... Hatar NO med hela mitt hjärta...
Just det hörrni! Jag fick MVG i hemkunskap idag, asså vet ni hur jävla glad jag blev eller. Jag trodde jag skulle få VG hon ba sätt ett M framför, jag ba MVG? Hon ba jaa, absolut! Och jag ba Jippie motherfuckers! :D
Och asså jag är fett glad för att jag inte behöver följa med till fjällen, jag ska sova hos Kajsa istället! Kuligt bros!
Nu sitter jag och lyssnar på en chill lista på spotify, as skön musik faktiskt... Inte min men andra har fan också bra musiksmak ibland! Oj jävlar vad jag börja sakna sommaren när jag hör den här låten (In your atmosphere - John Mayer) bara massa sköna låtar typ bland annat Skinny love - Bon Iver, massa The Kooks låtar, och John Mayer. Fatta vad skönt om det hade varit sommar nu alltså! Chilla ute på klipporna, bada, spela as härlig musik, grilla och bara chilla på kvällarna. Eller ligga och sola och bada hela dagarna för att sedan dra ut! Men nej det ska komma en jävla fittvinter och förstöra allt det där härliga, DAMP! Även om vintern får en att uppskatta sommaren och allt man har då lite mer suger den hästsnopp... Fast snöbollskrig är ju rätt kul och åka skidor. Just fan tack jävlar, jag måste boka Romme resan med skolan snart också. Man vill ju få en plats :D
Nu ska jag som sagt gå och lägga mig och plugga.

Satan vad långt inlägg, men det är skönt att skriva sjukt ointressanta saker ibland för att få tankarna på andra håll.

lite bilder från senaste dagarna

Kategori: Fanny


besta vännerna! :)

så snygga, snart är ett par mina :D

smygit..

glad chey

middag med kajsa

shopping

flippad brud

Min dator kommer stängas av närsomhelst.. så jag skriver lite snabbt att efter skolan åkte jag in till stan med Kajsa, Linnéa och Tove. Vi handlade julklappar och hade skoj.
Hörs imorgon!

just shout

Kategori: Fanny

Maybe you gonna be the one who saves me

Kategori: musik

Vad gör jag då? Jo jag sitter och chattar lite på facebook och lyssnar på musik. Ska nog gå och lägga mig snart tror jag. Imorgon är det skola, skönt att det bara är 3 skoldagar kvar detta år!
Ska ringa Felicia innan jag går och lägger mig, måste snacka med henne. Kanska ska bo hemma hos henne under nyår också, fan vad roligt! Hoppas det funkar!

chillat hela dagen, nu vällingby

Kategori: Fanny

Idag har jag och Felicia legat i soffan hela dagen och kollat på alla Twilight filmerna och ätit kladdkaka. Coofie!
Nu ska vi gå till vällingby eftersom vi inte varit ute på hela dagen. Skriver mer sen, puss!


finis <3

mange bjuder

Kategori: Fanny

Har precis ätit middag med Felicia. Gott!
Första matchen idag vann vi med 4 - 2 och andra förlorade vi med 1 -3.
Snart ska vi iväg och träffa några kompisar, Jennifer och Emma bland annat. Kult!
Tumblr_lwcqyuievr1qiv7cyo1_500_large
finns det ens ord...? snygg! <3

vad faan lysssnar vi på...?

Kategori: Fanny

lil wayne hihihahahhohohhehe

Kategori: Fanny

Sticker iväg på träning nu, fan vad taggad! As kul att träna! Sedan hem och plugga matte och sedan sova. Ska inte gå och lägg amig efter 10 den här veckan :)

lucia idag

Kategori: Fanny

Godmorgon!
Ska snart till skolan, börjar halv 8. Fan vad kul! Nej men det är väl trevlig, gick och la mig halv 10 igår så är inte trött idag :)
Efter skolan blir det hem direkt sedan träning, för vi har lucia tåg för gymnasiet på eftermiddagen så hinner inte chilla med homies efter skolan. Ska träna hela veckan så jag får spela match i helgen. Vi spelar på hemmaplan så det är as skönt!
Ha en bra Lucia idag hörrni, puss!

(google)

dagens dag är ju faktiskt dagens dag!

Kategori: Fanny

Fan vilket knas inlägg igår alltså... Fan vad man kommer på mycket på natten, alla tankar bara väcks och man börjar skriva...

Idag var skolan chillpill, ingen svenska alltså lååång lunchrast. Sedan film på spankskan och sedan lucia, soft!

Har precis ätit middag med familjen och mammas kompis. Åt även lite lussebullar efteråt, göttigt!

inget som ska läsas egentligen...

Kategori: Fanny

for real. jag pallar inte trycket längre. folk behandlar varandra som skit... hahah nej vad jag ljuger nu, eller nej det gör jag ju inte alls! en del behandlar andra som skit! jag har inte jgort ett piss men ska ändå bi surt behandlad, jag tänker inte på någon speciell just nu. eller jo det är klart att jag gör annars går det inte skriva. tror ni känner igen er va?
jag äter pepparkakor föratt stoppa suget. lyssnar på störd musik för att få tankarna på andra håll, men fuck vad svårt det ska vara. har massa plugg som måste göras men det ligger längst ner i högen '' att göra saker'' känner nte det viktiga i skolan just nu. vill spela match. vill bara vara mig själv. vill att mian föräldrar ska försvinna för en liten stund så jag bara kan fucka ur utan någons åsikt. men nej dom ska vara på mig som ett jävla plåster, dom får mig arg som fan. nästan så jag börjar böla. men fan heller är det någon som bryr sig? man vågar knappt säga saker till folk, för man vet att det kommer spridas vidare. att någon om inte ska få veta kommer få reda på det.  och inte kan man snacka med sina närmaste heller, för att det man vill säga är inte något interessant eller viktigt för deras del och man vill inte trötta ut dom med sina jävla problem.
fuck life, fuck me, fuck you, fuck all of us upsideanddown. för ingen pallar, ingen har orken eller lusten att ta itu med saker nuförtiden. inte jag iallafall och fan vad folk ska klaga hela jävla tiden. kan jag bara få vara lite galen och crazy och kss:a????????

lussebuns

Kategori: Fanny

Lussekatt_22278240_118744250_large
(weheartit)
Mamma bakade lussebullar idag, så sitte och äter en nu. Gott! Ska snart gå och lägga mig. Hörs imorgon.

veckans bilder

Kategori: Fanny


Den här veckan har jag kollat på hockey, varit med Kajsa, varit en moské med klassen och fått konstig mat (åt INTE), varit med Kajsa ännu mer, kollat på match där mitt lag vann med 7 -3, ätit på grillen med Emma. Även köpt lite julklappisar också, men det får ni inte bild på!
Resetn av veckans bilder har ni redan sett under veckan.

krossa dom nu

Kategori: Fanny

Ska iväg och kolla på mitt bästa lag spela match mot Järfälla. Samma lag som bröt Johannas nyckelben, hoppas vi krossar dom!

Hörs senare!


Bästa!

hallihallåå

Kategori: Fanny

Vad tycker ni om att jag video bloggar? Bra eller dåligt? Kommentera så jag vet!

Puss!

nosa nosa !!

Kategori: Fanny

hos kebne nu

Kategori: Fanny

videeoblogg, hos kajsa igår...

Kategori: Fanny

Update:
Såg nu att detta är helt fel video.... men kan ju vara kul för er att se den med.... Får be Kajjen lägga upp rätt sen :) 

videoblogg, hos alice broooor

Kategori: videoblogg

 

skolish man dude brother whatever....

Kategori: Fanny

Tjoo!

Sitter i skolan nu med Kajsa. Vi lyssnar på typ Westlife eller något på hennes mobil och skriver svenska uppuppgitf som ska vara inne imorgon. Bäst att skriva på, vill inte ha IG!

Kunde inte blogga igår för jag kom hem sent och min dator dog när jag skulle blogga... Men ni kommer få lite hockey bilder iallafall, var och kollade på hockey med Andra efter vi hade varit på öppet hus i TBS.


träffade även poofie en stund också <333

Just a moment ago, I was up so high looking down from the sky. Dont let me fall!

Kategori: Fanny

I am lying in the bed right now, to write the rubrik (fuck pallar inte längre)bytte jag till engelska på mobilen. Ska typ försöka sova snart hade jag tänkt mig. Men skulle skrivit mer om det inte var för dessa jävla lös naglar jag har på tassarna...

to flyyyy

Kategori: Fanny

Sitter och äter potatisgratäng, oxfilé och bea nu. As gott!
Kom hem för ett tag sedan, städade lite på mitt rum och ska snart kolla på One Tree Hill sedan sova. Köttade även som fan på träningen, skönt!



blir ganska rädd när Emma skcikar sånt här till mig...

lite nytt typ och nu träning

Kategori: shopping

Ser att blogg.se har uppdaterat sin hemsida lite... Vad är grejen med att många hemsidor gör det just nu? Blogg.se, Youtube, SF och några fler som jag inte kommer på nu. Vägra göra det vid årsskiftet eller...?

Ska snart dra iväg på träning, galet trött dock så ska sova direkt när jag kommer hem sen. Eller nej just det måste städa på mitt rum hos papi... Jobbigt!


haha satan vad dåliga bilder, men köpte naglar och lite smycken idag. Ringarna är från H&M 69:- och de andra från kicks och örhängerna kosta 49:- och naglarna typ 159:- eller nått :)

middag lite sent...?

Kategori: Fanny

Hade tänkt gå och lägga mig då jag insåg hur jävla hungrig jag var så jag gick och lagade mat haha. Blev pasta med kräftstjärtar och sockerärtor, även en massa vitlök. Tur att jag inte har någon jag ska pussa på ikväll haha :)

biotime'sovaaahhh

Kategori: Fanny

Filmen var typ helt okej, eller rätt bra. Jag vettefan vad jag tycker asså, hade förväntat mig bättre... men men. När vi kom ut från bion är det första jag ser är att det snöar. Hahah alla vi tre börja skrika, vi ba FAAAN!!!
Hahah riktig ångest haha, men vad ska man göra åt saken. Nu har jag precis städat mitt rum iallafall, det blev finfint så det är ju skönt. Ska snart gå och lägga mig eftersom jag börjar tidigt imorgon, jobbigt!


några bilder från idag i Vinsta och sedan en på mig och poofiiiee på bio :)

hahah varför så ful patrik?

Kategori: Fanny

Hejsan! Sitter hos Fellan i hennes säng, vi ska snart till vällingby och träffa Jennifer. Vi ska på bio om en timme, vi ska se Twilight. Sooft!
Nej men ville väl bara skriva att jag var i Vinsta idag typ hela förmiddagen. Hade typ 3 timmars håltimme så åkte dit och träffade Alice, Emma och Andrea. Sköna brudar! Fast deras skola är as läskig, man får inte ha skor i korridorerna eller något... Var typ livrädd hela tiden haha!
Och efter skolan åkte jag med Kajsa och Linnea och träffade dom igen, Felici kom också, vi gick och fikade på Waynes och hade svin roligt. Hahah faaan vad vi garvade!
Nu ska vi dra, puss!

L.O.V.E

Kategori: Fanny

Åkte till skolan och hade en kvarts lektion, sedan två timmars håltimme. Så tvekade inte på att åka hem direkt haha. Ska tillbaka till skolan om typ en timme. Har då svenska, lunch och spanska sedan slutar jag för jag har ingen hemkunskap :)

384913_319761961369035_100000057016097_1325819_1752283801_n_large_large

vakna med mig

Kategori: Fanny

Men tjaa! Vaknade för ungefär 40 minuter sedan, fetaste ångesten med måndag... Sen kom jag på att jag får träffa min älsklings Frida så då blev jag glad! Satte på tv:n direkt när jag vaknade för jag hade sovit i soffan. Mycket skönare än sängen!

Nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på musik, awesome!


Insåg att vi inte hade någon ost så kunde inte äta toast :'(

känns det bra?

Kategori: Fanny

Sitter och lyssnar på Sofijah från Tecias blogg, hahaha Josefin är för skön alltså! Och William är för söt haha!

Ska nog sätta mig framför tv:n snart och chilla lite. Sedan plugga och sova. Börjar kvart över nio imorgon så det är ju chill, ska kanske duscha innan jag sover också. Om jag orkar.. annars gör jag det imorgon bitti!



HAHAH, men den e faktiskt bra :)))

gör det nu!

Kategori: Fanny

young and wild and free!

Kategori: Fanny

Jag har inte så mycket att blogga om förutom att jag nyligen kom hem från stan där jag varit på julbord med min familj. Jag mådde inte alls bra när jag hade ätit... Var inte hungrig och mådde illa... kul!

Igår var jag med massa sköna brudar och vi hade as kul! Orkar inte skriva om det haha, sov iallfall hos Kajsa. Soft.

Nu ska jag lyssna på musik och sedan vet jag inte vad som händer.. puss!


bilder från idag och igår

so what we get drunk?

Kategori: musik


for shooooooo

Kategori: Fanny

Hemma efter träningn nu. Ska snart hoppa ner i badet, kommer lukta vanilj efter det hihih fan vad smarrigt! Bara att komma över om ni vill mysa haha.

Sedan ska jag hoppa ner i nängen och sedan ska jag hoppa från balkongen. Hahah neej det ska jag verkligen inte!
Fuck off orkar inte blogga nu... Puss!


träning typ nu då

Kategori: Fanny

Har sovit en timme i soffan och ska snart dra mig iväg på träning. Är sjuk otaggad men har inte tränat på veckor så det är dags att börja nu igen. Kommer troligtvis att träna imorgon, får se hur jag gör. Ska kanske äta familjemiddag eftersom jag fyllde år i måndags.

Nu måste jag byta om och sedan packa väskan.

1b20cc64000cebef4ed7bad0_large
har hört att det ska snöta i helgen... coofie men jobbigt!

glassigt

Kategori: Fanny

Slutade tidigt idag, hade ingen svenska. Åkte till Vällingby och träffade Felicia en snabbis och sen åkte jag hem. När jag kom hem kollade jag på tv lite och fixade jag lite mat, som jag snart ska äta.



Senare ikväll blir det träning!