camera girl

Kategori: Fanny


Bilden gav mig insperation. Men jag vet inte riktigt vad för slags insperation.

rings

Kategori: Fanny


JC 49:- styck

Efter skolan åkte jag, Frida och Tecia till Vällingby. Där köpte jag dessa ringar, balla!
Nu sitter jag och bokar biljetter till Daniel Adams-Ray den 11 december. Fan va fett!
Ska snart gå och plugga lite sen sova. Måste vara pigg imorgon när jag har simmning :)

Vila i frid♥

Kategori: Fanny

Fick precis redan på att en nära väns mormor dog idag, Moas. Tårarna rinner ner för mina kinder. Stackars Moa, stackars Kärran och stackars Simon.
Jag har växt upp med Moas mormor varje sommar. Att ha henne i närheten, har varit hos henne mycket på sommrarna.
Hennes hjärta stannade idag när hon var påväg till Stockholm för att hälsa på Moa och hennes familj. Och nu finns hon inte mer. Kommer bara fler tårar av tanken att jag aldrig mer kommer få träffa henne.
Vila i frid Irja ♥

aj mitt huvud

Kategori: Fanny

Har sån jävla huvudvärk, jag dör!
Ska ge ner och ta en alvedon sedan sova!!

Don't kill your self

Kategori: Fanny

Ligger i min säng i en väldigt oskön ställning, men orkar inte flytta mig. Har pluggat nästan hela kvällen. Mamma hjälpte mig med SO läxan så den är klar, har läst lite i Engelska boken men ligger fortfarande efter och så har jag läst lite fysik också.
Efter skolan gick jag och lämnade tillbaka filmen jag och Tecia hyrde i lördags, sen gck jag och köpte lussebullar till mig, mamma och Hampus som vi åt uppe i soffan när jag kom hem, mysigt.
På onsdag ska jag och Tecia åka och träffa Louise med Olivia. Det vart typ tre år sen jag träffade Louise, samma med Tecia tror jag, så det ska bli jättekul. Så då hoppar jag över träningen, inte lika kul kanske men men...
Nu ska jag logga in på facebook och kolla lite bloggar, sedan sova så jag orkar gå upp hav sju imorgon. Hatar att börja klockan åtta på tisdagar -.-


Äter man lussebullar i något annat land än Sverige..?

får inte glömma att det är första advent idag heller :)

Kategori: Fanny

Har kollat klart på Beck nu. Kom fram till att det inte var fett, för det där var typ världens tråkigaste avsnitt. Men jag smsade och höll på med datorn nästan hela tiden så jag kollade inte så mycket. Nu tror jag att jag ska plugga lite spanska eftersom jag har prov på torsdag... Inte nice!

J10i2

Kategori: Fanny

Ligger i soffan och kollar på Beck. Det är fett! Eller inte så jätte, för jag missade den första kvarten.. men men..
Nej nu måste jag kolla för att fatta något :)
Skriver er sen.


min nya mobil :)

e med moa

Kategori: Fanny

Sitter i min säng med bästaste Moa nu. Dom kom för typ en timme sen, hon och hennes mamma (min gudmor). Och vet ni vad jag fick aav dom i födelseddagspresent? Såklart ni inte gör.. Men jag fick iallafall en fet ipodhögtalare. Så jävla schyssta dom e! Ni får bild på dom när min kamera funkar igen, eller ni kan väl få en webcam bild :)


fet högtalare :)

födelsedagen hos hassan, fast ne jag får väl fira den hemma... :D

Kategori: Fanny

God morgon! Eftersom jag fyller år idag så blev jag väckt av min mamma och bror som sjöng för mig. Fast jag var redan vaken eftersom Tecia hade trykt upp mig mot väggen och tagit hela sängen.. Men jag sov bra ändå, och drömde en as nice dröm så jag ska inte klaga.
Nu ska jag och Tecia gå ner och göra toast till frukost. Sen ska vi gå upp och kolla på Rebecca|Fiona.
Ni får se vad jag fick i födelsedagspresent senare idag :)


bara för att hon la upp en helt fucking retard bild på mig.. men jag skulle faktist bara kolla min ögonskulla :)

today is my day :)

Kategori: Fanny

Nu ska jag och Tecia sova. Hon ligger här brevid mig i min säng och typ redan sover -.- Vi har kollat på Rebecca|Fiona, för jag skulle vsa det för Tac och hon tyckte det va fett, så det e ju nis.
Nej nu kommer jag snart somna :)

Tumblr_lbiezcweu61qetgf4o1_500_large

glöm inte bort att idag fyller jag år :)

movie time

Kategori: Fanny

Nu är jag och tecia hemma hos mig. Vi har varit i Spånga och hyrt film, köpt chips och Ben & Jerry och frysit lite. Men det blir nis för nu ska vi lägga oss i soffan och kolla på 21 och tjocka i oss föda :)

frida sluta dampa

Kategori: Fanny

Ska snart käka äppelpaj som Ida hade med sig hit, fett asså. Sen ska jag vara med Tecia. Hon ska sova är, och imorgon ska min mamma vara as jobbig och väcka henne så hon ska sjunga med min mamma och min bror eftersom jag fyller år :)
Vad jag och Tecia sksa göra vet jag inte, antingen ka vi vara med Josefin, Olivia och Johanna om Josefin svarar på sin mobil. Eller så kanske vi bara hyr en film och kollar på. Jag vill kolla på 21 så jag ska övertala Tac så vi kollar på den, för varje gång jag har försökt ladda ner den har ljudet inte funkat, inte fett -.-


om jag får säga det själv, så är jag väldigt gullig när jag är seriös...


...men ännu gulligare när jag är oseriös :)

Luminary Ones

Kategori: Fanny

Nu har jag kollat klart på alla avsnitten av Rebecca|Fiona. Längtar till torsdag då nästa avsnitt kommer ut. Jag tror fan att dom är mina idoler. Dom är så sjukt coola och härliga. Och dom ger mig extremt mycket insperation.



Mammas kompis Ida är här nu, så jag kanske ska gå ner och snacka lite med dom. Men först ska jag nog fixa mig lite.. Eller så ligger jag bara kvar i min säng :)

brejkfast

Kategori: Fanny

Mamma tvingar mig att gå ner och ta frukost och vara lite social med henne. Har inget att välja på så jag får väl ta och göra det. Efter jag har ätit frukost ska jag ta en dusch också :)

Tumblr_lcjnkma1sk1qet5w5o1_500_large
gott eller vad..?

rebecca|fiona

Kategori: Fanny

Asså shit vad jag älskar de här programmet! Det är så galet bra. Om ni inte har kollat på det, gå in snabbt på svt.se och kolla. Om ni inte älskar det är ni helt galna fan.


rebecca|fiona

beautiful

Kategori: Fanny

ÅHH! Idag är en sorglig dag. För jag kommer inte kunna gå och kolla på Oskar Linnros. Det glädjer mig inte!
Men jag får väl hitta på något annat roligt idag då. Eftersom jag fyller år imorgon så kommer jag inte kunna gå ut och träffa kompisar då. Men men :)

Vaknade för  20 minuter sen, men jag ligger fortfarande i sängen och lyssnar på Tecias ipod som hon glömde här igår. Och jag tror jag kommer göra det ett tag till, om jag inte börjar kolla på Rebecca|Fiona. Fast jag är i och för sig jävligt hungrig.. Hmm vilket dilemma.. Aja jag får se hur jag gör.
Men godmorgon förresten!
Tumblr_lcjl3anj411qc0dbmo1_500_large
Tumblr_lci8hhk8dm1qb9v3yo1_400_largeTumblr_lcjmehxc6e1qexxwqo1_500_largeTumblr_lby1910pkn1qb06dlo1_400_large

tack för kommentaren marcus, väldigt gullig... :)

Kategori: Fanny

Becka, Tecia och Frida gick för typ en timme sedan. Sen dess har jag bara ''fixat'' mig och legat i sängen.
Jag är sjukt trött nu, så jag sa sova snart. Men först sa jag kolla på Ana Gina Show sen på Rebecca och Fiona eftersom jag har hört att det är bra.
godnatt på er!

söta flickor!

pizza middag

Kategori: Fanny

Haha vaddå kass på att uppdatera bloggen..? Ja jag vet att jag måste bli bättre, men jag har varit lite upptagen senaste dagarna och min kamera funkar inte så jag har inga bilder heller -.-

Men idag gick jag och Frida upp klockan fem, är fett stolt hehe. Sen fick ju skjuts till kyrkan, där sjöng vi lalalal aa men ni fattar. Sen drog vi till skolan och fikade lite. Sen vanliga lektioner..
Efter skolan gick vi hem tll Frida eftersom jag hade glömt mitt busskort där. Vi satte oss vid TV:n och sen sov vi i en timme för vi var helt slut.
När jag hade varit där några timmar var jag tvungen att åka hem för jag skulle käka pizza med mamma, mysigt :)
Snart ska jag möta upp Tecia, Frida och Becka. Vad vi ska hitta på vet jag ej. Men det blir säkert trevligt :)


schleeten, nu ska jag gå och fixa mig lite :)

sleep over

Kategori: Fanny

Nu är jag hemma hos Frida, ska sova hos henne idag. Vi har varit i snön och haft det kult. Nu ska vi kolla på Paradise Hotel och sedan typ sova. För vi ska gå upp klockan fem imorgon. Eftersom vi ska vara i kyrkan klockan sex.
Om ni undrar så är jag x antal smaklökar fattigare nu än tidigare idag, hehe.
Tumblr_lcg2uytsb01qahyico1_400_large

att leva livet i lyx, är nog lite lyxigare än mitt förorts liv..

Kategori: Fanny

Har suttit och försökt få igång mitt internet i 10 minuter, segt. Men jag har inte så bråttom så det gjorde inte så mycket. Idag startade jag min dag med att gå ut och springa i 30 minuter, fast ne... Nej jag gick upp fixade frukost och kaffe. Satte mig vid datorn och satte på Justin Bieber's acoustic album, hihi :)
Jag ska iallafall gå till skolan om 10 minuter. Och jag känner mig faktist lite peppad att gå  till skolan idag, har aldrig någonsin gjort det förut. Och jag har ingen aning om varför just idag.. Kanske för att jag ska sova hos Frida ikväll, yey :)
Och imorgon ska vi gå upp typ klockan fem, för vi ska vara i Spånga kyrka klockan sex, fattar ni klockan sex!! Vi kommer dö, men men det blir säkert jättekul.
Det var allt jag hade att säga just nu, så ni får en bildbomb.


dampigt

Kategori: Fanny

Sitter och lyssnar på julmusik, vilket får mig att sakna min mormor jätte mycket. Och hon ska inte komma til oss över jul, för hon är så gammal så hon orkar inte åka till Stockholm. Hon bor i malmö annars. Vilket gör att jag bara får träffa henne två gånger om året, på sommarlovet och över jul vlket gör mig lite ledsen. Ska ta och ringa henne någon dag och höra hur hon mår.

Men nu ska sova. God natt.

love to hate

Kategori: Fanny

Är hemma från träningen nu. Lagom länge jag var borta..? Hehe, men kanske för att det tar en timme dit och en timme hem, sen hade vi teori efter så jag missade min buss.. lite lagom segt. Men jag fick sällskap av sköna tjejer så det var lungt.
Nu ska jag käka middag och sen kolla på Paradie Hotel. Sedan blir det väl sova tror jag :)


fan va snygga, haade spikat köpt om jag hade haft råd och hade kunnat gå i dom.. :)

tänk om man ändå hade allt..

Kategori: Fanny

Har varit och fikat med Frida på Waynes coffé, i Vällingby. Vi orkade inte åka längre eftersom vi båda har träning vid 6.
När vi hade fikat gick vi in på H&M för jag skulle kolla på en klänning. Men det blev att jag köpte en BH och en tygväska.
Tyg väskan är en Lanvin, där av köpet. Eller jag ville ha en tygväska också och den var nice. Ni får se den senare om min kamera börjar funka..
Nej nu måste jag äta en banan och sedan dra på träning. Vi ses!


 hittar inte väskan. Men BHn iallafall :)

08:23

Kategori: Fanny

God morgon, just nu står jag och sminkar mig. Har idrott första lektionen och ja hittar inte min sport-bh, paniiik! Aja jag får väl ta en vanlig då.
Vaknade för ungefär 45 minuter sen, men gick upp för typ 20 minuter sen.
Nej nu måste jag fortsätta sminka mig så jag inte missar bussen.


fan va skönt om man kunde ha den outfiten på sig nu!!

so what?

Kategori: Fanny

DAGENS VILL HA: födelsedag
DAGENS KLÄDSEL:
taights och linne
DAGENS FRISYR: uppsatt
DAGENS LÅT:
DAGENS PLANER: Record Collector - Lissie
DAGENS SAKNAD:
gamla tider och sommaren!
DAGENS DUMMASTE: inget
DAGENS MISSLYCKANDE:
sov till halv ett - kommer inte kunna sova ikväll
DAGENS DROG:
sängen
DAGENS KÖP: inget
DAGENS GODIS:
kakor
DAGENS HUMÖR: bra
DAGENS CITAT: har du
ketcup på det här!?
DAGENS ROLIGASTE: skrattade åt Paradise Hotel, haha :)


Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova, vilket inte kommer gå eftersom jag sov till halv ett idag. Så jag kanske laddar ner en film och kollar på istället. Imorgon börjar jag 10 över 9 så jag kanske hinner skriva ett inlägg innan skolan. Annars skriver jag när jag kommer hem.
Godnatt gullungar!

'

Kategori: Fanny

Älskar när man sitter i typ 30 minuter och väntar på en Beck film som håller på att laddas ner. Och när man väl sätter på den är den super gammal med konstiga skådespelare. Det var bara att ladda ner en annan. Fast det gick fort att ladda ner den så det gjorde inte så mycket.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen måla naglarna. Sedan blir det lite plugg.


Bruno Mars - Grenade

hallon mackor

Kategori: Fanny

Idag är det studiedag. Så jag tog en fet sovmorgon, super skönt. Idag ska jag bara vara hemma och kolla på film tror jag, skönt! :)
Kanske att jag pluggar lite, men ytterst lite isåfall.
Vi hörs senare, för nu ska jag äta min frukost.


old pic på trött chey!

big heart glasses

Kategori: Fanny

Good evening my friends. Sitter och kollar på söta människor på facebook och chattar med Marcus och Jacq, trevligt trevligt :)
Ska snart sova tror jag. För jag känner mig lite små trött sådär..
Imorgon ska jag bara vara hemma och chilla tror jag och plugga lite förstås :)

Now i'm home

Kategori: Fanny

Har varit i solna och träffat Erica. Det var typ jätte längesen jag träffade henne, eller inte typ 2 veckor sen..?
Sitter iallafall och äter middag. Den gamla vanliga måndags maten - Oxfilé, potatismos och bearnaisesås. Hehe nej jag skoja bara brukar inte alls äta det på måndagar. Men idag så blev det de för mig :)
Imorgon har jag hel studiedag. Så jävla skönt asså! Så då blir det väl bara till att chilla hemma och lite plugg kanske..
Nej nu ska jag käka upp min mat och sedan kolla på paradise hotel :)


fina Erica! <3

flyter med känsla

Kategori: Fanny

God morgon! Idag försovde jag mig det är därför jag fortfarande är hemma. Men jag ska gå om 10 minuter så jag kommer i tid till min nästa lektion. I eftermiddag har jag biologiprov, och jag kommer inte få något härligt betyg på det provet känner jag. Men ni får önska mig lycka till!
Nej nu måste jag sminka mig och fixa håret :)

my blue high heels

Kategori: Fanny

Har kollat klart på Beck nu. Det var typ den tråkigaste Becka jag har sett, haha. Nu ska jag plugga lite biologi och sen sova så jag orkar gå upp imorgon :)


Så jävla snygga Olivia och Elin är :)

beck

Kategori: Fanny

Sitter och chattar lite med Josefin och Elin. Ska snart gå ner och kolla på Beck, har missat det typ varje vecka. Men idag ska jag kolla! :)
Skriver kanske senare ikväll, så då hörs vi!

keff flicka

Kategori: Fanny

Hahah fyfan vad keff jag är på att plugga asså! Jag har bara skrivit mina spanska glosor en gång. Sen satte jag mig och chillade vid datan. Sen gick jag och duschade, och nu har jag ingen ork -.-
Nej nu måste jag stänga av datorn så jag börjar plugga!

frukost låten

Kategori: Fanny

Heej. Jag sitter här och äter frukost, hela dagen låång. Nej jag skoja bara, men jag sitter iallafall här vid datorn och äter frukost. Rostade mackor, juice och varm obóy :)
Vaknade för ungefär en timme sen, så jag har inte hunnit göra så mycket än. Men idag ska jag iallafall plugga till mitt NO prov som jag har imorgon. Och sen ska jag plugga lite spanska. Inte så kul men det måste göras.


Hahaha :)

sleep time

Kategori: Fanny

Har precis kollat klart på ATL, rätt bra film faktist! Är sjukt tröt så nu ska jag sova.



Min kamera har fuckat ur helt, så jag kan inte ta kort med den. Eller jag kan ta max tre kort sen är minnet fullt, för minneskortet kan inte kopplas till kameran eller vad det står på skärmen när jag försöker ta kort -.-
Hoppas jag får en nya kamera nästa söndag då :)

gulligaste hemsidan

Kategori: Fanny

Hittade en super gullig hemsida. Den är så himla gullig. Ni måste verkligen kolla! Jag blev nästan tårögd.
Sen kan ni ju skriva en kommentar om ni tyckte den var lika gullig som jag tyckte.


(tryck på bilden)

Tecia är elak!

Kategori: Fanny





Jag ska fan anmäla henne till Friends, hon ska alltid mobba mig :(

(nu ska jag hämta pepparkakor för jag är hungrig)

tog bilderna av tecia.

town

Kategori: Fanny

Är hemma nu efter en super mysig kväll på stan.
Började med att jag mötte upp Tecia och Frida, vi åkte till stan och gick i lite affärer. Sen kom Josefin, Olivia, Johanna och Sophie. Vi gick till Kungshallen och åt där, fläskfilé med pommes frites och bearnaisesås, gott! När vi hade käkat åkte vi till Rådmansgatan och gick till Café 60, där beställde vi Chai latte och lite annat. Sen så satt vi där i 2 timmar och bara chillade.
När vi hade snackat om det mesta som finns att snacka om drog vi hemåt.
Bildbomb, bilder från Olivia och Tecia.

på resturangen i Kungshallen





Johannas cecarsallad

Alla utom Johannas mat (+ pommes frites)



och på café 60



Tack för en super mysig kväll tjejer!

kaffemuggen är upphittad

Kategori: Fanny

Min kaffemugg är hos mamma. Hahahahah hade diskat den där igår och här hos pappa i förrgår. Så jag blandade ihop när och var jag hade diskat den. Men nu vet jag iallafall vart den är :)

jävla pappa har tagit min kaffemugg -.-

Kategori: Fanny


Sitter här och dricker kaffe, och ni får se min finfina mobil som snart blir utbytt, yey! :)
Nu måste jag fixa mig lite för jag ska träffa tjejorna inne i stan klockan sex. Fan va mysigt!

Åhh pappa den jäveln har tagit min ''bärbara'' haha kaffemugg, skit irriterande. För jag ville verkligen ha den nu. För jag diskade den igår s¨å jag skulle kunna ha den och nu står den inte i något skåp..


Lissie - When I'm Alone

Ostmacka

Kategori: Fanny

God dag! Klockan är just nu 13:37, eliiit! Hahah. Nej nu är den inte 13:37 längre, eftersom tiden inte står still. Fast ibland känns det ju som det, iallafall när man har tråkigt.
Men jag sitter iallafall och äter frukost här framför datorn. Ska ta och ringa Josefin snart hade jag tänkt mig, för att ta reda på vad som händer idag.
Nej nu ska jag föna håret och byta tröja, puss!
Tumblr_l96x6dhfzu1qa7d6eo1_500_large

Kategori: Fanny

Kom hem för ungefär 50 minuter sen. Kvällen spenderade jag med Josefin, Frida och Johanna. Vi var hemma hos Johanna och kollade på tv och åt lite godis, mysigt! Vid elva tiden tog jag och Josefin sällis hem till bromsten. Sedan tog vi farväl vid bussen. Hahha farväl.
Nu ska jag kolla på lite Andra Avenyn och sedan sova. För imorgon ska jag träffa Olivia. Och vi ska typ träffa Josefin, Johanna, Frida och några fler kanske :)

hassans lilla fågel

Kategori: Fanny

Är hemma hos Frida nu. Vi ligger heltjävlasuper oskönt i hennes säng! Eller iallafall jag :)
Vi ska kanske träffa Johanna och Josefin snart.
Nu chattar vi med Hassan och Edward, och äter godis :)

Hassan

Kategori: Fanny

Hej, Tecia som skriver...
Nu e jag fanny och rebecka hemma hos becka :)
Vi äter lite gudis och jag är sjukt kissnödgig.
Snart ska jag och Becka kolla på den nya harrypotter! :D
Fanny har inte ens kollat på nåra harrypottisar? Retard.
Heh...
Nu ska vi äta strimlad hassan på burk.
Puss.

SÖT! ingenanig om vem det är....

fiiiiiien

I'm just a girl

Kategori: Fanny

Tumblr_lbmrsn7epk1qe6ic9o1_500_large
Tumblr_lax9ij8fw81qepdt0o1_500_large_large
Diana-dondoe4_large
Tumblr_lbmr3gwoes1qciipyo1_500_large
Ogaaapmsqxsfszljkai_u2d2jmp7teedqf_jzuzililiiqdc3pvjnkkxe9wyprysyccstwpgstdeueb9wu4m-h9kbvmam1t1uhixtyep0fwhxduqus0wyj5k1xbf_large
Ff47bb9016467dbbaef15e614dc654df75b25e68_m_large
Tumblr_lb8amcqzqa1qcrss4o1_500_largeTumblr_lb7lj4lpcq1qevrtuo1_500_largeTumblr_lb6312eyfz1qd6zozo1_500_largeTumblr_lbmrcmqjuo1qet416o1_500_largeX_cebb3c3a_large

mikrofonkåt

Kategori: Fanny

Ska packa mina kläder för sedan drar jag till Spånga ip. Där ska jag möta Josefin som har träning nu. Sen ska vi hem till henne och ha det kul. Gjorde smoothie när jag kom hem som jag ska ha med mig sen, gott!

Trist inlägg.. men nu måste jag packa lite och sedan kanske jag ska ta oh plugga.. om jag orkar :)


kör på hästsvans idag, passar verkligen inte på mig, men der är skönt. (på halsen ser ni ''bränn''märket jag fick av min plattgång)

sitting in the kitchen

Kategori: Fanny

God morgon! Sitter här i köket och äter frukost och lyssnar på TheVoice. Dom snackar om någon tysk naken modell som ska vara med i Let's Dance juryn.. Ointressant.
Idag slutar jag 20 i tre. Vet inte riktigt vad jag ska göra då, men det får vi se :)
Nej nu måste jag göra mg i ordning och dricka upp min apelsin juice så jag inte blir sen till skolan.


hihi.. :)

flera miljarder

Kategori: Fanny


förlåt för att jag hade tråkigt när jag väntade på Becka och Tecia, hihi :)

Har chattat lite med Olivia, ni förstår nog inte vilken fantastisk människa hon är. Jag älskar henne, och jag menar det verkligen. Vi ska träffas på Lördag, mysigt! Åh vad jag längtar. Känns som evigheter sen sist jag såg henne, mn det var bara två veckor.

Men nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Ska läsa lite i min Winnie the Pooh bok snart. Har bara fem sidor sen är jag klar med läxan, skönt! Idag ska jag sova lite tidigare än igår, somnade vid två igår, vilket gjorde att jag var jättetrött i slutet av skoldagen idag. Men först ska jag lyssna på lite biologi (inspelat).

light fight

Kategori: Fanny

Lgger i soffan och skriver på min mode artikel. Den blev inte alls lika bra som den jag skrev igår... Ni kanske undrar varför jag inte skriver som den andra isåfall, men det är bara för att jag skulle formuelra den annorlunda och då blev den inte precis lika bra som jag hade tänkt mig. Men jag hopas den blir bra :D Ska bara fixa lite bilder till den sen är den klar, perfa!
Snart är maten klar hoppas jag för jag är super duper hungrig. Och juste som ni kanske märker är jag inte på träningen idag och det är för att jag ville satsa på skolan så jag inte kommer efter. Duktig jag e va?


bättre bilder kommer senare, när jag lalddat kameran

sveriges svarta vinter

Kategori: Fanny

Kom hem nyss. Var i vällingby med Tecia och Becka. Vi fikade på Wayne's coffé. Jag och Becka fick supergoda caffe mocha respektive chailatte. Medans Tecia fick världens vidrigaste saft som skulle varit en smoothie, haha :S
 
vafan, grädden var slut.. (som vanligt när jag dricker mocha latte -.-)

love is hard

Kategori: Fanny

Hur kan en känsla göra så ont? En ända. Och det gör så jävla ont. Jag känner inte dig. Men du får mig att må så dåligt. Du får mig att ha ont. Inte hela tiden, men ibland. På kvällarna är det som värst. Det ända jag tänker på är om jag bara skulle våga. Men om jag nu skulle våga; skulle du vilja, skulle du våga. Och om du nu inte skulle våga hur skulle det bli då. Jag faller platt på marken och försvinner. Nej inte riktigt va? Ditt liv skulle kanske förtsätta som vanligt, men hur skulle mitt lv bli.
Jag skulle kunna skratta med mina vänner, med min familj och även med dom jag inte känner. Men skulle jag kunna känna lycka, skulle jag kunna vara glad på riktigt? Jag vet inte, och det är därför jag är så helvetes jävla feg och inte vågar. Jag är rädd för dig, som jag egentligen tycker så jävla mycket om. Fastän jag inte känner dig.

// Fanny Matilda Öhrn

tjugoåttonde november

Kategori: Fanny

Åh shit vad jag längtar till min födelsedag. Det är helt gallet asså! Haha jag blir glad av bara tanken på att fylla år. Och jag hoppas verkligen att det är snö på min födelsedag i år. Det har inte varit det på flera år.
 Min mamma har berättat för mig att på dagen jag föddes var det ingen snö när dom åkte in till sjukhuset klockan åtta på morgonen och när jag hade kommit ut ur hennes mage 20 minuter senare var det fullt av snö ute. Det hade fallit jättemycket snö på bara 20 minuter. Det är faktist lite coolt, tycker jag.


inte rikigt.. men nästan :)

fixa, utvecklingssamtal, mat, plugg och tv.

Kategori: Fanny

Idag hade vi halv studie dag i skolan. Så vi slutade 10:50. Nice!
När vi hade slutat åkte jag, Josefin, Becka, Tecia och Bella in till Gamla Stan. Där fikade vi på Chokladkoppen, väldgt mysigt café vid stortorget. När vi hade fikat gick vi in i mamma konstiga affärer i Gamla Stan, sen åkte vi till Hötorget och där gick vi också på massa affärer. Inne på Gina Tricot träffade jag Lisa, super kul för det var typ 3 månader sen jag träffade henne sist. Vi snackade lite sen skulle hon träffa sin mamma.
Vid 3 tiden träffade jag min mamma för jag skulle på utvecklingssamtal i skolan. Det gick jättebra fördendelen :)
När vi var klara i skolan åkte vi och handlade lite mat, här hemma lagade jag sedan middag och skrev min svenska artikel och fixade lite med min idrottsläxa.
Nu ska jag kolla in facebook och sedan kolla på Paradise Hotel.

(fuan ingen som har lagt upp bilder från idag!)



så ni får en lite gammal bild på mig istället :)

hahahah

Kategori: Fanny

the fun part of cooking

Kategori: Fanny

Kom hem för mindre än en timme sedan. Efter skolan åkte jag till stan för att möta upp mammut. Vi gick på H&M och Åhlens i typ 1,5 timme. Sen gick vi till Hemköp och handlade mat, till pizzan, och sedan åkte vi hem.
Jag och mammut har gjort pizza, som är inne i ugnen nu, som jag hoppas blir jättegod. Den är klar om ungefär fem minuter så jag ska bara skriva klart och sen kolla min facebook, sen gå ner och äta med min familj :)

ni måste vara trötta eller ha dålig humor för att tycka det är kul! :D

Kategori: Fanny



Erkänn 2.11 är faktist rolig, haha :)

I know things will get better

Kategori: Fanny


Tracy Chapman - Fast Car

borde egentligen sova nu...

Kategori: Fanny

1. vad heter du? Fanny
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Lovisa eller Vendela
3. vilka namn tänkte dina föräldrar ge dig? Mamma ville Vendela och senare Kajsa - Lisa (tack Gud att jag inte föddes senare!!)
4. vilket stjärntecken är du? Skytt
5. vilken årgång är du? 1996
6. vart bor du? Bromsten och Vällingby
7. bott utomlands? Nej
8. flyttat antal gånger? Halft, när dom skiljde sig.
9. vart skulle du vilja bo? Stan eller utomlands
10. vilken skolklass? Åttan
11. vad vill du bli när du blir äldre? Journalist kanske.. fast ändå inte..

UTSEENDE
1. hur lång är du? 162,5 cm
2. hur mycket väger du? Mer än jag vill..
3. hårfärg och frisyr? Mörkbrunt, nyplattat och utsläppt
4. ögonfärg? blå/grön/grå
5. skostorlek? 39
6. glasögon? Ja, men inte hela tiden.
7. har du några piercingar/tatueringar? 2 hål i öronen

FAVORITER
1. filmer? Svår fråga..
2. låtar? Gryningspyromanen och Vitt - Daniel Adams Ray (just nu)
3. årstider? Sommar, helt klart.
4. mat/dryck? är sugen på sushi just nu..
5. djur? hund
6. färg? Svart, vitt
7. parfym? Paco Rabanne -  Lady Million
8. tv-program? Desperate Housewives och Gossipgirl
9. ämne i skolan? rast e nice :)
10. sysselsättning? Vänner, shopping, fika. Massor!

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Ful vinterjacka -.-
2. vad använder du just nu för skor? Converse
3. favoritfärg på kläder? Svart, vitt
4. favoritmaterial på kläder? bomull eller jeans kanske..
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? många!!
6. favoritaffärer? H&M, för där handlar jag mest.
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Olika. Men om jag köper blir det en del.
8. favoritmärke? Hmm.. finns så många. Beror på vad också.
9. vad har du för byxstorlek? Vet ej, orkar inte kolla heller. 
10. vad har du för tröjstorlek? 36, S

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? litet - mittemellan.
2. vilken färg på tapeterna? p-vitt med fondvägg. m- ljust med jagvetintevad på, typ stjärnor :)
3. vilka färger går rummet i i övrigt? p- ljust. m- rött, orange, ljust.
4. favoritmöbel i rummet och varför? p- skrivbordet - dator. m- sängen - sova.
5. vad vill du ändra där inne? p- vill ha min gamla stora säng. m- typ allt, haha.
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? nej, hade förut.
b) video/dvd? nej
c) dator? ja
d) stereo? nej, pappa tog den.
e) telefon? ja 
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? hus
8. vad gör du oftast i ditt rum? sover, datorn.
9. vem förutom du brukar sova i din säng? ingen
10. favoritpryl i rummet? datorn.

BLANDAT
1. vad heter din morfar? Han är död. Men Denis.
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? Nycklar, kvitton, busskort, lånekort, lypsyl m.m.
b) skolväska just nu? böcker, pengplånbok, handkräm
c) handväska eller liknande just nu? samma som över.
3. vad är du beroende av? vänner!
4. vilket land kommer du i från? SVERIGE!
5. vilken sorts lypsyl använder du? apotekets hudsalva och en blå (som alla har du vet)
6. vad tror du på? Äkta vänskap.
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Typ kristen
8. vad köpte du senast? Ingen jävla aning.
9. har du nåt husdjur? haft 3 fiskar :)
10. vad bor du i? Lägenhet och parhus.

GREJER
plånbok: liten svart ful grej. Kommer få ny om 13 dagar! :D
tandborste: 5 rosa, 2 gröna, 1 orange, 1 med körsbär, 1 gul, 1 lila. Har fler men kommer inte på vilka..
smycken: olika
solglasögon: ray-ban, stora runda, as najsiga från Gina Tricot och fler..
underkläder: älskar spets!
nagellack: Fransk manikyr, brunt, grått, ljusrosa, lila.

00:14

Kategori: Fanny

haha tack för kommentaren, fastän jag inte har någon aning om vem du e som skrev den :)

Sitter i sängenoch plattar håret, lyssnar på musik chattar med kusin och Jens och smsar men Erica lite. Ska sova snart. Börjar halv 10 imorgon så det e chill pill :D

AJ! Helvete rände mig med platttången på halsen. Måste hämta is!!



update: det är jävligt kallt med is mot halsen!

robot love

Kategori: Fanny

Sitter i soffan och kollar på '' Ensam mamma söker'' haha. Fan vilket liv jag har. Ska kanske sätta på någon film om vi har någon rolig.
Sen ska jag ta och måla naglarna, men jag vet inte om jag ska ha grått eller ljus rosa/beige nagellack :)

Tumblr_lbw1dvzwn71qa40dxo1_400_large

fish pics

Kategori: Fanny



Haha coola bilder jag hittade på Jönnys gamla blogg :)

whatta fuck

Kategori: Fanny

OMG! Jag skulle ta bort den där ''rosa bande grejen'' uppe i höger hörn. Och jag har ingen aning om vad jag råkade göra, men hela bloggen blev fucked up!!
Shit asså! Hela headern försvann och menn åkte ner till botten av sidan. Åhh va jobigt!


Update:
Jag fixade det! :D

tips från coachen

Kategori: Fanny

Platta inte håret så ofta, helst på helger ifall det behövs och låt det vila under de andra dagarna. Men om du ska platta det så använd bra skydd!

Ät b-vitamin, man kan ta ungefär 2 per dag. Det växer snabbare och blir starkare. Men det funkar inte på alla.

Massera hårbotten ofta och ät mycket vitaminer, (b-vitamin). Sov med fläta, då går inte hårstråna av lika lätt. Och använd hårinpackning, minst 2 gånger i veckan.

Blanda linfrön med kokhett vatten. Låt det stå över natten och drick det på morgonen, håret blir mycket tjockare och växer det snabbare.

Kamma håret ofta i hårbotten, de stimulerar rötterna och får det också att bli friskare. 

Duscha håret i kallt vatten det stimulerar och ökar hårväxten.

Från www.rebeccaemelies.blogg.se

Nu ska jag hoppa ner i badkaret, vi hörs!

Pannkakor

Kategori: Fanny

Kom hem för 20 minuter sen. Sov ju hos Frida igår. Idag gick vi upp vid kvart i 12. Sen vid 20 över 12 gick jag och Tecia till Spånga ip och mötte upp hennes mamma, vi åkte till vällingby. Där träffade jag min mamma ch vi gick runt i lite affärer.
Nu håller jag på att laga pannkakor som jag ska äta :)

Vad tycker ni om den nya headern Frida gjorde?

Ny header!

Kategori: Fanny

Idag var vi på det skit kuliga konfamötet i kistakyrka, typ bara folk från skolan, men men.. :)
Man fick fina tröjor iaf! (orangea)
Efter det åkte vi till tecia och åt på ett ställe med fullagubbar, sen åkte vi till frida den bäste och åt oxh kolla på Sutter Island :) matade blev vi oxå.
Nu sitter vi i sängen och jag (Frida) har fixat fannys header, skit fin enligt mig!
Hare gött majskött! / Frida Ottosson :)

i somras när vi matade i oss pizzor :)

en miljon på banken, men ingenting att leva för

Kategori: Fanny

Ligger i sängen och äter nutella macka. FEEET!! Hahah. När jag gick ner gför att hämta macka såg jag att det var helt dimmigt ute, kansigt värre. Ska käka upp in macka och sen sova, för imorgon ska jag upp typ 11 för jag, Frida, Tecia och Becka ska på konfagrej i Kista. Och vi ska vara där vid ett.

idag

jordgubbs yoggi

Kategori: Fanny

Förlåt för att jag inte har uppdaterat idag. Men jag slutade skolan kvart i tre. Då åkte jag och Frida till Bromsten och träffade Tecia, Josefin och Becka. Vi handlade lite gott på konsum och sen gick vi hem till Tecia. Där har jag spenderat min eftermiddag och kväll med Tecia, Josefin och Frida. Becka var tvungen att gå vid fem tiden.
Hos Tecia har vi kollat på film, lagat mat, sprungit i trapphuset (haha Josefin fick en crazy idea att vi skulle låtsas att det kom en rånare hahah) målat naglarna och massa mer. Kult kult.

Oh juste! På bussen när jag och Josefin åkte vi till/igenom spånga och då var det flera brandbilar, polisbilar och ambulanser där. Skit läskigt!


nu ska jag äta yoghurt,
haha mina ögonbryn är jättemörka just nu. Men det är bara för Josefin fyllde i dom när hon skulle noppa :)

En eftermiddag med mig och Tecia

Kategori: Fanny


Tecia fällde min pall så jag ramla..

Hon hade mina über sexiga (gamla) glasögon på sig

Tog en fiiiin bild på mig

Använde mig som fotstöd

Och tog närbilder på oss båda

Det var min och Tecias eftermiddag. Nu ska jag plugga lite spanska, käka en banan och sedan kolla på film. Och sen sova såklart.

jump on her

Kategori: Fanny

Vad är grejen? Både jag och Tecia är hemma hos mig och vi har världens huvudvärk. Men vi sitter och lyssnar på hög musik och hon slår mig så fort jag gör något...
Nu ska jag gå och hoppa på henne, hihi :)

pink, blue, green, black and white

Kategori: Fanny

Godmorrón, godmorrón! (ni måste läsa det på göteborska, annars blir det bara konstigt..)
Vaknade för ungefär en timme sen. Men jag gick upp för 40 minuter sen. Jag börjar om 50 minuter då har jag spanksa glosförhör, på 102 glosor. Kommer gå dåligt som fan.. Fast min spanska lärare ska vara sjukskriven i en månad så jag verkligen hoppas att vikarien inte har glosförhör! Nej nu måste jag sminka mig, dricka upp mitt te och borsta tänderna :)


Dagend outfit:
Jeans - Cheap Monday
Tröja - H&M
(Tofflor - Scorett)

PMS - pannkakor med sylt

Kategori: Fanny

Min läpp är svullen, och jag har ingen aning om varför. Min mamma är galet sur på mig för att vi hade råkat spilla hårfärg på mattan (det kommer inte gå bort), min pappa förstår inte varför jag vill ha ett par Hunter stövlar och en systemkamera i födelsedagspresent och jag har 102 glosor tills imorgon som jag är typ sämst på och så är jag galet trött på att vara singel.. Hata livet!

Tumblr_lbbja5l5dn1qauqvmo1_400_large
Jag går och lägger mig och lyssnar på musik istället för att vara vaken i den här jobbiga världen.

oh baby baby

Kategori: Fanny

Hemma från träningen nu. Eller jag kom hem för mer än en timme sen. Har hunnit duscha och ätit. Ska plugga lite spanska glosor sen kolla på tv eller Andra Avenyn :)


längesen jag kollade på Andra Avenyn!

hair color

Kategori: Fanny

Hemma hos mig färgade vi någons hår. Jag tänker inte säga vems hår det var som vi färgade. För jag vill att ni ska få gå och klura (?) /fundera på det. Skriv en kommentar när ni tror att ni vet vems hår det var.

becka har inget liv för hon fyller i alla rutor på hela blocket..

Kategori: Fanny

Sitter hemma hos min mamma med Josefin, Becka och Frida. Tecia åkte till skolan för ungefär 30 minuter sen för hon skulle på utväcklings samtal. Josefin ska gå nu för hon ska också på utvecklings samtal hon med.
Snart ska jag hem till pappa för att hämta mina träningskläder eftersom jag har träning senare.



mina gullungar... fast ne :/

pink eyes

Kategori: Fanny



Nu går jag och lägger mig bland alla ögon på mitt täcke. Hoppas dom inte ser för mycket bara ;)

Du är bäst nu, men du var bättre förr.

Kategori: Fanny

http://3.bp.blogspot.com/_auIsb_S0IIk/TKZvAcyxH4I/AAAAAAAABvY/efBFoneVcuM/s1600/Daniel_Adams-Ray_Foto_John_scarisbrick.jpg
Killen på bilden eller Daniel Adams Ray som han heter är helt jävla underbar. Hans musik dödar allt och alla!

Svart, vitt och allt däremellan

Kategori: Fanny

Mår mycket bättre nu. Tror jag går till skolan imorgon, om jag inte börjar må sämre. Har städat mitt rum. Är fett stolt, hehe.
Tror jag ska plugga lite spanska glosor nu. Sedan är det bar vänta på att någon ska komma hem så jag får någon mat. Har bara ätit en macka idag. Fast iochförsig är jag inte så jättehungrig.



Får ju inte glömma det bästa. Jag sitter och lyssnar på Daniel Adams Ray's nya album Svart, vitt och allt däremellan.

sick and snow

Kategori: Fanny

Idag när jag vaknade mådde jag inte så jätte bra. Men jag tog en Ipren och drog iväg till skolan. Fan att ja gjorde så kände jag redan på bussen. Men jag gick på So:n i 20 minuter sen var jag tvungen att åka hem för jag mådde så dåligt. Ont i huvudet, illamående och typ feber. När jag kom hem gick jag och la mig i sängen direkt och jag vaknade för 20 minuter sen. Nu mår jag bätttre, fast jag tror jag har lite feber. Hur ofta börjar man nästan hacka tänder av att öppna kylskåpet annars?
Nu ska jag kolla på Paradise Hotel och kanske ta något att äta. Juste när jag gick upp såg jag att det var fullt med snö ute :D

mot tv:n

Kategori: Fanny

Vänta nu. Vad va det jag skulle göra nu igen? Juste plugga. Har jag gjort det? Svar nej. Hade jag tänkt göra det nu? Svar nej igen. För nu ska jag kolla på top model.

skull

Kategori: Fanny

Shit va läskigt. Fick hjärnsläpp och glömde bort mitt lösenord till bloggen. Men tur som jag har kom jag på det snabbt igen :)

Efter skolan åkte jag till madre för att hämta min fanta exotic. På vägen hem åt ja min Corny big med choklad och banan smak. Fast vanlig choklad Corny är godare tycker jag. Nu ska jag äta upp min macka och sen kolla på Paradise Hotel.

94660024_large
älskar bilden

back 2 hell

Kategori: Fanny

Godmorgon!
Idag är jag uppe tidigt eftersom det är skola idag. Ni har troligtvis också skola idag, så ni förstår hur jobbigt det var att gå upp. Eller inte. För jag somnade klockan tre inatt för jag låg och kollade på Paradise Hotel.
Nu måste jag sminka mig och äta frukost sedan gå till bussen som går 09:08.

Tumblr_lbjkks67yc1qbjoolo1_500_large
Kyssen

nailfinity

Kategori: Fanny



Målade mina naglar för en stund sedan. Dom fick blir ljusrosa, vilket egentligen inte alls passar till årstiden vi har nu. Men det är bra för den ljusrosa färgen syns inte så mycket, passar därför till alla kläder, och jag förnkippar den med sommaren! :)

70 - 80

Kategori: Fanny

 Åhh har suttit i en halv timme, eller mer, och ritat nya teckningar till slöjden. Eftersom jag inte hittade dom gamla. Och precis när jag är klar vänder jag på ett papper på skrivbordet och det är dom gamla jävla teckningarna! Så jävla störigt. Fast dom nya blev iofs snyggare så det är väl bra :)


don't fall

Kategori: Fanny



Tumblr_lat1hmd2ak1qcgbsgo1_400_largeTic_tac_toe__my_love__by_lizzywantsusui-d32d3nq_large955174-7-1288443219813_large

xoxo gossip girl

Kategori: Fanny

Vil ni veta hur bra det gick för mig att plugga. Det gick sämst! Skrev inte ens alla orden för Desperata Hemmafruar började. Och nu har jag missat Gossip Girl. Glömde min fanta exotic hos madre också. Hata livet lagom ibland.. Nej nu ska jag äta lite godis och hämta cola.

Tumblr_lbft6u3ah11qet7peo1_500_large

nu drar jag till padre

Kategori: Fanny

Nu har jag kollat klart på Desperata Hemmafruar. det va ju fett spännande :O Ska dra hem till pappa och käka nu. Sen ska jag kolla på Gossip Girl! :D


haha från igår

hot list

Kategori: Fanny

Klockan är halv fyra och jag har typ inte gjort ett skit idag. Väcktes fem över två av Josefin oh Tecia för dom var tvugna att dra hem. Eller Tecia skulle träffa Becka. När dom hade gått fixade jag frukost och la mig i soffan och kolla på tv. Nu ska jag bara packa er mina grejor och sen åker ag till pappa och kollar på Desperat Housewifes. Eller å kollar jag på det här istället... Aa så gör jag nog. Nej nu ska jag hoppa in i duschen för jag fryser, helt galet ju, eller det kanske är för jag hade balkongdörren öppen förut.

Senare måste jag plugga också, fuan. ar typ 50 spanska glosor som jag måste kunna, engelska prov imorgon och idrottsläxa. Åh jobigt! Fast engelskan har jag och Frida kollat igenom och vi kunde de bra så den står inte så högt på min lista nu, utan det gör spanskan som jag inte ens har kollat igenom :/

 
haha det ser ut som att jag har jättestor näsa, men det är bara för att jag spänner ut mina näsvingar

Update: Det är 112 glosor -.-

mamma mia

Kategori: Fanny

Efter en halv nice kväll, som först var galet bra men blev sämre och sämre med tiden som gick, sätter vi på Mamma Mia filmen och chillar i soffan. Sjunger med i låtarna gör vi också för den delen.
Skriver mer imorgon på helvetesdagen söndag -.-

love hurts

Kategori: Fanny


Nu kom Josefin och Tecia. Nu väntar va bara på Olivia :)

dinner

Kategori: Fanny

Håller på att laga mat nu. Lagar nudlar med kyckling. Lätt lagat och gott :)

snabb inlägg

Kategori: Fanny

Det blev ingen dusch för mig. Jag oppar ner i badet med ett glas apelsinjuice iställer :)

home from Öregrund

Kategori: Fanny

Nu är jag hemma igen. Jag har haft det super mysigt i Öregrund med Frida. Vi åkte bil med hennes morbror dit som jag skrev innan vi åkte. Och när vi kom fram var hennes syster där med sin pojkvän. Vi gick in och lämnade väskorna och sen gick vi ut och gick till vattnet. Jätte fint, men det var kallt som satan i gatan. Så vi var vid vattnet en stund sen gick vi hem och kollade på tv.
Det var inte allt vi gjorde. Andra dagen gick vi till hennes mormors affär, jätte mysig, sen på kvällen åt vi middag med henne på Jakten (en resturang). Sen hyrde vi Saw 6, men vi orkade inte kolla klart på den så vi tittade på tv istället. Nej det va inte för vi var rädda som vi stängde av!
Och idag åkte vi hem. Vi tog bussen från Öregrund till Uppsala, haha på bussen var det 6-7 50plusare som satt och drack och stank som fan...en snubbe satt brevid mig :s Hahaha sen i Uppsala fikade vi på Coffehouse by Gorge. Och sen när vi skulle ta tåget därifrån hade vi typ fel biljetter men konduktören var typ as dålig och märkte inte ens det, hehe. Aa det där va typ mina dagar i Öregrund.

Ikväll ska jag vara med Josefin, Olivia och Tecia! :)


sliten chey som ska in i duschen nu!

landet

Kategori: Fanny

Nu är jag och Frida påväg till Öregrund där hennes mormor bor. Vi ska vara där till lördag. Så vi kommer hem på lördag eftermiddag typ. Vi har inga datorer med oss, men det kommer bli nice ändå. Vi ska chilla galet där uppe. Öregrund ligger vid norrtälje tror jag. Eller asså jag vet inte riktigt vart det ligger, hehe. Men ni får ha det så bra så skriver jag på lördag när vi kommer hem.

hittade den

Kategori: Fanny

Jag hittade min ipod! Jag e fett glad just nu! :)

@evelina

Kategori: Fanny

Hellu. Sitter hemma hos Evelina nu, med Felicia. Evelina ligger och håller på med sin mobil, Felicia sitter vid Evelinas dator och jag sitter vid Felicias Mac dator. Den är nice!
Ikväll åker jag och Frida med hennes morbror till hennes mormors hus i Öregrund. Nice eller vad? ;) Vet att ni är avundsjuka haha.
Orkar inte skriva mer nu. Skriver när jag kommer hem sen :)
hahha soet kille!

nattblogg

Kategori: Fanny

Kärlek. Vad är kärlek. Kärlek är ett ord. Kärlek är en känsla. Det kan vara den mest fantastiska känslan man kan känna. Som fjärilar i magen, som att flyga på moln. Livet känns lätt. Hjärtat känn lätt. lycka. När man känner den sortens kärlek är det underbart.
Också kan det vara den värsta känslan man kan känna. Hjärtat gör ont och känns som en sten i bröstet. Gråten finns där hela tiden. Inga glada tankar och inga skratt. Livet kan känna hårt och förjävligt, när man är olyckligt kär. Eller kär i någon som har gått vidare.

Nej fyfan va patetskt. Nu ska jag sova. Däromed basta! (har ingen jävla aning om vad som mens med det. Men det låter coolt)

godis och skajp

Kategori: Fanny

Ligger i sängen och snackar med Hasse och Marcus. Hassa aka Frida. Vi snackar om random saker. Marcus är fett jobbig för han har bombat min logg på facebook med onödig fakta -.-

tugg tugg tugg

Kategori: Fanny

Fan. Missade Desperata hemmafruar! Och det kostar att kolla på internet, driiiv!! Åhh får vänta till söndag då det går på tv igen.
Kom hem för ett tag sen. Åkte till spånga för att möta upp Rebecka som skulle ge mig mina pengar. Hon var med Tecia, Meja och Elin. Så jag stannade med dom. Vi chillade och snackade i typ en timme. Sen drog vi till videobutiken och köpte tuggummi och kissade, hihi :) Så nu ligger jag i sängen och tuggar tuggummi med äppel smak. Det är nice!


haha lam bild :P

out

Kategori: Fanny

Ska ut och träffa Becka. Ska få mina pengar av henne :)


hittade ett nice rött läpptift i badrumsskåpet, tack madre!

Vi hörs sen!

happy as a orange

Kategori: Fanny

Jag har ont i min kropp! Det suger. Har jätte ont i mina armar och axlar efter jag bar ljusen.
Nu ligger jag och kollar på The City, fast det är slut om typ 2 minuter. Då börjar 16 and pregnant. Så jag ska kolla på det nu. Btw, skulle ni kunna tänka er att  att bli mamma/pappa (vet inte hur många killar som läser min blogg) vid 16 års ålder? Själv tycker jag att det är lite tidigt.
Shit va hungrig jag blev nu. Tur att jg snart ska äta :)

listerine - för att tandborsten inte tar allt

Kategori: Fanny



Kom nyss hem. Tack Frida och Tecia för att ni hjälpte mig att bära ljusen från Åsa. Sen skulle om hem. Och jag säger bara att ljusen var super tunga att bära själv, hehe.
Nu ska jag dricka mitt te oc kolla på tv.

borttappad ipod

Kategori: Fanny

Nu ska jag åka och träffa Frida och Tecia. Dom ska hjälpa mig att hämta ljus hos Åsa, visst är dom super duper mega snälla?

Min ipod är borta?! Jag får typ panik. Har verkligen ingen aning om vart den kan vara.Jag vet att jag hade den här hemma igår morse och sen när jag skulle gå var denhelt plötsligt borta. Det är skit läskigt ju! Ochjag vill verkligen ha den imorgon när jag och Frida ska åka iväg.. Aja jag får be mamma om hjälp att leta efter den.
Nej nu måste jag gå och klä på mig ytterkläderna. Skriver när jag kommer hem sen. Puss på er!

 where are you?

frukost

Kategori: Fanny


dålig bild på min frukost, men nutella mackor och varm oboy med grädde :D

rapture

Kategori: Fanny


Galet nice låt, eller vad? 
Älskar från 0:48 <3

hahah vafan hände?

Kategori: Fanny

Är redan vaken, eller jag har varit vaken en stund, men ändå. Fett tidigt, eller hur? Idag har jag fler saker om måste göras. T.ex hämta ljus hos Åsa (vi säljer det för klassresan), hämta min plåbok (tecia har den) och möta upp Johanna och fixa en grej. Nu ska jag chilla i sängen en stund, sedan ska jag gå ner och käka frukost. Tror jag ska käka nutellamackor och mjölk, gott eller vad? ;)

 saknar sommaren(gillar att den här bilden är tagen på den ända dagen vi hade sol på)

olsen twins

Kategori: Fanny

Troligtvis världens mest kända tvillingpar, och kanske världens vackraste. Men min fråga till er är vem tycker ni bäst om?

Ashley
Ashley Olsen



eller kanske Mary-Kate
Løst og beachy hår..



Fast dom är jäkligt snygga tillsammans
Mary-Kate and Ashley Olsen

 Desktop Wallpaper · Celebrities · Female   Mary - Kate and Ashley Olsen

mary-kate-and-ashley-olsen.jpg
bilder:google
Dom är rätt lika om jag får säga det själv. Men jag gillar bäst Ashely och har alltid gjort. Tycker mer om henne stil och utseende. Nu kankse ni tycker jag är knäpp som tycker att deras utseende är väldigt olika.. Men men smaken är som baken, delad. Och förresten, är det bara jag som faktist ser skillnad på dom?

i miss you in the dark

Kategori: Fanny

Är fortfarande vaken. Är inte trött. Och ingen rolig är inne på chatten. Vad finns det att göra den här tiden på dygnet när man inte har spotify på datorn och inte vet vart ipoden är. Jag vet att man kan lyssna på musik på youtube. Men det suger att behöva söka på en ny låt när den andra låten är slut. Och ljudet är kefft.

hittade bilder från Thailand i arkivet, och shit vad galet mycket jag saknar det asså!

go go go

Kategori: Fanny

Sha sha bloggen! Ligger här i sängen med godis. Kom hem för typ 20 minuter sen. Har varit med Erica hela kvällen. Vi åkte först till stan. Där växlade hon en peng hon hade sen åt vi. När vi hade ätit gick i till Åhlens och sminkade oss och kollade på käden. Sen kte vi till Solna chillade vi bara, träffade Simon och så. Det va nice. Påvägen hem trodde jag att jag skulle dö för buss chaffören körde helt galet. Men tur som jag har överlevde jag :)
Och Erica den jäveln åker på spa/shopping kryssning imorgn med sin mamma. Fan va nice!


Tumblr_lb87tcrcul1qbgssmo1_400_large
festsugen.se/ellervad

Åh vad jag längtar till Onsdag. Då åker jag och Frida bort. Bort från allt det jobbiga. Bara vi, och vi ska chilla galet. Fan vad jag älsar dig Frida! <3

Ooh na na what's my name

Kategori: Fanny

Vet ni vad som suger? Att jag typ är sjuk, första dagen på lovet liksom. Jag hostar jätte mycket, har ont i halen och är snorig. Åhh.. kunde det inte varit en annan gång än på lovet -.-



Shit, måste sminka mig och föna håret nu! För jag ska dra in till stan och träffa Erica.

sovit tills nu

Kategori: Fanny

God morgon. Vaknade precis. As skönt att få sova. Ska gå ner och äta frukost nu. Idag et jag inte vad jag ska göra...
Men nu måste jag verkligen gå och kissa innan jag kissar på mig!


RANDOM BILD PÅ MIG, oj caps

Puss