Go girls

Kategori: Fanny

Tog ett lång bad och bara chillade. Det var så galet skönt. Jag la annsiktsmask, peelade hela kroppen, rakade benen och lyssnade på musik. Nu blir ni avundsjuka va?


hittade en bild på internet som stämde in jättebra på de jag använde i duschen.

Jag tycker att vi tjejer tar hand om oss själva alldeles för lite. Vi fixar oss fina med smink och kläder och borstar håret. Varför? Jo, för vi vill vara fina inför en kille, "tävlar" mot andra om vem som är snyggast, eller för att man inte vill visa sig i luffar kläder, eller hur? Är det inte så?

Vi gör det inte för oss själva, jovisst ibland gör man sig fin för sig själv men oftast inte. Och man vill inte heller gå till skolan med smutsiga mjukisbyxor, en gammal tjocktröja som kanske är pappas och otvättat hår. Nej, vi vill ju göra oss fina för det stärker vårt självförtroende att ha fina kläder och långa svarta ögonfransar som kanske inte är så långa där under all marcara som vi kladdat på. Fast under allt den där mascaran och allt puder finns kanske det finaste annsiktet man någonsin skådat. Men ingen får se det förutom din familj och dom får knappt se det dom heller. Bara den lilla biten från badrummet till ditt rum. Vem vet, det kanske är så att dina föräldrar går in i ditt rum bara för att titta på sin underbart, vackra dotter som vuxit upp och blivit stor. Som nyss var 4 år och sprang runt i rosa små kjolar
och hade flätor hängandes längst kinderna. Ingen vet, förutom dina föräldrar.
Så alla tjejer där ute. Våga vara er själva, utan tusen lager marcara på ögonfransarna och ett tjockt lager foundation och push-up BH. Ni klarar er utan allt det där. Och det vet ni!


The Tiny - Everything is free now

Kommentarer

  • ida edin säger:

    Riktigt bra inlägg fanny :)

    2010-08-27 | 15:34:51

Kommentera inlägget här: