jag och frida kan även ha hittat europas grymfetaste prao om det funkar!

Kategori: Fanny

Jaja whatever, jag bloggar typ ett inlägg om dagen då jag inte är en dator nörd som orkar hahah. Nej men det är för eran skull, så det inte ska bli så jävla tråkigt att läsa typ, nu sitter jag på toa, nu koar jag kaffe gubben i lådan kom fram. Nej skoja bara men ni fattar?

Imorogn ska jag och Frida lämna lite läxor till Olivia, sedan glutta i 2hand affärer och sedan konsert. Grymt!
Börjar även tio i elva, så det är helt jävla fucking awesome ju! MEn bajs bajs på er, ska läsa läxor nu!


Orka göra så feta låtar säger jag bara...... :)))

klippen är tillbaka

Kategori: Fanny

ren jävla insperation för fan

Kategori: Fanny


Ren jävla insperation förfan, allt bara är helt jävla galet och uppochner. Vill bort härifrån, orkar fan knappt en dag till. Ta mig till någonstans där verkligheten inte existerar.

mötte något konstigt på vägen

Kategori: Fanny

Är hemma nu, kom hem vid typ 22 tiden. Spenderade kvällen med Olivia och Johanna hemma hos Olivia. Hade jättetrevligt och mysigt med dom. Vi körde anden i glaset, vilket jag inte kommer köra igen på väldigt väldigt länge då det hände sjuka saker...
Träffade även Olivias mamma en snabbis och hon verkade jättetrevlig, om ni undrar haha :)

Nu måste jag sova, så jag orkar upp imorgon, börjar 8.20, fml... Nejdå, har börjat gilla skolan nu efter klassresan, känns som en helt ny klass allt är bara awesome! :)

hos Olivia nu

Kategori: Fanny

Är hemma hos Olivia med Johanna nu. Efter skolan åkte vi till ett fik vid St: Eriksplan och tog en fika, mysigt värre! Sedan åkte vi hit hem till henne, ska snart dra hem för mamma var typ skit sur och sa att jag skulle vara hemma om typ en timme...

Försov mig även idag så det suger ju, men men skönt att sova haha :)


Gammal bild :)))

klassresa bilder

Kategori: Fanny


Dani och Andi hjälptes åt att göra en fläta på mig, Den ena höll i 2 ''delar'' medans den andra la den tredje ''delen'' över, haha :)


Hahah gud vad kort jag är! (20 cm kortare än Oliver :o)

Tja ryggmuskler?

Trött tjej!

HAHAH

Simon, Simon och Wiking snodde kameran en stund, och när Johanna får tillbaka den är den fyllt med dessa bilder HAHAHAH!

Funderar på att börja göra situps lite oftare .......... :D


Alla bilder som togs med Johannas kamera under klassresan, hade jävligt roligt och vi har fått grymt bra sammanhållning i klassen. Klassredan är något som kommer kommas ihåg länge för mig :)
Alla bilder är tagna från Johanna, där kan ni även läsa lite om vad vi gjorde på gotland.
(för att komma till henens blogg tryck på länken HÄR.
)
Hoppas ni är glada för inlägget för det har tagit en och en halv timme att ladda uppe alla bildern, lägga dom i ordning och fixa inlägget!

home

Kategori: Fanny

Är hemma från Gotland nu, kom hem vid 10 tiden. Har haft det awesome! Riktigt super kul!
Nu ska jag gå och lägga mig, sov bara 3 timmar inatt. Vi gick och la oss klockan fem och vid 8 tiden väckte dom oss för att v ivar tvugna att åka, galet trötta vi var och jag är nu, haha. Godnatt!

Klassresa

Kategori: Fanny

Åker på klassresa till Gotland idag, vilket resulterar i att jag inte kommer kunna blogga i helgen. Kommer hem på lördag kväll och på söndag har mitt lag match kl 10. Samling halv 9, så ska upp tidigt som fan då... Så bloggar inte föräns söndag kväll tidigast. Ville bara att ni skulle veta det så ni inte undrar varför uppdateringen suger med än vanligt :)


Gotland sist jag var där :)

me and moass

Kategori: Fanny


Spenderade kvällen at moas place, trevligt trevligt!
Detta är förövrigt mitt tusende inlägg på bloggen, jippie :)

nytt i gaderoben

Kategori: shopping

Köpte en ny blus idag, 199:- på Gina Tricot.

dra in till city

Kategori: Fanny

Ska dra in till stan och träffa madre nu. Ska köpa en blus och sedan åka till min lilla älskling Moa och käka där. Fett med mysigt!
Vi hörs ikväll :)


Bebo!

no more bad breath

Kategori: Fanny

Gick in i badrummet för att borsta tänderna och så ser jag detta, en årsförbrukning av SB12. Skojar min pappa med mig eller?


Haha behöver aldrig vara rädd för att ha dålig andedräckt iallafall :)

fittbrokis och frida

Kategori: Fanny

Sitetr hemma hos mamma med Frida ohc Marcus nu. Jag sitter här nere och dom är där uppe, ska snart gå upp. Men jag och Frida slutade typ kl 11 idag så då åkte vi hit och gjorde kladdkaka sedan kom Marcus. Dom skulle hjälpa mig att packa till klassresan men dom är ju sämst på det.....
Hejdå på er, ska vara lite social nu!

school soon

Kategori: Fanny

Godmorgon! Sitter och käkar frukost, måste ju ladda upp för första skoldagen. Te, juice och två mackor, smarrigt!
Kul att min ända bh som jag har här hos pappa är blöt... Eller den är lite fuktig så satte på torkskåpet, men ändå så galet störigt!

Ska sminka mig lite nu osv, sedan begemig mot Evelina som ska skjutsa mig på hennes moppe, nice mannen! :)
HAHA!

http://www.youtube.com/watch?v=iF17HgxiOoo
Ni måste även kolla på videon (länken), så brutalt skön! HAHA, gick tyvärr inte lägga upp den i inläget, men kolla :)

cheesecakelover har skaffat ny header igen, men bloggen ser fortfarande ut som sörja

Kategori: Fanny


Tog en fika med Frida häromdagen, cheesecake och en latte. Och har gått och blivit cheesecake älskare också för den delen, så sjukt gott!

Idag var sista dagen på sommarlovet, den spenderades inne i mitt hus. Skönt att bara ta det lugnt osv. Imorgon börjar skolan klockan 10, så skönt att börja sent. Ska även få skjuts av Evelina på hennes moppe så kan sova lite längre.
Nu ska jag kolla på One Tree Hill, sedan blir det väl sova som gäller. Skola imorgon som sagt. Hoppas ni har haft ett grymt sommarlov, mitt var helt okej men nästa år ska fan äga! :)

flyttat runt på sängen

Kategori: Fanny


Före.

Efter.
Möblerade om på mitt rum idag, blev helt okej. Men jag ska skaffa tillbaka min 120 säng så då blir det en fet säng istället för den där smala saken.

födelsedags fika

Kategori: Fanny

Nu - Fika på stan med Frida och Tecia. För idag är det Tecias födelsedag, hurra hurra hurra! :)

NU: pannkaksfrukost

Kategori: Fanny

träning och middag

Kategori: Fanny

Äntligen hemma från träningen. Efter träningen åkte jag hem till mamma och tog en snabb dusch men när jag sedan skulle till pappa så missade jag min buss med typ 2 sekunder och han vägrade att släppa på mig. Så jag fick vänta i Vällingby i typ 20 minuter, men det var lugtn för jag hade sällskap av Niklas, Rickard och Arin.
Har iallafall precis lagat middag, fiskpinnar fick det bli. Lätt och gott, när jag ätit upp ska jag kolla på One Tree Hill :)

Iiiih så söta :)

montazami ♥

Kategori: Fanny


Det tar ju aldrig slut, så man kan titta så lågnt ögat når.

Allt i den här är stört roligt! En social sport, antingen kan man spela själv som jag gör och putta lite lätt.. HAHAH!

HAHAH åh vad jag älskar henne, så satans skön och rolig!

i'm sorry

Kategori: Fanny

Idag har jag kollat på One Tree Hill hela dagen, spenderade ungefär en halv timme med min bror då vi lagade middag och sedan dess har jag inte träffat någon mer än min pappa i cirka  20 sekunder då han sa godnatt. Är det inte underbart att få vara själv ibland? Jo visst är det, men bara när man väljer det själv. Vilket jag halvt gjort idag. Halvt för att jag inte velat och halvt för att jag har gjort något dumt så att jag inte orkat träffat människor. Förlåt mamma för det jag gjorde! Jag är ledsen för att jag svek ditt förtroende.

Tumblr_li7u9rrcdt1qdpmnuo1_500_large

Kockren!

Kategori: Fanny


Hittade bilden på Violas blogg. Så skön! :)

hahah what describes you?

Kategori: Fanny


Hahah mina första blev fat, funny och broken.
Kolla vad ni får, och skriv gärna en kommentar om ditt resultat :)
(Tagen från, jennysfina.blogg.se)

mysa i soffan

Kategori: Fanny

Tränade förut idag, gick typ sådär om man säger så. Första träningen på hela sommaren. Men det var kult! Provade även nya matchställen efter.
Och efter träningen stressade jag som fan, för jag skulle ut igen. Så det blev en 2 minuters dusch och sedan rusa. Kvällen spenderades iallafall med Emma, Jennifer, Emma, Jennifer, Sofia och några snubbar. Vi var bara ute och chillade, och det är helt galet hur kallt det var! Men det var rätt soft ändå. Nu ska jag kolla på tv och dricka te.

Tumblr_lp15xisrbf1qdy3xro1_500_large
Weheartit

i love you

Kategori: Fanny

Fyfan, jag mår as dåligt just nu! Fryser, är trött men orkar inte sova, känner mig galet ensam och aa fyfan! Jag saknar min mammi, hon åkte till Köpenhamn idag, där hon bor på halv tid. Vill umgås med henne nu, älskar henne mest.
5553407_large
Weheartit

Hur ska det få plats?

Kategori: Fanny


Min frukost idag: kaffe, juice, vindruvor, kväckebröd med keso och yoghurt med hallon och linfrön. Jag undrar bara hur jag tänkte när jag valde att äta så mycket, kommer inte orka allt...

Vad fan är det för film ni snackar om?

Kategori: Fanny

Träffade Johanna och Emmabus någon timme nu på kvällen. Vi fixade lite saker och sedan skulle jag träffa Frida och Marcus. Så dom drog hem medans jag åkte till Spånga och träffade Marc och Frids. Trevligt trevligt, har ju inte träffat dom filurerna på hela sommaren. Vi tog det bara galet och snackade osv ute. Och sen vid halv 12 eller något kom Frajdejs mum och skjutsade hem mig, schyrre pyrre :))))

Och imorgon får vi se vad som händer på dagen, har träning vid sex tiden så det känns ju rätt lame.. Är inte övertaggad om man säger så haha, men det blir nog bajskult!
Men nu, mot soffan och mysa under mitt varma täcke. Ska hämta oboy först bara.


Bild från Ibiza, ta mig till värmen här och nu!

emster och johenster

Kategori: Fanny

Ska börja fixa mig lite osv, ska ut och träffa Emster och Äckel (Johanna) Har inte träffat henne på hela sommaren så det ska bli awesome, saknar henne den fule jäveln!


Haahah så söta :)

dunder och brak

Kategori: Fanny

Just nu blixtrar och åskar det massor utanför mig. Mysigt men jag får bara ondare och ondare i huvudet ju mer det håller på, jobbigt!
Vadgör jag annars? Jo jag ligger i soffan och kollar på Gossip girl, inget program som jag brukar titta på men det är rätt bra. De flesta serier är bra bara man följer dom från början...

Bild: Google

helt värdelöst

Kategori: Fanny

Alltså måste bara informera er om att det är helt värdelöst att blogga ibland, särskillt när man bara kan lägga upp en bild i taget på blogg.se!
Och det är helt värdelöst att det ös regnar ute just nu. Och att min fot har somnat... Något mer som suger är mitt nya schema inför hösten, är liet ett skämt eller? Nej det är det inte... Nu ska jag gå ner och se om det finns något smarrigt att äta. Adios!


Skit schema! Vet att man inte ser något på bilden men men....

dagens food

Kategori: Fanny


HAHA sitter och äter nudlar i en såndär kopp och dom e as goda! Blev förvånad till tusen när jag smakade hihi. Sitter även och chattar med en as lame snubbe som typ skriver om sina problem och vill typ att jag ska smsa honom, men nej tack jag vill inte lägga mina pengar på att smsa med dig för att du har typ telia eller något annat efterblivet telefonbolag...

sleep long

Kategori: Fanny

Tog en rejäl somorgon idag, vaknade vid halv två. Grymt skönt! Har även städat mitt rum och duschat osv. Så nu är mitt rum och jag fräscha!
Hittade även min kamerasladd när jag städade så ni får bilder idag!


Haha jag och Jenny inne på Stockhome igår

greas night haha

Kategori: Fanny

Kvällen spenderades med Jennifer, Emma, William och Oskar. Vi kollade på film hemma hos William, trevligt trevligt. Hahaha jag och Jennifer fick cykla till Ica och köpa godis, och jag fick en as liten typ bmx cykel som var svin jobbig att cykla på. Lökade som fan och hade kramp i benen hahahah!
Men det var iallfall super mysigt. Imorgon blir det häng med Emma och Jennifer again, vi ska göra massa ärenden åt dom. Bland annat lämna tillbaka lite kläder osv haha, (Josefin du ska få din tröja när vi ses, den tillhör mitt hjärta så det blir svårt att ge tillbaka den haha).
Sedan blir det att träffa Stifler my man också, superduper mega narrebarre ju. Har saknat henne mega mucho!


Har ingen jävla kamerasladd så jag vet inte när jag kan lägga upp bilder! Sorry mates!

kaffe beroende?

Kategori: Fanny

Jag har blivit obsessed med kaffe, har börjat dricka kaffe varje dag. Från att dricka högst typ en kopp i veckan till varje dag... Men det är så sjukt gott! Inte bra, inte bra! Men jag dricker kaffe när jag är sötsugen så det är nog bättre att dricka kaffe än att små äta till exempel  godis osv. Men vad vet jag, vad tror ni? :)

Dricker alltid i min fina Bodum mugg :)

drar in till stan idag

Kategori: Fanny

Godmorgon.
Jag har precis tagit en snabb duscha och användt body lotion osv. SÅ ska gå ner i köket nu och äta lite frukost och dricka kaffe, åh fan vad gott med kaffe!
Sedan ska jag in till stan med Jenny Plane och kolla i lite affärer och så. Nu måste jag skynda mig har bråttom! Ska gå kvart över... kommer aldrig hinna :O


Hahah sweet bild på Moa!

hata göteborg

Kategori: Fanny

Du spelar i korpen som är den sämsta ligan som finns, vi spelar i den sämsta divitionen, vi ligger sist och du är sämst i laget. Fattar du hur dålig du är ROGGE!

vädret i mitt hjärta

Kategori: Fanny

Älskar vädret ute idag! Eller inte... jag som tänkte förbättra min solbränna lite men nej, ska regna hela dagen. Och när det slutar regna kan inte ens molnen försvinna... Nu ska jag städa på mitt rum så jag kan möblera om. Eller nej det ska jag inte alls, jag ska gå och sätta på kaffe så jag inte somnar.

lite fräschare

Kategori: Fanny

Gjorde lite ändringar i bloggen nyss, fixade en ny headre lite snabbt och tog bort bakgrunden för att få det att se lite ''renare'' ut. Tyckte det blev lite trevligare om man säger så :)
Ska fixa en ny header senare, måtse bara välja ut snygga bilder osv. Så får vi se hur det blir, hoppas på att det blir bra.
Just det, jag kan inte hitta min mobil sladd så jag kan inte lägga upp några bilder idag, tror den ligger hemma hos min pappa så jag får hämta den där någon dag.
Nu ska jag kolla på tv och sedan kanske träffa Jennifer eller någon.

Lite bilder som togs kvällen innan jag åkte till Ibiza :)

Back in town

Kategori: Fanny

Är hemma i stockholm nu, eller jag kom hem vid 7 tiden. Skönt! När jag kom hem tog jag en snabb dusch, käkade och sedan åkte jag och träffade Ida och Jennifer. Dom var med Alex och Källse och sedan drog vi till sundby och träffade lite mer folk, bland annat Emma (kuligt att träffa fina flickor igen) . Satt ute och chillade osv, och sedan vid halv 12 tiden drog jag och Ida hem.
Och nu sitter jag här och skriver, men är svin trött så jag ska gå och lägga mig och sova i min egna säng (satfläsk vad skönt!) så godnatt!


Lägger upp lite mer sommarbilder imorgon!