juice

Kategori: Fanny

jag älskar apelsin juice, bara så ni vet.

låt oss gå igen

Kategori: Fanny

Sov hos Frida igår, vi hade jätte trevligt på kvällen. Träffade några kompisar och deras kompisar. Inte så mycket mer med de... :)

Nu har jag städat mitt rum och precis duschat, försöker logga in på facebook, vilket inte går eftersom de har laggat -.-


slänger in en bild på mig också

friday here

Kategori: Fanny

haj haj! haj är ju egentligen ett djur, men jag använder det som hälsningsfras. Det är också ett interntskämt mellan mig, fanny och tecia. haj då sachkikl

Ja det där var bara Frida som ville hälsa till er. Ikväll ska jg sova hos henne så de så. För hennes pappa och hans fru ska på grillfest hos deras grannar. Min pappa och hans tjej ska också dit, så vi har fft :)


åhh va skööönt!

Lalalla ointressant fakta. hejdå

Harry Potter - humor

Kategori: Fanny

baxade tuggummin i färg

Kategori: Fanny

Tja tja kom nyss hem, va ute med Frida, Tecia och Alice. Vi gjorde inte så mycket.. Typ hade tråkigt och frös hahah. Ja det va ju roligt.. :P

Efter skolan idag åkte vi till Vällingby, vi fyra och Becka. Där gick vi runt i lite affärer och så. Sen skulle Frida och Becka hem så då var jag Tecia och Alice kvar. Vi hittade en tuggummiautomat som var öppen så vi baxade lite tuggummin hihih :)

(tack för kommentaren Ida, blev jätte glad av den =))


gammal bild :random

Go girls

Kategori: Fanny

Tog ett lång bad och bara chillade. Det var så galet skönt. Jag la annsiktsmask, peelade hela kroppen, rakade benen och lyssnade på musik. Nu blir ni avundsjuka va?


hittade en bild på internet som stämde in jättebra på de jag använde i duschen.

Jag tycker att vi tjejer tar hand om oss själva alldeles för lite. Vi fixar oss fina med smink och kläder och borstar håret. Varför? Jo, för vi vill vara fina inför en kille, "tävlar" mot andra om vem som är snyggast, eller för att man inte vill visa sig i luffar kläder, eller hur? Är det inte så?

Vi gör det inte för oss själva, jovisst ibland gör man sig fin för sig själv men oftast inte. Och man vill inte heller gå till skolan med smutsiga mjukisbyxor, en gammal tjocktröja som kanske är pappas och otvättat hår. Nej, vi vill ju göra oss fina för det stärker vårt självförtroende att ha fina kläder och långa svarta ögonfransar som kanske inte är så långa där under all marcara som vi kladdat på. Fast under allt den där mascaran och allt puder finns kanske det finaste annsiktet man någonsin skådat. Men ingen får se det förutom din familj och dom får knappt se det dom heller. Bara den lilla biten från badrummet till ditt rum. Vem vet, det kanske är så att dina föräldrar går in i ditt rum bara för att titta på sin underbart, vackra dotter som vuxit upp och blivit stor. Som nyss var 4 år och sprang runt i rosa små kjolar
och hade flätor hängandes längst kinderna. Ingen vet, förutom dina föräldrar.
Så alla tjejer där ute. Våga vara er själva, utan tusen lager marcara på ögonfransarna och ett tjockt lager foundation och push-up BH. Ni klarar er utan allt det där. Och det vet ni!


The Tiny - Everything is free now

Dagens shopping

Kategori: Fanny


ett par blåa och ett par svarta jeans från JC

en kofta med puff ärmar från H&M

skit dåliga bilder, ni får se hur dom ser ut på någon annan dag för jag orkar inte ta på mig dom för ett litet kort :)

Han är adopterad :)

Kategori: Fanny

Kom hem för cirka 20 minuter sen, men ska åka tillbaka till skolan snart. Glömde en grej i skåpet som jag ska hämta. Sen ska jag och mamma gå och köpa nya jeans och koftor till mig.

Idag hade vi hemkunskap för första gången, det va najs. Jag va med Frida och Burak hahaha :) Bakade choklad muffins och snackade. Så det va fett chill!


finaste bästavän, älskar dig!

träna.se

Kategori: Fanny

Sitter och käkar mango och lyssnar på musik nu.

 Jag ska sluta äta godis och chips från och med nu har jag bestämt. Och jag och Tecia ska börja springa. Shit vad jag känner mig taggad! (Hoppas du är lika taggad som jag är Tecia!)
Några peppande kommentarer skulle inte skada :)

På torsdag när jag kommer hem till min pappa tror jag att jag ska ut och springa/jogga, hoppas bara Tecia är på.

Imorgon börjar jag 8.55 ist för 8.00 eftersom jag har ingen matte på morgonen, gaalet skönt!

En dag på Gröna Lund

Kategori: Fanny

Idag har jag varit på Gröna Lund med Frida, Lisa, Tecia och senare kom Becka. Det va galet kul, vi åkte extrem, insane och katapulten flera gånger om. Vi åt fish and chips och glass, Lisa tappade sin plånbok, vi snackade med en snubbe som bad oss köpa kebab till han och en massa andra saker hände.
Fast vid fem tiden tog jag, Lisa och Frida båten till slussen och därifrån tunnelbanan till T-Centralen. Från T-Centralen gick vi upp till åhlens och kollade parfymer och letade efter det dyraste klädesplagget vi kunde hitta. Och jag vann eftersom jag hittade ett par skinnbyxor för 4999:- helt sjukt. För dom var inte ens snygga..
Sen stängde Åhlens så då gick vi ut för att vänta på Fridas mamma som skulle hämta henne. Och då kom en snubbe fram till oss och så här va vår konvercation med han:

Han: hur gamla e ni?
Vi: 14, 14 och 16
Han: okej, har ni pojkvän?
Vi: Aa
Han: Aha okej.. Men vart bor ni?
Vi: Vasa stan
Han: Okej, Men kan jag inte få nummer av er?
Vi: Ehh..Nej vi har pojkvänner..
Han: Och? Snälla!?
Vi: Men nej

Sen gick vi för mitt och Lisas tåg kom, och då ba kommer han efter oss i rulltrappan!? Men hallå, vaddå desperat?! Och han va typ 25+ och skit ful, jävla äckel.


hihi frida <3

fin dubbelhaka då -.-


hade inga fler bra/okej bilder från idag :/

Humor

Kategori: Fanny


HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHAHAHHA OMG va rolig hahah :)

Gotland 2010

Kategori: Fanny


Lisa, jag och Frida <3

Johanna och Zadiq bästa faddrarna, och Jack är ju visst med på bilden :)

Random pic

När jag målade Jennifer

När vi hade tävlingsdag :)

Walid!! (nej nej jag blev inte rädd)

Lisa, jag och Cornelia <3

Spexdagen, våran teater ägde! ;)

Det va lite bilder från kollo på Torsgård period 4 år 2010! Vi ägde <3

Älskade Oskar

Kategori: Fanny


Från och med du


Din mamma


25


Anni Hall


Ack Sundbyberg


Genom eld


Debut

Den här underbara musik pumpar ut från mina högtalare, underbart!! <3

Gone

Kategori: Fanny

Hahah Tecia tycker att jag uppdaterar för lite, vilket är sant. Men jag har inte tid, eftersom jag precis börjat skolan och mitt internet funkar inte hos pappa. Men idag ska jag till mamma så då blir uppdateringen bättre.

Är hemma hos Simon nu med Frida. Vi snackar om lite grejor, private stuff you know ;)

Trött som fuan

Kategori: Fanny

Goodie naightiie underbara läsare :)

Idag började vi halv 9 för vi skulle ta något jävla kort till lärarna. Sen åkte jag och Frida till vällingby och fikade på Waynes coffe. Gött asså!
Sen drog vi tillbaka till skolan, hade utvecklingssamtal och sen drig vi hem till Frida. Där sov vi i soffan i 1 timme, så gaalet skönt! (:

Äsch vafan pallar inte skriva mer är så jävla trött asså, puss på er! <3



Läs Williams blogg häär :)

Blad dig :)

Kategori: Fanny

Idag var första skoldagen av åttan då. Det började med att rektorn snackade i aulan sen fick vi gå till ett klassrum, där lärarna gav oss massa pappaer och vi fick reda på vart vi har våra skåp. Vi har dom på sämsta stället asså, och jag fick underskåp i år igen -.-

Efeter skolan om man nu kan säga så. Åkte jag och Frida hem till mig. Här bakade vi muffins och åt dom. Sen åkte vi till vällingby, där köpte jag en mugg och Frida en allmenacka (vettefan hur de stavas) en sån där liten bok man ser datum i ni vet ;) Sen gick vi runt i lite affärer och sen åkte vi hem.

Imorgon ska vår klass på utflyckt.. vet inte ens vart för dom sa inte de..? Fett cp, men man skulle ta med sig badkläder om det blir fint väder, så jag ska gå in och kolla det nu :)

Amen shit vilket intressant inägg då, NOT!! Hahah, god natt på er :) <3


Jag och Moa i sommras, löv ju <33

Amen jävla idiot -.-

Kategori: Fanny

Min sista dag på sommarlovet 2010 spenderade jag med Frida och Evelina. Fast Frida åkte hem typ en timme efter vi hade ätit frukost men men. Idag kollade jag och Ewe på film, först Nina Frisk sen Masjävlar. Masjävlar var helt cp men ändå ganska bra :P Men när vi hade kollat på film gick jag till bussen för jag skulle åka och hämtagrejer hos min mamma i Vällingby. Så jag tog 118 till Vällingby och där köpte jag puder och en borste. Sen gick jag hem till min mamma och träffade henne. Sen kom pappa och hämtade mig där.

Nu sitter jag på en byrå i min brors rum, för internet funkar inte i mitt rum. Och vi håller på att tapetsera om så det får inte plats någon stol i hans rum nu haha :) Det är fett oskönt, så jag ska gå upp och lägga mig och kolla på film i min säng när jag har skrivit klart.

Faan börjar skolan imorgon klockan 10!! Orkar inte, eftersom jag börjar 8an kommer jag få betyg. Och om jag har tillräckligt bra poäng när jag går ut 9an ska jag och mamma åka till London har hon lovat :D



Amen jävla idiot, är du helt blåst eller? Eller det kan jag svara på, för jag vet att du e de -.-

Hos Evelina med Frida

Kategori: Fanny

Tja tja, sitter i Evelinas källare och skriver på hennes ipad. Den e fett cool asså :) det e lite jobbigt att skriva på den eftersom det e touch tangentbord. Men det går bra ändå. Idag har vi typ inte gjort så jätte mycket, först va vi hemma hos mig och spelade The Sims hahaha vi gjorde värsta huset ;) Sen bakade vi muffins, dom blev fett najsiga. Sen gick vi till Evelina, sen åkte vi till spånga. Där träffade vi Anton, Martin och Simon, fast det va ganska tråkigt så då cyklade vi till 7eleven. Där köpte vi cola, chips och godis :D När vi hade gjort det åkte vi hem till Evelina och här kollade vip på Beck - Levande begravd. Den va fett bra men ganska läskig haha :) Nu ligger Ewe i sängen och kommer typ somna när som helst :p Fast nu började hon hålla på med sin mobil, för hon vill ringa någon, men typ alla sover..? Aja får se hur det går hahah. Nu måste vi hitta på något kul, för vi har tråkigt. Så om någon vill snacka är det bara att ringa ;) Aja har inge ,er att skriva nu... Puss puss <33

bråttom

Kategori: Fanny

Shö Shö, ska spruta på lite parfym sen gå till bussen för att sedan åka in till Stan. Där ska jag först käka och sen ska vi på The Voice.

Idag var det galet varmt ute, höll typ på att dö. Jag va med Evelina typ hela dagen vi solade och badade.



Aja måste dra, puss. <3

Like it's dynamite

Kategori: Fanny

Hej!
Sitter och käkar frukost, youghurt och flingor fick de bli idag. Ska smsa Sandra och fråga om hon är på ung idag, annars vet jag inte vad jag ska göra idag. Det är ju fredag den 13, otursdag nr1 eller hur?

Vafan, det va något jag skulle skriva men jag glömde bort va det var.. Men jag hoppas iaf att min pappa har fixat mitt internet för jag ska till han idag. För jag har lite bilder som jag ska skicka till Lisa osv.
Nu måste jag äta upp min frukost och göra mig iordning. Puss på er :)


Taio Cruz - Dynamite

I took it :)

Kategori: Fanny

Vilken svordom använder du mest? Fan tror jag..
Äger du en iPod? Ja
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 10:00
Hur många resväskor äger du? Ehh..vet inte
Använder du flip-flops? Aa, ibland  
Var köper du dina matvaror ifrån? Mamma och pappa handlar på coop och hemköp typ..
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Det beror på
Vilken var den senaste filmen du såg? Freedom writers
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En vän
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Det beror på hur mycket jag skulle vinna..
Har någon någonsin kallat dig lat? haha aa
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? haha nej
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? ingen..?
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Hatar den här frågan, för jag lyssnar på så blandat
När var senast någon stötte på dig? haha vet inte
Vad åt du till middag senast? Kyckling, potatisgrejor och ketchup :)
Använder du huvtröjor? inte så ofta..
Kan du vissla? Aaa
Vem var den senaste som ringde dig? Lisa
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? berg och dalbana
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Nej alla älskar mig? :O Vafan det är klart att folk snackar skit
Vilket riktnummer befinner du dig i? vänta måste googla riktnummer..Ahaa Stockhom så 08 :D
Tittade du på tecknat när du var liten? eh ja..
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? eh det får du räkna ut själv, men vällingby..
Hur många syskon har du? en bror
Är du blyg inför det motsatta könet? haha alla ärväl blyga ibland..?
Vilken film kan du alla replikerna till? Vet inte, ingen som jag kommer på nu..
Äger du några band t-shirts? ehh nej?
När flög du senast? i April, hem från Thailand
Hur många stolar står kring ditt köksbord? fyra
Läser du för skojs skull? ibland
Pratar du några andra språk? nej, inte hemma iaf
Diskar du din egen disk? hos mamma ja
Har du gråtit offentligt? Aa
Har du en stationär dator eller en laptop? stationär
Försöker du alltid lära dig nya saker? Aa typ
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Aa, i naveln typ..
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Haha aa :)
Kan du kasta macka? Hahah nää :$
Har du någonsin varit på Jamaica? nope
Vad har du med dig in på bion? en kompis/kompisar och godis :)
Vem var din favoritlärare och varför? Johnny Parker, för han e dum i huvudet haha, nej men han jobbar ju inte i min skola.. så jag vet inte
Har du dejtat någon av en annan religion?
Vad har du för väder? SOOL!! :D
Har du en blogg? Nej du vet, jag lägger ju inte ut det här i min blogg..? Retard fråga..
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? ska börja 8an så vet inte..
Gillar du att flyga? Aa det är så jävla coolt, men what? Asså jag är ju inte flygrädd men det är ju inte direkt kul att flyga..
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Typ omtänksam
När sov du senast på golvet? I Lördags
Gillar du din boendesituation? Oh yeah, I love it! Men asså vafan är det här för frågor.. om jag gillar bo där jag bor.. det är väl helt okej, men jag vill bo närmare stan.
Vilken är din mammas hemstad? Malmö
Din pappas hemstad? Sollentuna (alltså Stockholm)
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 8
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ibland
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Haha ne
Vilken är din favoritfrukt? Nektarin typ, eller jordgubbe fast det är kanske ett bär..
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? eh nej?
Hur gammal blir du nästa födelsedag? fjorton
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Aa ganska
Tror du på liv på andra planeter?
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Riktigt arg? Vet inte..
Tror du att Gud är man eller kvinna? Tror inte på gud..
Vad var det senaste du åt? frukost
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? typ lika
Hur valde dina föräldrar ditt namn? För dom tyckte det va fint..?
Gillar du senap? Inte direkt..
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Brukar inte prata med mig själv..
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? ja, men om jag vågar vet jag inte :P
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? No idea
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? nej
Tycker du om att krama folk?  Jaa :)
Skulle du säga att du är trendig? Lite kanske haha :D
Äger du en digitalkamera? jaa
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? vet inte
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Hahah ja galet mycket.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Kommer inte på någon just nu, men flera
Tycker du att du är attraktiv? Ingen aning, det bestämmer väl inte jag?
Vad är du allergisk mot? typ frukter haha :PFår du dåligt samvete efter du ätit kött? neej
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Lukas
Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Hahaha wtf, ingen aning?

Testet tog jag från Linnea

noll åtta

Kategori: Fanny

Min kamera sladd är borta = inga bilder. That sucks! Nu ska jag gå och duscha och göra mig iordning. Sen ska jag ringa Frida, tror vi ska dra in på ung och kolla lite i dom där tälten, och kanske fika eller nått. Vi va där inne igår på kvällen, men det va ingen vi kände där och de va inga bra artister. Så vi drog hem typ direkt. Lisa ringde när vi va påväg till pendeltåget så vi pallade inte gå tillbaka och träffa dom.

Igår på dagen skulle vi åka och bada med Lisa, Isa, Cornelia och Sofia. Men Corre och Sofia hade sovit hos nån snubbe dom kände i kälvesta och va tvungna att åka hem och duscha. Så vi satt och väntade på dom inne på donken i ca 3 timmar. Och när dom kom så åkte vi hem till mig och chillade lite. Aa de va typ de vi gjorde igår.


Bild från i våras, kolla va mörkt och fint mitt hår va. Mitt hår har typ sin naturliga färg nu, vill ha mörkt!

Juste jag har tapetserat om i mitt rum, så det är helt vitt nu. Inte gult som på bilden ;)

Slänger in en låt som påminner mig galet mycket om Torsgård 2010!

K.I.G - Heads, shoulders, kneez and toez!

LisaFannyCornelaIsaFrida

Kategori: Fanny

Nu är jag hemma från Gotland, och jag tror inte att jag kommer börja blogga igen på ett tag. Eller jag kanske inte börjar alls. Tycker inte att det är så kul faktist..

Jag saknar feb 5 så jävla mycket. Kommer aldrig glömma er, ni finns i mitt hjärta för alltid tjejor <33

Det va iaf as kul på Gotland, om ni undrar vad jag gjorde där så va jag på kollo, och jag tänker inte berätta mer om det för det finns aldelles för mycket att berätta. Det va galet kul är det ända jag tänker säga :)